Дали e възможно да се възроди Черноморец ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Райко Стоянов
- Контакти:
Re: Дали e възможно да се възроди Черноморец ?
Нефтохимик и Черноморец не могат да са един отбор и затова никога няма да има подобно нещо! Стига с това претопяване и приписване на история, купуване на школи и пребоядисване на стадиони! Не можа и няма да има едно цяло между Звезда и Партизан, Спартак и Зенит, ПАО и Олимпиакос, Нафтата и Черноморец. Не ме интересува в коя група играе моят тим, както и не ми пука кой е по-бургаският отбор, защото преживях най-върховните чувства мечтани от един фен - на срещата на 28.11.2010г.
Райко Стоянов написа:Нефтохимик и Черноморец не могат да са един отбор и затова никога няма да има подобно нещо! Стига с това претопяване и приписване на история, купуване на школи и пребоядисване на стадиони! Не можа и няма да има едно цяло между Звезда и Партизан, Спартак и Зенит, ПАО и Олимпиакос, Нафтата и Черноморец. Не ме интересува в коя група играе моят тим, както и не ми пука кой е по-бургаският отбор, защото преживях най-върховните чувства мечтани от един фен - на срещата на 28.11.2010г.
То според вашата митология веднъж е ставало,защо да не стане и втори път.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Devian написа:Райко Стоянов написа:Нефтохимик и Черноморец не могат да са един отбор и затова никога няма да има подобно нещо! Стига с това претопяване и приписване на история, купуване на школи и пребоядисване на стадиони! Не можа и няма да има едно цяло между Звезда и Партизан, Спартак и Зенит, ПАО и Олимпиакос, Нафтата и Черноморец. Не ме интересува в коя група играе моят тим, както и не ми пука кой е по-бургаският отбор, защото преживях най-върховните чувства мечтани от един фен - на срещата на 28.11.2010г.
Кога е ставало?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
-
Райко Стоянов
- Контакти:
Devian написа:Райко Стоянов написа:Нефтохимик и Черноморец не могат да са един отбор и затова никога няма да има подобно нещо! Стига с това претопяване и приписване на история, купуване на школи и пребоядисване на стадиони! Не можа и няма да има едно цяло между Звезда и Партизан, Спартак и Зенит, ПАО и Олимпиакос, Нафтата и Черноморец. Не ме интересува в коя група играе моят тим, както и не ми пука кой е по-бургаският отбор, защото преживях най-върховните чувства мечтани от един фен - на срещата на 28.11.2010г.
Единственото което може да стане е цацата пак да си купят лиценз на някой отбор ("но това не е всичко - вие печелите и школа, стадион, играчи...")... да заиграят там и всичко кротко да се настанят на новото място, като междувременно въобще не се сещат да си позаметет изконния стадион в "Акациите"...
- Bartolomej
- Контакти:
Райко Стоянов написа:Нефтохимик и Черноморец не могат да са един отбор и затова никога няма да има подобно нещо! Стига с това претопяване и приписване на история, купуване на школи и пребоядисване на стадиони! Не можа и няма да има едно цяло между Звезда и Партизан, Спартак и Зенит, ПАО и Олимпиакос, Нафтата и Черноморец. Не ме интересува в коя група играе моят тим, както и не ми пука кой е по-бургаският отбор, защото преживях най-върховните чувства мечтани от един фен - на срещата на 28.11.2010г.
академик сф - цска 1:1
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Аз бих бил по-внимателен като пиша за "цацата" и "мацата".
Виждам, че едни и същи хора повтарят едни и същи заблуждаващи информации. Колкото и да се повторят, няма да станат истини.
1. Футболна омраза
Няма такава в Бургас. Съжалявам, ако разочаровам някого. Сравненията, дадени по-горе са нелепи. И двата отбора са на Бургас и си ги обичаме еднакво. Няма екстремни фенове (надявам се да няма и за в бъдеще), няма убийства на стадиона, няма потрошени автобуси, няма пребити до смърт. Който иска такава картина, е сбъркал отбора и града.
2. Кебапчетата, колите и лотариите
Имало е домакински мачове, при които имаше жестове от страна на ръководството към феновете. Комично е как някой си позволява да се подиграва с това ... пожелавам на всеки фен да присъства на такъв стадион, с такава атмосфера и човешко отношение.
Искам да си припомните колко публика ходеше на 10 лв. на мачовете на ЦСКА през есента?
3. Стадионът на Бургас
Това е стадион "Лазур" и е на Бургас и България. Ако някой има други претенции, има документация ...
