ULTRAS
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Re: ULTRAS
Нямам някакви нови хубави снимки,само се включвам в темата,за да кажа,че в петък бе пуснат от затвора Иван Велков-Плешивия!
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
plovdiv_chernobql написа:Нямам някакви нови хубави снимки,само се включвам в темата,за да кажа,че в петък бе пуснат от затвора Иван Велков-Плешивия!
Това е добра новина

айде малко смях от мен
брата е качил едно старо видео от мача с Локо на Лаута . Оператора е голям !!!!
познайте кой е оператор де
на 5 бири толкова 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:айде малко смях от менбрата е качил едно старо видео от мача с Локо на Лаута . Оператора е голям !!!!
познайте кой е оператор де
на 5 бири толкова
хахахах не е като да не си се задушил

ми то тоя каун нямаше каде да метне факлата
. между другото хубаво че не стана най-лошото тогава . времето беше супер задушно и от димките едва не изпукахме , да не говоря че капацитета на сектора беше привешен и се бяхме сгърчили .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:ми то тоя каун нямаше каде да метне факлата. между другото хубаво че не стана най-лошото тогава . времето беше супер задушно и от димките едва не изпукахме , да не говоря че капацитета на сектора беше привешен и се бяхме сгърчили .
Наздраве !

- plovdiv_chernobql
- Контакти:
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Blue_Lion написа:Плагияти !Браво,много яко ! И естествено...нашият мач е от 19:30 в Неделя...к*р за ТВ !
Мерси,а ние имаме само три мача в събота и неделя от домакинските,всички други са в петък и в понеделник,как да идеш на мач,като си на работа и то все са от 1,2 часа
Иначе вчера беше мега яко,направихме си всичко,което бяхме подготвили и стана много красиво,от утре започваме да се готвим за дербито с Ботев последният кръг на Лаута
А имаш поздрави от Лаутата,който доколкото разбрах пак има някакъв проблем и не може да влезне в сайта
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе