Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Re: БЪЛАРСКИТЕ ЕВРОУЧАСТНИЦИ ПОЧВАТ ОТ 14 ЮЛИ

Мнениеот Borussia » 30 апр 2009 19:47

Ето и информация от вики...
http://de.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2009/10
там са и потенциалните ни съперници.
които иска да си прави сметки на мен ми омръзна, дано поне един отбор прекареме, че скоро само андорци и малтиици ще имат по-нисък коефициент от наще...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сините затвърдиха схемата-за нас титла,за вас от Литекс-Купa

Мнениеот sedem_!_dva » 30 апр 2009 19:49

Единия вариант, после има още един, ако не станат трети, ако не ще се измисли нов по-натам.

Модераторите трийте такива глупави теми копирани от статията на някой плиткоумен драскач, водещ се журналист или пак питам се връщаме към стария просташки вид на форума. Аз тук досега нищо футболно не виждам да се коментира, само някакви комбинации и машинации... Ебати форума, ебати чудото :shock:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: БЪЛАРСКИТЕ ЕВРОУЧАСТНИЦИ ПОЧВАТ ОТ 14 ЮЛИ

Мнениеот durex » 30 апр 2009 19:51

Borussia написа:Ето и информация от вики...
http://de.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2009/10
там са и потенциалните ни съперници.
които иска да си прави сметки на мен ми омръзна, дано поне един отбор прекареме, че скоро само андорци и малтиици ще имат по-нисък коефициент от наще...

Еми по статистика първенството на Азербайджан е по силно от нашето! Сами си направете сметката...

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Люпко Петрович или Муслин треньори на Левски

Мнениеот Keanu^Reeves » 30 апр 2009 19:53

Времето на МУСЛИН и Люпко в Левски свърши! Не ни трябват стари пушки като Грозданов и Гочето и за тях времето свърши!
За справка вижте един НОВОБРАНЕЦ-ТРЕНЬОР на ЦЕСЕКА какво прави 9 мача 9 поредни Победи!
Това е бъдещето в ЛЕВСКИ!

ИЛИЯ ГРУЕВ или ИЛИАН ИЛИЕВ !!!

В зависимост дали Берое или Черноморец кой от двамата ще пуснат! Най-добрият Вариант и двамата на куп!
Ама това е Бъдещето, дано най-после всички го разберем и започнем Новата синя ера, така както беше с никому неизвестния Мъри Стоилов преди 5 години!

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Целият Форум да отидем в Събота при БАТКОВ в НДК!

Мнениеот Keanu^Reeves » 30 апр 2009 20:05

Призовавам целия Форум, всички Фенове на Левски, които пишем тука да се съберем всички и в СЪБОТА от 9:00 в Зала Номер 11 на НДК!

Всички Фенове да се обединим около Идеята за Нов Старши-Треньор! А не само да искаме ОСТАВКАТАна ВЕЛЕВ!!! Това е най-лесното! Важното е да се обединим около една обща кандидатура за Бъдещ Треньор на Левски, който да бъде назначен в отбора от Лятото и да му се даде пълен карт-бланш за работа от минимум 3 години! (Така както беше през Лятото на 2004, когато никой от нас не е очаквал, че Станимир Стоилов ще направи толкова много, че сега ще го обичаме 1 година след неговото напускане)!

Време е отново да започнем Началото на една Нова Синя Ера, и началото на пътя нека го сложим тази Събота от 9:00 часа в Зала номер 11 на НДК!

ИЛИЯ ГРУЕВ или ИЛИАН ИЛИЕВ !
Последна промяна от Keanu^Reeves на 30 апр 2009 20:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Целия Форум да отидем в Събота при БАТКОВ в НДК!

