Какво липсва на отбора за ЕКТ ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- wicked1913
- Контакти:
Re: Какво липсва на отбора за ЕКТ ?
И за какъв чеп ни е този стадион? Като няма кой да го пълни и на 10% .......
фалшива коса - фалшив футбол!
wicked1913 написа:И за какъв чеп ни е този стадион? Като няма кой да го пълни и на 10% .......
Ако сички мислят като теб горко ни..
Виж сега
ЦСКА 20 000- 3-4 000 средно
ЛЕвски 20 000 -3-4 000 средно но като дойдат ЛЕ го пълнят
НЕ се самнявам че ще напълим един стадион ако играем в Варна ЛЕ видяхме срещу ПСВ 10 000 ВАРНЕНЦИ В БУРГАС
Другите няма да ги коментирам просто ни трябва един стадион голям..Варна трябва да го има ако ще и за 2 ма4а в годината..заслужава си
- wicked1913
- Контакти:
Хаха,ако всички мислят като мене ... повярвай ми,стадион щеше да има отдавна,защото "Тича" щеше винаги да е пълен 

Съгласен съм просто хората не ходят по мачове..темата е дълга
Явно българите не са свикнали да отделят време и пари за футбол ТЕЛЕВИЗИОННИ ФЕНОВЕ
ФЕНОВЕ НА ОТБОРИ КОИТО НЕ СА И ВИЖДАЛИ НА ЖИВО ПРЕДПОЛАГАМ
Вина за това има най-вече корумпирания ни смешен футбол тикащ през годините едни и същи отбори
МОже би минимум след 20 години може да се промени този манталитет но не вярвам много
а така отборите са обречени..
Това не е проблем на Черно море дори ние имаме много добра посещаемост
Явно българите не са свикнали да отделят време и пари за футбол ТЕЛЕВИЗИОННИ ФЕНОВЕ
ФЕНОВЕ НА ОТБОРИ КОИТО НЕ СА И ВИЖДАЛИ НА ЖИВО ПРЕДПОЛАГАМ
Вина за това има най-вече корумпирания ни смешен футбол тикащ през годините едни и същи отбори
МОже би минимум след 20 години може да се промени този манталитет но не вярвам много
а така отборите са обречени..
Това не е проблем на Черно море дори ние имаме много добра посещаемост
- wicked1913
- Контакти:
Прав си.
Може би и цената на билета, и то срещу последния в класирането,доста пречи на посещаемостта....
Може би и цената на билета, и то срещу последния в класирането,доста пречи на посещаемостта....
Първо честита победа.Относно стадиона според мен ако е приличен ще има доста по голяма посещаемост(този просто не е удобен за хората)няма тоалетни,седалки нормални стълби и входове/изходи,даже и БЮФЕТ за напитки и леки храни няма.Според мен цената на билета е нормална(няма значение с кого играеш първи или последен).Естествено ако се ремонтира стадиона както се очаква,предполагам,че и билетите ще поскъпнат,ще стана като на стадион Лазур(но си заслужава).Също така отборът има нужда от сериозна реклама.Трябва повече хора да знаят кои са "Черно Море",с кого и кога играят,на достъпни и видими места да се продават фен артикули и фланелки(не е нормално фланелка на морето да струва 50лв.,а на Левски в магазина на Найк 46лв.)ТРЯБВА РЕКЛАМА.
НЕ ПРОПУСКАМ ДОМАКИНСКИ МАЧ
НЕ ПРОПУСКАМ ДОМАКИНСКИ МАЧ
Mourinio написа:GrEeN-FaN написа:Аз лично не искам да гледам моя отбор тази година във ЕКТ 1во-Нямаме този отбор който да се представи на високо ниво 2ро-Нашият дом ''Тича'' да оправим и вече може да погледнем към Европа а защо не и по нагореАйде Моряций Утре всички на Стадион ТИЧА..... ЗАПЕЙ?!
Много претенциозни станахте някои, не искали Европа, нямало стадион, май някой забравят как преди 7-8 годни не можехме и да си мечтаем за подобно нещо, ако тоя отбор има шанс да се класира за Европа, дано стане факт още този сезон, играчи за евротурнири винаги може да се вземат, защо да се класират в ЕКТ през този сезон Локо Пд, Славия, Берое или Локо Сф например по същата логика, те също нямат стадион и по мое мнение ние имаме по-добри футболисти от тях
Ае Брачед не ми говори работа преди 7-8 години гледай отбора какво представлява реално а не да сравняваш тоз със Меси оня със Роналдо ... нека да се радваме на един хубав стегнат стадион и един здрав отбор а не отбор от кол и въже да играеш във ЕКТ кво ще правиш там? ще ни друсът Бате,Кака и Жилина ли? еми аз не съм съгласен
GrEeN-FaN написа:да играеш във ЕКТ кво ще правиш там? ще ни друсът Бате,Кака и Жилина ли? еми аз не съм съгласен
Ще друсат Славия и Локо-тата, ако се класират. Ако ние се класираме, ще отпаднем с достойнство, ще си направим кефа, и играчите ще добият някакъв опит. Класирането е много важно дори и от психологическа гледна точка. Ние имаме това, което конкурентите ни нямат -- много здрава защита и като цяло корав отбор, а това е основното в турнирните двубои. Трябва малко вяра и големия страх да се изкорени.
yavorescu написа:GrEeN-FaN написа:да играеш във ЕКТ кво ще правиш там? ще ни друсът Бате,Кака и Жилина ли? еми аз не съм съгласен
Ще друсат Славия и Локо-тата, ако се класират. Ако ние се класираме, ще отпаднем с достойнство, ще си направим кефа, и играчите ще добият някакъв опит. Класирането е много важно дори и от психологическа гледна точка. Ние имаме това, което конкурентите ни нямат -- много здрава защита и като цяло корав отбор, а това е основното в турнирните двубои. Трябва малко вяра и големия страх да се изкорени.
Добре съгласен съм но каде ще играем??? ние не сме Черно Море (Бургас) нали? не е ли да имаш стадион със хубава тревичка и осветление и корав отбор който наистина да се представи достойно кажи ми само това?
-
- Контакти:
Ако ще да играем 2 гостувания срещу евроотбора който ни се падне...но е ВАЖНО да играем!безценен опит,реноме,коефициенти и най-важното - ПРИНУДА собствениците да купят 2-3 класни играчи,точно това което трябва на този отбор,за да гази.Не си правете илюзии,че ако не се класираме ще бъдат взети.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.