Юве-Дженоа (10.04.13.30ч.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Re: Юве-Дженоа (10.04.13.30ч.)

Мнениеот Jamala » 10 апр 2011 15:31

Честита победа на всички Ювентинци.Вече поставихме и рекорд в това първенство от три поредни победи ;) .Както каза Middlesbrough имаме двамата най-некадърни бекове в Сериа А и Траоре и Мота не са за отбора.Същото се отнася и за Мартинез.Видя се че Фредерик е класи над Мота и с още малко работа това момче ще стане класа.За мен много нелогична смяна на Пепе със Мартинез,но треньора си знае най-добре.А както се казва формата е временна класата е вечна.Лука Тони и на тези години показва,че е класен нападател и има място във отбора за сметка на половината ни такъв в момента.Но да спра да критикувам :) и да се порадваме на изстраданата но толкова сладка победа.FORZA JUVE

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 10 апр 2011 15:35

Jamala написа:Честита победа на всички Ювентинци.Вече поставихме и рекорд в това първенство от три поредни победи ;) .Както каза Middlesbrough имаме двамата най-некадърни бекове в Сериа А и Траоре и Мота не са за отбора.Същото се отнася и за Мартинез.Видя се че Фредерик е класи над Мота и с още малко работа това момче ще стане класа.За мен много нелогична смяна на Пепе със Мартинез,но треньора си знае най-добре.А както се казва формата е временна класата е вечна.Лука Тони и на тези години показва,че е класен нападател и има място във отбора за сметка на половината ни такъв в момента.Но да спра да критикувам :) и да се порадваме на изстраданата но толкова сладка победа.FORCA JUVE

За Тони си прав :) Жалко че в края не подаде на Красич .. или не я вкара сам :)
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 10 апр 2011 15:42

Честито на всички,стана страхотен мач за гледане.Добре,че Мота и Траоре не са наши играчи,а са под наем :mrgreen:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 апр 2011 15:47

Masaba написа:Честито на всички,стана страхотен мач за гледане.Добре,че Мота и Траоре не са наши играчи,а са под наем :mrgreen:

защо тряя цяла година да се мъчим с такива клоуни бе мамка му стара :@ Матри , Акуилани , Пепе и Куалиарела тряя да се откупят ! луд мач Акуилани се опита да подаде на Траоре по крилото тя топката зе че отиде в Тони и той зе че вкара :Д ! пак казвам Дел Нери не е за Юве !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 апр 2011 15:51

Акуилани е много слаб в момента за съжаление....То едни локуми разгъва, топката лети по 1 час , бавно абе всичко му е зле на момчето дано да се стегне, че е доста кадърен.. Инак Пепе направи супер мач ,неспра да бяга много ми хареса.. Удари пробваше и създаваше положения...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 апр 2011 17:05

storm написа:Акуилани е много слаб в момента за съжаление....То едни локуми разгъва, топката лети по 1 час , бавно абе всичко му е зле на момчето дано да се стегне, че е доста кадърен.. Инак Пепе направи супер мач ,неспра да бяга много ми хареса.. Удари пробваше и създаваше положения...

Само гаджето му е добре на Акуилани, даже мноооооого добре :twisted: :)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 10 апр 2011 17:09

Този мач беше с цел да бием,а не да показваме красива игра.Защитата е различна всеки мач и това вреди на отбора.Иначе съм щаслив за Лука Тони,защото бях от малкото които го защитаваха,а се вижда,че има още хляб в него.Той отваря повече пространство за Матри и затова е нужен в атака.Недоумявам защо като домакини играем само с един нападател и чак в края се сети Дел Нери.Матри е силен когато играчи като Дел Пиеро и Тони ангажира защитата на противника,заради опита си и класата.Браво на Пепе и Тони.Много слаби бегове както винаги,Мело като цяло слаб и е истинско чудо когато Мело и Мота са на терена да няма изгонен.Красич си е пак стария наивник.Когато му върви му върви,днес не му вървеше.Старите номера,лъже една дузина играчи и последния пас му куца или е алчен.С една дума бих казал,че ако не беше добрата селекция зимата,сега щеше да сме повече от трагедия.Когато се взеха Тони,Бардзали и Матри сумати критика,но се вижда,че са ни нужни.Само Юве.продължавам да мечтая :)
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 10 апр 2011 17:24

Следващите мачове доказват,че можем да мечтаем за шампионска лига или пак ще ме мислите за луд като преди 2 кръга.Беше ясно,че Лацио и Удине не са машини и ще збъркат и то не веднъж.

Napoli-Udinese

Catania-Lazio

Fiorentina-Juve

Roma-Palermo

Juventus-Catania

Udine-Parma

Inter-lazio

Roma-Chievo

Само в тези два кръга въртележката може да се окаже голяма и със малко късмет да отидем кадето ни е мястото,както и да се самоубием пак сами
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 10 апр 2011 17:39

forzajuve човече ти наистина правиш невероятно точни,стегнати и реални анализи винаги.Защитаваш и ръководството,треньора и отбора от момента в който нещата тръгнаха надолу и играта ни спря да върви.Поздравявам те ти си истински ЮВЕНТИНЕЦ.Надявам се накрая на първенството да си прав за мястото на което ще завършим,а аз да съм в грешка ще се радвам много :) FORZA JUVE

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 10 апр 2011 18:54

всичко си зависи от нас.Аз просто като фен не правя предварителна присъда,а вярвам на момчетата,защото математиката понякога ни прави смешни.Феновете сме затова да заставаме зад отбора в трудни моменти.Аз не съм от по-малдите фенове като тук във форума и съм се нагледал на успехите на Юве и лошите моменти като последните 2 сезона ме карат да съм горд ювентинец,защото в живота няма само победи,а трябва и падения.Ако всичко беше само на върха,то щеше да има нещо гнило и това нямаше да е моя живот и моя любим Юве.Съдбата на Юве е винаги да е на върха и това е в неговото ДНК.Какво да кажат примерно феновете на Ливърпул и подобни колоси.Последните 5 години ще покажат кои са истинските фенове на Юве и въпреки всичко,Юве е най-обичан в Италия и най-обичания италиански отбор във Света.Горд съ да съм Ювентинец и те така
Изображение

Изображение

Върни се в “Ювентус”