Мнениеот smash_the_reds » 30 апр 2009 20:06

Ами аз като съм много надалеко и не мога да дойда какво да правя :cry: :cry: :cry:
Изображение Изображение

zkn
Контакти:

Re: Ей тия журналистически изцепки

Мнениеот zkn » 30 апр 2009 20:06

sedem_!_dva написа:
zkn написа:
sedem_!_dva написа:Ясно и точно заявиха Томислав, Вальо и Стефан, че Левски не играе в редица мачове... Аз затова си направих и труда сутринта да напиша цяла тема "Сезона на Левски", за такива разбирачи като вас. Айде кажете досега колко силни мача изиграхме, в които тотално доминирахме над противниците ни, та вчерашния ни беше първия слаб мач, в който нищо не играхме и сме го уредили...

Че в България кой отбор доминира над другите тотално????? Я кажи в колко мача Манчестър и Ливърпул печеля с късмет, дузпа, с гол в последната минута и други такива?

Литекс като са толкова слаби Мъри ли е виновен? Или той е над тези неща? В колко мача Литекс или ЦСКА са доминирали тотално над другите?

Кво ме интересува за Литекс и ЦСКА, те да си берат грижа. Аз виждам, че Левски нищо не играе през цялото първенство... Пак не ми каза в колко мачове сме играли силно преди този мач с Пирин, та сега за пръв път през сезона играем по този бездарен начин. А да правиш някакви сравнения с Англия е просто жалко, защото да Юнайтед и Пуул взимат някои мачове с късмет, дузпа или накрая, но да не забравяме, че те играят по 60 мача на сезон, да не говорим, че показват футбол дори в тези късметлийски мачове, а при нас дори при победите, всички без тази в Перник, с/у Ботев в София и мача с Беласица не сме показали никаква игра, ама нищо. На Герена много добре помня как тръпнех на студа и вятъра в 19 :30 и гледах един грозен Левски и в мачовете със Славия, Пирин от първия полусезон и т.н

В Англия може и да играят по 60 мача, но играят най-добрите. Тук играят това което можем да си позволим. Освен това играчите нито са купувани, нито одобрявани от Велев.
Не знам какво те интересуват ЦСКА и Литекс, но сравнението е важно за да не си говорим празни приказки и за да видим общото ниво на футбола у нас. Какво значи грозен Левски. Когато при Мъри последната година и половина цял мач си подаваха топката и накрая центрираха безцелно повече ли ти харесваше?
Не ме разбирай погрешно, не съм противник на Мъри нито фен на Велев, но не може две загуби да ти определят сезона. И не може преди един месец същите тези "журналисти" да говорят как Велев се бил справил и спасил сезона, а сега да говорят колко е некадърен. На мен лично ми намирисва на гнило.
И каква била тази тактика всички топки да минават през Гонзо. Ми тогава да задам как може всички топки на Арсенал да минават през Адебайор и всички топки на Челси да минават през Дрогба. Ми те Хидинк и Венгер са големи накадърници бе!!!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: на мача с Сливен да му поискаме оставката на ВЕЛЕВ

Мнениеот smash_the_reds » 30 апр 2009 20:08

Сетила се Мара-да се побара.....................
Изображение Изображение

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Re: Сините затвърдиха схемата-за нас титла,за вас от Литекс-Купa

Мнениеот neznaiko » 30 апр 2009 20:09

Никаква схема няма и не може да има. Левски показа, че в момента е жалък и безидеен отбор. Георги Христов, Николай Димитров и Тасевски показаха, че са в жалко състояние. Без Петков, Йовов и Гонзо отборът е кръгла нула. Велев освен да нареди безобразно състава не може да даде тактически указания, та се налага зрителите да треперят по време на всяка контраатака. От своя страна Шенсой покри крилата и Левски увяхна. За цял мач Левски не е изработил нито едно положение пред вратата на Пирин, и какво от това че е държал 65% от времето топката? Май в треньорската школа не са го учили Кокала да разработва различни схеми и заучени положения. Футболът е интелигентна игра за прости хора, а тези хора не обичат изненадите, за това Велев да не се учудва, че е ветровито, феновете усещат слабото звено!

Потребителски аватар
lpdfen

Re: на мача с Сливен да му поискаме оставката на ВЕЛЕВ

Мнениеот lpdfen » 30 апр 2009 20:14

Като гледам с какво самочувствие е ,явно има здрав гръб щом не му дреме от вас.

Върни се в “Архив”