Абе Милиев може да не се е пласирал добре,но именно Миланов изведе Делев,тоест фантастична асистенция.
За мача със Славия и Ибраимов и Миланов ни провалиха.Иначе за мен този човек е мишка,няма сърце на лидер като Гонзо и Гошо Петков.Вярно по времето на Мъри играеше добре,но тогава останалите 10 бяха супер футболисти,а сега когато трябва да е лидер на отбора,той е най-слабият ни пункт.А за твърденията,че Генев щял да го оплюе някой,ами той влезе в доста мачове и си играе стабилно момчето.Интересно защо никой не плюе Хичо например.Просто си е футболист момчето,а не зет на Перуката.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Ставаме за СМЯХ
Жалка работа е това наща този сезон! Той отбора неможе да ходи пък журналята все за мача с Цеца говорят! Ми то по случайност вземем че бием ами другите мачове какво ще правим .????? И последният кръг водим с 2 точки и играем с ПИРИН ??????? МАЛЕЕЕЕЕЕ СТРАХ пак ще ни се смее цяла България !!!!! Абе дано не съм прав ама ЕДВА ЛИ!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Контакти:
Люпко Петрович или Муслин треньори на Левски
Мисля си,че след като Мъри е зает това са единствените хора които могат да вдигнат отбора на крака.Всъщност,ако се сещате за по-добър вариант пишете.Аз незнам но Петрович беше свободен май.Спомням си когато си отиде Федотов,как Петрович се върна и ни вдигна на крака и бихме свинете.
Re: Ставаме за СМЯХ
Споко братле... не знаеш ли, че има договорка - Левски пуска на Пирин в мача за купата, а пък Пирин пуска на Левски за шампионата и всички са доволни

Re: Люпко Петрович или Муслин треньори на Левски
И аз съм твърдо за Любко, би било чудесно ако се върне
Е кво, титла така и така няма да вземем. Нещо против да бием чорбата имаш ли? Слаби сме, но цска винаги сме ги били щото се насират като излезнат.
ogrizko написа:Споко братле... не знаеш ли, че има договорка - Левски пуска на Пирин в мача за купата, а пък Пирин пуска на Левски за шампионата и всички са доволни![]()
![]()
Дано да е така.
Re: Люпко Петрович или Муслин треньори на Левски
Според мен Велислав Вуцов е добър вариант за Левски, стига да не му е пречка журналистическата кариера 

Верно е че ще биете.....камбаната в подуяне
Аиде пак почнаха приказки за уговорени мачове. Я по добре кажете, кои мач на Левски нее уреден