Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Целият Форум да отидем в Събота при БАТКОВ в НДК!
какво ндк в неделя какви 5 лева всички от софия се изнасят по селата.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Пичове,не разбрахте ли-БАТКОFF ХИЧ НЕ ГО БОЛИ ФАРА ЗА НАС И НАШЕТО МНЕНИЕ!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Под "целия форум" и Левскари и Цскари,Ботевисти и Локомотивци ли разбираш
Идейно е,но въпросът е,че фракцийте т.е. София-Запад ще има тежката дума при определяне на "Новата структура" ! Не,че има лошо...но от друга страна ако някой иска да му се чуе гласа е добра идея ! И аз обмислям така или иначе едно ходене..но ще видя
Плюс тва ми е интересно,да видя новата организация на феновете на Левски !

Нека му тропнем с една кандидатура... аз предлагам Ясен Петров или Илия Груев. Това е мое мнение
Знам, че някои няма да се съгласят с мен!
Знам, че някои няма да се съгласят с мен!
- smash_the_reds
Blue_Lion написа:Под "целия форум" и Левскари и Цскари,Ботевисти и Локомотивци ли разбираш![]()
![]()
Идейно е,но въпросът е,че фракцийте т.е. София-Запад ще има тежката дума при определяне на "Новата структура" ! Не,че има лошо...но от друга страна ако някой иска да му се чуе гласа е добра идея ! И аз обмислям така или иначе едно ходене..но ще видя
Приятелю,щом аз няма да ходя няма какво интересно друго да видиш

Re: БЪЛАРСКИТЕ ЕВРОУЧАСТНИЦИ ПОЧВАТ ОТ 14 ЮЛИ
Taz написа:ЦСКА няма как да отпадне от отбор от Финландия или Беларус, просто колкото и зле да играем името ЦСКА няма как да позволи това да се случи
Чисто и просто, защото името ЦСКА се свързва с Московския ви съименик. Светът не знае за друг отбор с това име. Ма споко, нема да имате шанса да участвате в Европа и тая година. Стадиона ви е същия боклук като миналата. Няма никво подобрение. Пак няма да имате лиценз.
Re: БЪЛАРСКИТЕ ЕВРОУЧАСТНИЦИ ПОЧВАТ ОТ 14 ЮЛИ
Taz написа:ЦСКА няма как да отпадне от отбор от Финландия или Беларус, просто колкото и зле да играем името ЦСКА няма как да позволи това да се случи
Извинявам се,че малко ще ти охладя ентусиазма но МТК и Тулуза са на друго мнение ! Не се заяждам,просто е факт,че нашият футбол копае дъното с две ръце ! Прекалено много курупция и "мръсни игрички" съсипват всичко ! Никой не го е грижа за Левски,за ЦСКА и т.н. щом идва реч за пари

smash_the_reds написа:Blue_Lion написа:Под "целия форум" и Левскари и Цскари,Ботевисти и Локомотивци ли разбираш![]()
![]()
Приятелю,щом аз няма да ходя няма какво интересно друго да видиш![]()
![]()
Тва са как да го разбирам...аз такова....си падам по мацки...нал' се сещаш...

- smash_the_reds
-
- Контакти:
Re: на мача с Сливен да му поискаме оставката на ВЕЛЕВ
Задължително трябва да се махне тоя клоун.По слабо Левски не е играл.Така ли трябва да се посрещне 90 годишнината