Статията за закъснелите неща

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Статията за закъснелите неща

Мнениеот Живко6461 » 09 апр 2011 19:31

Приемам мнението на всеки. Включително и на тези, които не са съгласни с мен, критикуват ме, дори ме обиждат. Без да съм съгласен с всеки от тях. Бих желал свободно и толерантно да споделяме мнения, да спорим, по възможност културно. Съзнавам, че това едва ли е напълно възможно.
Категорично не съм съгласен, че не се радвам на победите, а чакам неуспехите за да критикувам. Убеден съм, че това е валидно за много колеги. Не съм мълчал „като риба” по време на есенните успехи. Радвал съм се от сърце. Както многократно и в предишни години. Страдал съм при загуби. Но съм се стремял да бъда реалист. Виждах и съпътстващите загуби и равни мачове. На пръв поглед странни. Много повече срамни, а защо не страшни. С оглед на перспективите при играта, която показваше отбора. Опитите за критика бяха и продължават да бъдат громени с "железните", уви станали традиционни през последните няколко години, аргументи: лош терен, корумпирани съдии, прекалено дефанзивна игра на очевидно по-слабите съперници, липса на късмет.... А нима отборът не демонстрира слаба физическа подготовка (няколко красноречиви примера от есента), пълно тактическо безсилие, объркан състав, в който почти редовно играят състезатели, недоказващи с нищо защо са на терена? Нима почти всички трансфери не са провал? Без да се дава шанс на собствени юноши. Всъщност какво става с признаваната дори от опонентите най-добра школа? Предишният сезон беше най-трагичния в историята на „Левски”. Този е малко по-добър. Все още. Надявам се да не бъда опроверган. В мачовете срещу ЦСКА „Левски” никога не е бил толкова плах и безпомощен както през последните два сезона. Вместо трезв анализ и решителни действия непрекъснато слушаме равнодушни обяснения и обещания „Гледаме напред!”, „През пролетта...”, „На прав път сме..”. Не! Този път не е прав!!! В смисъл на правилен. В геометричния смисъл на думата мога да се съглася, че пътят, за който говори ръководството е прав. Към пропастта.
Аз не виждам никакъв потенциал в настоящия тандем спортен директор-старши треньор. Не бих желал да обсъждам останалите членове на треньорския екип. По обясними причини в момента и собственика. Не мога да се съглася, че трябва да им се даде време за да се докажат. Колко време? Защо да им се дава? С какво го заслужават? При очевидна (кой знае защо невидяна или неотчетена навреме) и непрекъснато доказвана липса на качества и резултати обикновено не се дават допълнителни периоди и възможности за изява. Не само във футбола. Не бих желал „Левски” да бъде изключение. Дори и доказващо правилото.
Само „Левски”!!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 09 апр 2011 23:23

honda написа:Към автора на статията.
За мен такова понятие като "калъфка" няма- аз обичам Левски и го правя съзнателно от повече от 40 години , не защото печели купи и играе полуфинали за ЕКТ ,ако избирах любимия си отбор по този показател щях да избера друг един отбор. Аз избрах Левски защото го чувствах като моя отбор, бил съм с Левски и когато сме побеждавали Аякс ,Щутгарт, Барселона, Рейнджърс или пък сме разгромявали ЦСКА, бил съм и от Левски и след 0:5 от ЦСКА и 3:6 от Ботев (Враца) на Герена. Просто един отбор се обича не защото печели купи ,а защото го чувстваш свой(нещо за което безкрайно уважавам феновете на Ботев(Пд) , Локо(Пд) и Берое,
Най-вероятно Левски няма да спечели купа тази година(макар че аз все още тая надежда) е и какво от това, догодина с нов късмет. Нека да си кажем честно какво си мислехме миналата по същото време. За мен играта на левски срещу Ловеч по-скоро ми хареса. И нещо друго - преди повече от месец бях писал че Левски ще вкарва голове след статични положения- ами започна да се сбъдва-почти всички голове на Левски пролетта паднаха след статични положения, в момента и защитата ни е с една идея по-стабилна.Винаги съм казвал.че в Европа може да разчиташ на успех само със здрава защита и максимално използване на статичните положения. За мен Левски има нужда от един опитен треньор ,който е добър психолог нещо което Г.Иванов определено не е. За мен идеалния вариант е Люпко,но на него няма кой да му плаща заплатата.

Незнаех,че Левски е играл полуфиналИ в ЕКТ :shock:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 апр 2011 00:27

B__A__N__DA__TA написа:
За мен такова понятие като "калъфка" няма- аз обичам Левски и го правя съзнателно от повече от 40 години , не защото печели купи и играе полуфинали за ЕКТ ,ако избирах любимия си отбор по този показател щях да избера друг един отбор. Аз избрах Левски защото го чувствах като моя отбор, бил съм с Левски и когато сме побеждавали Аякс ,Щутгарт, Барселона, Рейнджърс или пък сме разгромявали ЦСКА, бил съм и от Левски и след 0:5 от ЦСКА и 3:6 от Ботев (Враца) на Герена. Просто един отбор се обича не защото печели купи ,а защото го чувстваш свой(нещо за което безкрайно уважавам феновете на Ботев(Пд) , Локо(Пд) и Берое,
Най-вероятно Левски няма да спечели купа тази година(макар че аз все още тая надежда) е и какво от това, догодина с нов късмет. Нека да си кажем честно какво си мислехме миналата по същото време. За мен играта на левски срещу Ловеч по-скоро ми хареса. И нещо друго - преди повече от месец бях писал че Левски ще вкарва голове след статични положения- ами започна да се сбъдва-почти всички голове на Левски пролетта паднаха след статични положения, в момента и защитата ни е с една идея по-стабилна.Винаги съм казвал.че в Европа може да разчиташ на успех само със здрава защита и максимално използване на статичните положения. За мен Левски има нужда от един опитен треньор ,който е добър психолог нещо което Г.Иванов определено не е. За мен идеалния вариант е Люпко,но на него няма кой да му плаща заплатата.

явно не можеш да четеш- написал съм по-горе ,че ако избирах отбора си по този показател щях да избера друг отбор,защото Левски няма полуфинал в ЕКТ ,до момента ;)

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 апр 2011 08:09

honda написа:
B__A__N__DA__TA написа:

явно не можеш да четеш- написал съм по-горе ,че ако избирах отбора си по този показател щях да избера друг отбор,защото Левски няма полуфинал в ЕКТ ,до момента ;)

Не съм те разбрал,моя грешка ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Левски”