[offtopic]Дано някой ме е разбрал какво искам да напиша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
727150 написа:На CD-R се събират само 700 МБ,на DVD-R 4.7 GB ще ги събереш.
Deluxx написа:Имам един проблемЗначи един приятел ми дава флашка със снимки (около 2гб) и трябва да ги запиша на няколко диска.И почвам аз да записвам и по едно време ми пише "Недостатъчно дисково пространство" това вече ми го прави за 2-ри път,преди 2 месеца пак му записвах и стана пак така,но тогава имах повече свободно място,а сега нямам и някой може ли да ми каже какво става
[offtopic]Дано някой ме е разбрал какво искам да напиша[/offtopic]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Абе така и така има тема, та и аз да питам (): защо веднъж като се опитвах да запиша 1 рар около 4 ГБ и половина (с игра мисля, че беше) на празна флашка 8 ГБ ми изписа, че има недостатъчно свободна памет?
![]()
![]()
![]()
nomeruno написа:Deluxx написа:Имам един проблемЗначи един приятел ми дава флашка със снимки (около 2гб) и трябва да ги запиша на няколко диска.И почвам аз да записвам и по едно време ми пише "Недостатъчно дисково пространство" това вече ми го прави за 2-ри път,преди 2 месеца пак му записвах и стана пак така,но тогава имах повече свободно място,а сега нямам и някой може ли да ми каже какво става
Ако правилно съм разбрал при опит да запишеш (предполагам с NERO) снимките от флашката на диск ти казва че няма достатъчно дисково пространство. Ако е това, една от хипотезите ми е, че нерото понеже преди да изпържи файловете на диска ги кешира в някоя негова папка в С и съответно ако на диск С няма достатъчно място нерото почва да циври. Това се оправя като в настройките "кажеш" на нерото да си кешира файловете на друг дял (примерно D ). Друг съвет който мога да ти дам е, така и така ще пишеш на CD използвай вградения инструмент за запис на Windows XP (предполагам, че си с такъв) ако не ти се занимава да ръчкаш нерото.
nomeruno написа:Deluxx написа:Имам един проблемЗначи един приятел ми дава флашка със снимки (около 2гб) и трябва да ги запиша на няколко диска.И почвам аз да записвам и по едно време ми пише "Недостатъчно дисково пространство" това вече ми го прави за 2-ри път,преди 2 месеца пак му записвах и стана пак така,но тогава имах повече свободно място,а сега нямам и някой може ли да ми каже какво става
Ако правилно съм разбрал при опит да запишеш (предполагам с NERO) снимките от флашката на диск ти казва че няма достатъчно дисково пространство. Ако е това, една от хипотезите ми е, че нерото понеже преди да изпържи файловете на диска ги кешира в някоя негова папка в С и съответно ако на диск С няма достатъчно място нерото почва да циври. Това се оправя като в настройките "кажеш" на нерото да си кешира файловете на друг дял (примерно D ). Друг съвет който мога да ти дам е, така и така ще пишеш на CD използвай вградения инструмент за запис на Windows XP (предполагам, че си с такъв) ако не ти се занимава да ръчкаш нерото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта