Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Питане към юристите

Мнениеот sorcererals » 30 апр 2009 12:40

bulgaro написа:не съм твърдял, че фондацията има някаква вина за нещо, казах само, че се разпадна, по ред причини - упорството на селския, световната финансова криза и подобни

Много обичам някой да говори глупости. Още повече,като явно не е запознат с нещата.
Фондацията си съществува, изчаква да види как ще се развият нещата, ще фалира ли клуба, ще бъде ли продаден. Какво очаквате вие от хората вътре? Може би да извадят едни пари и да ги харижат на селския? Вие, ако ги имате, дори и като фенове, бихте ли ги извадили тези пари(трябват около 2-3 млн. да се покрият всички задължения и след това да се налива, за да може да се получи някакво подобие на клуб от Ботев) ? Или просто си лалджийствате! нали знаете поговорката: "На чужд гръб и сто тояги са малко" . Айде спестете си коментарите, фондацията си помага, но просто не тръби наляво-надясно.

galder

Re: А.Бекяров:В Ботев страдат .......

Мнениеот galder » 30 апр 2009 12:54

Еми какво да се прави..... отивате в "В" група и там каквото стане, инициативния комитет начело с Марин бакалов ще драпат да го вкарат отново в професионалния футбол, а Боби Димитров, който прекрати футболната си кариера на 27 години поради некадърност и беше изритан от Лефски яде бял хляб от Христолов, сега и той се изживява като някакъв месия

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Мнениеот nikytodorov » 30 апр 2009 13:20

Svoboden BOTEV!!!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 30 апр 2009 13:31

Не разбрах с какво точно помага, фонадацията. И от каде черпиш инфото, затова какво прави фондацията. Аз не съм чул нищо от нея в последните няколко месеца. Бих се задоволил дори и само с няква декларация, но поне да видим че и те са заинтересувани! Много ми се иска Бакалов да оглави Ботев, не съм против тях, но ако бяха по настоятелни, не Румен и Янев щяха да ходят при прокурора, ами те още преди месеци можеха да го направят!

Имам чувстовто че Ботев е заебан от всички клубни легенди, от всички спортни деятели, и всички управници в този град. Срамота за всички които са носили жълтата флнелка! Нима са им затворени устите! С пари ли! Аз недоумявам как така седят и мълчат, сякаш всичко е ОК!
ИзображениеИзображение

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 30 апр 2009 15:06

Абсолютно съм съгласен с теб!Срамувам се от нашите "легенди"!Да бяха взели пример от Зулума,който иначе е пълен боклук като човек,ама прави много за Локо.А нашите легенди къде са?
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

botev champion

Мнениеот botev champion » 30 апр 2009 15:21

Вие нашите легенди оставете!!!!Те са се доказали на терена и до него.Моля,не ги сравнявайте с онова алчно създание от лайнута,който за да помиярства около клубната софра е готов на всичко.........

OBICHAM_BOTEV
Контакти:

Re: Ботве ,та Ботев...

Мнениеот OBICHAM_BOTEV » 30 апр 2009 15:38

PLOVDIV PEE 1912 написа:
labrador написа:Драги добруджанчета, полу-румънчета, полу-делироманчета и полу-мохамеданчета! Дарги македончета полу-сръбчета и полу-албанчета! Вие знаете ли кой е БОТЕВ? Ако не беше той и такива като него и до сега едните щяхте да ядете само качамак, а другите щяхте да пасете овците по чукарите и да се чудите де е България! Така и ако не беше футболния клуб БОТЕВ, щяхте да се чудите що е това футбол и има ли почва у Вас, а шопите все още щяха да си мислят, че по-високо от Витоша нема! Нема, нема, ама има....и това е БОТЕВ, е не е като Еверест и Манчестър, но е истински !!!

Голямата ни грешка е ,че много се обясняваме на селяните.

Да , вярно е на селяните пълен игнор все едно не съществуват.Честно казано нали се сещаш през къде ми минават... Да доживеем силен и свободен БОТЕВ ПЛОВДИВ тогава и Левски и ЦСКА ,каквито са жалки в момента ще ядат бой от сън да ни събудят, пък тогава ще видите за какво става въпрос , селянчета . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 30 апр 2009 16:36

кво значи да ги оставим. Кво значи че са доказали. Един клуб е "Идея". Един клуб е това което кара обществото да бъде група. Ако се задоволяваме от една клубна легенда само с това какво е дал на терена, то по нищо немога да го различа, в такъв случай, от един наемник! Ако една клубна легенда, не изказва и застава зад позиция, и не показва че го интереува ужким любимият му тим, то каква легенда е. По този начин той става обикновен футболист играл някога си в Ботев, редом до много други които дори не са закърмени с тази идея.

Изведете си справка, през последните 10 години поне 10 от тези легенди, са работили в клуба на различни постове. За 10 години явно са получили достатъчно от селското, и явно сега им е неудобно да възроптаят.

Знаем само да псуваме Боби, че бил еди къв си, ама той дето е Левскар, единствен засега открито нападна селския, а всички други мълчат и блеят! Ебаси и заинтресуваните коепелета!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 30 апр 2009 16:38

Бареков прави рейтинг на гърба на Ботев

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 30 апр 2009 16:42

645645645645645645
Последна промяна от rump_shaker на 30 апр 2009 21:10, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”