4. Припознаване на отборите
През годините съм бил повече свързан с Нефтохимик, но всички доводи, които се ползват срещу идентичността на Черноморец, могат да се ползват и срещу аматьорския отбор във "В" група с име на завод, който няма нищо общо с него (нещо като ЦСКА?).
5. Краят на Нефтохимик
За това питайте Порточанов и червените му другари. Екзекуторът на Нефтохимик е именно Порточанов. Ако имате друго мнение, заповядайте!
6. Събев
Добър, лош, красив, грозен ... това е човек, който дава пари за футбола в Бургас. Всеки си преценява какво да мисли за него според това колко му е багажа.
Виждам, че едни и същи хора повтарят едни и същи заблуждаващи информации. Колкото и да се повторят, няма да станат истини.
1. Футболна омраза
Няма такава в Бургас. Съжалявам, ако разочаровам някого. Сравненията, дадени по-горе са нелепи. И двата отбора са на Бургас и си ги обичаме еднакво. Няма екстремни фенове (надявам се да няма и за в бъдеще), няма убийства на стадиона, няма потрошени автобуси, няма пребити до смърт. Който иска такава картина, е сбъркал отбора и града.
Имало е домакински мачове, при които имаше жестове от страна на ръководството към феновете. Комично е как някой си позволява да се подиграва с това ... пожелавам на всеки фен да присъства на такъв стадион, с такава атмосфера и човешко отношение.
Искам да си припомните колко публика ходеше на 10 лв. на мачовете на ЦСКА през есента?
3. Стадионът на Бургас
Това е стадион "Лазур" и е на Бургас и България. Ако някой има други претенции, има документация ...
През годините съм бил повече свързан с Нефтохимик, но всички доводи, които се ползват срещу идентичността на Черноморец, могат да се ползват и срещу аматьорския отбор във "В" група с име на завод, който няма нищо общо с него (нещо като ЦСКА?).
5. Краят на Нефтохимик
За това питайте Порточанов и червените му другари. Екзекуторът на Нефтохимик е именно Порточанов. Ако имате друго мнение, заповядайте!
6. Събев
Добър, лош, красив, грозен ... това е човек, който дава пари за футбола в Бургас. Всеки си преценява какво да мисли за него според това колко му е багажа.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Devian написа:Райко Стоянов написа:Нефтохимик и Черноморец не могат да са един отбор и затова никога няма да има подобно нещо! Стига с това претопяване и приписване на история, купуване на школи и пребоядисване на стадиони! Не можа и няма да има едно цяло между Звезда и Партизан, Спартак и Зенит, ПАО и Олимпиакос, Нафтата и Черноморец. Не ме интересува в коя група играе моят тим, както и не ми пука кой е по-бургаският отбор, защото преживях най-върховните чувства мечтани от един фен - на срещата на 28.11.2010г.
Кога е ставало?
Не съм ви писал аз история в Уикипедия(http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... D0%BA_1986),затова един копи-пейст:
През 1969-та след решение на ЦК на БКП, за развитието на спорта в страната, в Бургас се взима решение да бъде създаден един обединен бургаски футболен клуб. Нефтохимик бива закрит, а най-добрите му играчи отиват във Черноморец.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Капитана написа:Аз бих бил по-внимателен като пиша за "цацата" и "мацата".
1. Футболна омраза
3. Стадионът на Бургас
5. Краят на Нефтохимик
6. Събев
Изчерпателен отговор,адмирации!
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
- Bartolomej
- Контакти:
През 1969-та след решение на ЦК на БКП, за развитието на спорта в страната, в Бургас се взима решение да бъде създаден един обединен бургаски футболен клуб. Нефтохимик бива закрит, а най-добрите му играчи отиват във Черноморец.
бе как хем са го закрили обора на нефтохимик , хем е продължил да играе
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Bartolomej написа:През 1969-та след решение на ЦК на БКП, за развитието на спорта в страната, в Бургас се взима решение да бъде създаден един обединен бургаски футболен клуб. Нефтохимик бива закрит, а най-добрите му играчи отиват във Черноморец.
бе как хем са го закрили обора на нефтохимик , хем е продължил да играе![]()
![]()
Това не е обединение,а закриване.Нефтохимик се е обединил единствено с Локомотив Бс на 6 май 1981,но НИКОГА с Черноморец.В периода края на 1969 до 6 май 1981 Нефтохимик не участва в първенствата на БФС(тогава БФФ),а само в работнически първенства.През 1978 е Работнически шампион на България(проверете в Гугъл)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.