zkn написа:sedem_!_dva написа:Ясно и точно заявиха Томислав, Вальо и Стефан, че Левски не играе в редица мачове... Аз затова си направих и труда сутринта да напиша цяла тема "Сезона на Левски", за такива разбирачи като вас. Айде кажете досега колко силни мача изиграхме, в които тотално доминирахме над противниците ни, та вчерашния ни беше първия слаб мач, в който нищо не играхме и сме го уредили...
Че в България кой отбор доминира над другите тотално????? Я кажи в колко мача Манчестър и Ливърпул печеля с късмет, дузпа, с гол в последната минута и други такива?
Литекс като са толкова слаби Мъри ли е виновен? Или той е над тези неща? В колко мача Литекс или ЦСКА са доминирали тотално над другите?
Кво ме интересува за Литекс и ЦСКА, те да си берат грижа. Аз виждам, че Левски нищо не играе през цялото първенство... Пак не ми каза в колко мачове сме играли силно преди този мач с Пирин, та сега за пръв път през сезона играем по този бездарен начин. А да правиш някакви сравнения с Англия е просто жалко, защото да Юнайтед и Пуул взимат някои мачове с късмет, дузпа или накрая, но да не забравяме, че те играят по 60 мача на сезон, да не говорим, че показват футбол дори в тези късметлийски мачове, а при нас дори при победите, всички без тази в Перник, с/у Ботев в София и мача с Беласица не сме показали никаква игра, ама нищо. На Герена много добре помня как тръпнех на студа и вятъра в 19 :30 и гледах един грозен Левски и в мачовете със Славия, Пирин от първия полусезон и т.н