п.п.На някои хора виждам,че не им е ясно как така БПФК1912,започна участието си от Вгр.,затова ще им обясня,отбора закупи срещу50 000 хил. лева правото на участие на Металик Сопот и с незакритото старо АД,което имаше дълг от 600 000хил.лв.,за които обаче имаше вече изминала давност и парите не се дължаха ,и отбора в момента няма никакви задължения.Моля модо да не ми трие мнението.
Дали e възможно да се възроди Черноморец ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: Дали e възможно да се възроди Черноморец ?
Как пък неразбрахте,че в Бургас има само един отбор и това е Нефтохимик.След като мине и този полу сезон и Събев си нарами багажа искам да попитам какво ще стане с този отбор наричашт се Черноморец
п.п.На някои хора виждам,че не им е ясно как така БПФК1912,започна участието си от Вгр.,затова ще им обясня,отбора закупи срещу50 000 хил. лева правото на участие на Металик Сопот и с незакритото старо АД,което имаше дълг от 600 000хил.лв.,за които обаче имаше вече изминала давност и парите не се дължаха ,и отбора в момента няма никакви задължения.Моля модо да не ми трие мнението.
- batмanlive
Г.Василев е най-добрия треньор в БГ така,че под негово ръководство чернонморец може и отново да се върне в правия път
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bartolomej написа:През 1969-та след решение на ЦК на БКП, за развитието на спорта в страната, в Бургас се взима решение да бъде създаден един обединен бургаски футболен клуб. Нефтохимик бива закрит, а най-добрите му играчи отиват във Черноморец.
бе как хем са го закрили обора на нефтохимик , хем е продължил да играе![]()
![]()
Това не е обединение,а закриване.Нефтохимик се е обединил единствено с Локомотив Бс на 6 май 1981,но НИКОГА с Черноморец.В периода края на 1969 до 6 май 1981 Нефтохимик не участва в първенствата на БФС(тогава БФФ),а само в работнически първенства.През 1978 е Работнически шампион на България(проверете в Гугъл)
Я ми обяснете как през 69-та година възоснова на това решение на БКП всички останали отбори се обединяват в това число Левски със Спартак,Локомотив със Славия и т.н. и всички пишат,че се обединяват,само в Бургас комунистическите дейци действат самосиндикално и направо закриват отбора или на вас така повечко ви изнася,иначе претенциите,че сте създадени през 1962 отиват в кофата и ще се окаже,че и вие ще трябва да си търсите активите от Дражев
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Акули ли сте, цаци ли сте, кви сте там, все ми е тая, но кво става сега - свършиха ви паричките, свършиха ви и феновете? И вие решихте да поровите из чуждите дворове! Не ви ли е срам, бе, галеници. Гледайте си отбора, подкрепяйте си го и не се заяждайте с другите фенове!
ТОЙ НЕ УМИРА

- B__A__N__DA__TA
Това,че отбора е в криза не означава че е закрит, за да се възражда.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Bartolomej
- Контакти:
Бе какво има да се възражда Черноморец , за разлика от мазутско-завоското оборче , нашия си отбор никога не е прекъсвал участията си в първенствата организирани от БФС 
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
labrador2 написа:Акули ли сте, цаци ли сте, кви сте там, все ми е тая, но кво става сега - свършиха ви паричките, свършиха ви и феновете? И вие решихте да поровите из чуждите дворове! Не ви ли е срам, бе, галеници. Гледайте си отбора, подкрепяйте си го и не се заяждайте с другите фенове!
Не колега. Галеници сме доколкото и вие бяхте такива при Христолов...Колега много от пишещите в този форум поддържат и Нефтохимик ( аз и поне още 6 човека пишещи тук- със сигурност). Бях и на Лазур, когато си спретнахме шоуто. Не си мисли, че симпатиите към Ботев Пд са инспирирани само от фенове на Нафтата. В Бургас няма война между двата отбора. Войната е между 300-400 човека.
ПС: Можеш да ми намериш мненията във вашия форум още от сезон 08-09, когато не знаехме къде ще играят Ботев и Черноморец, когато вие бяхте наказани. Прочети мненията и на другите. Толерантни сме били винаги -дори тогава, когато Нефтохимик беше водещ отбор, а Черноморец играеше в по-долно ниво. Да не говоря преди 25 години, когато искрено сме ви поддържали дори и в Бургас, когато бяхте единствения провинциален отбор, който си мереше пишката и то успешно с партийните Левски и ЦСКА. Така, че бъди по-толерантен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
Bartolomej написа:Бе какво има да се възражда Черноморец , за разлика от мазутско-завоското оборче , нашия си отбор никога не е прекъсвал участията си в първенствата организирани от БФС
То това оставаше ... за 6 години история да им прекъсване на участията . Щеше да е уникален случай в историята на футбола
- Sword Coast Boys
- Контакти:
labrador2 написа:Акули ли сте, цаци ли сте, кви сте там, все ми е тая, но кво става сега - свършиха ви паричките, свършиха ви и феновете? И вие решихте да поровите из чуждите дворове! Не ви ли е срам, бе, галеници. Гледайте си отбора, подкрепяйте си го и не се заяждайте с другите фенове!
Срама нямате столипиновските майни, ей! Ходи си пий безплатното Пепси в порутената градинка наречена стадион. В Бургас никога не са раздавали пари за "работа с феновете". Бий, троши, прави мизерии - Славчо дава, българския народ - плаща.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Искам си Акаунта написа:Bartolomej написа:Бе какво има да се възражда Черноморец , за разлика от мазутско-завоското оборче , нашия си отбор никога не е прекъсвал участията си в първенствата организирани от БФС
То това оставаше ... за 6 години история да им прекъсване на участията . Щеше да е уникален случай в историята на футбола
Що бе Конан. В БГ на първо четене ми идват на акъл няколко отбора: Конелиано Герман, ЛЕКС, Македонска слава, Тополите, Порт Бургас ( поживя по-дълго), Равда, Бенковски Бяла, Корабостроител, Раковски Русе и так далше.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.