Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот daredevil » 08 апр 2011 23:10

Бербатов донася част от това разнообразие а ти си некрофил който не може да чете.
Поради наличието на такива тая страна е толкова слаба, не че няма качество, то и в Пакистан има, но както там и тук има прекалено много плевели.
Ето заради такива лумпели съществуват подобни теми и такива лумпени основно заради цвета на очилата си не могат да четат постовете на хора който им вливат в празните канчета поне малко вода.

Това е последния ми пост в тая тема !
Продължавайте да сте пъпчасали подрастващи.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 08 апр 2011 23:40

Нещастник. Кога научи думичката некрофил? Вчера или тази сутрин? Какво сега, искаш да се изфукаш, че не си пъпчасал ли? Голям праз. Като ти гледам реакцията, или си преди пубертета, или ти липсват първите 7 години.
ТаЗИ страна е толкова слаба, заради мижитурки като теб, които гледат да заровят, да оклепат, да окалят и да осерат всичко хубаво що не е тяхно. Ей такъв мухльо като теб, дето цял живот ще гледа завистливо и ще плюе. Само защото не е той или не е неговото.
Радвам се че повече няма да ти чета простотиите.
И съжалявам, но мачове гледам без очила. Мога само да те поздравя за чудесното сравнение. Не знам какво си мислиш че вливаш, но определено е гола вода. Не се напъвай повече.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 апр 2011 03:55

naduvko написа:Нещастник. Кога научи думичката некрофил? Вчера или тази сутрин? Какво сега, искаш да се изфукаш, че не си пъпчасал ли? Голям праз. Като ти гледам реакцията, или си преди пубертета, или ти липсват първите 7 години.
ТаЗИ страна е толкова слаба, заради мижитурки като теб, които гледат да заровят, да оклепат, да окалят и да осерат всичко хубаво що не е тяхно. Ей такъв мухльо като теб, дето цял живот ще гледа завистливо и ще плюе. Само защото не е той или не е неговото.
Радвам се че повече няма да ти чета простотиите.
И съжалявам, но мачове гледам без очила. Мога само да те поздравя за чудесното сравнение. Не знам какво си мислиш че вливаш, но определено е гола вода. Не се напъвай повече.

FCUnitedofManchester
Контакти:

Мнениеот FCUnitedofManchester » 09 апр 2011 11:06

Берба фенчетата вече се засягат когато дори им се обяснява защо той е в такова положение и то доста смислено обяснение и доста логично, обяснява им се че има място за Бербо и какво точно, те пак четат нещата както си искат, а не каквото е написано.
Едно ще е хубавото когато Бербатов си замине че вие смешки ще изчезнете със скороста на светлината от форумите ни.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 09 апр 2011 17:24

То какво е мястото на Бербатов се видя преди малко. 21-и гол във Висша лига.
От кога това е твоя форум?
Фен съм на Юнайтед от доста годинки. Да гледам българин в отбора за мен е повече от чудесно. Още по-хубаво е, че това е един от най-добрите играчи на Юнайтед. И не се притеснявай за мен, ще продължа да бъда фен на Юнайтед и без да е в отбора, както бях докато играеше в Тотнъм. Това обаче не ми пречи да виждам как интересите съсипват кариери и сезони и да се дразня от факта.
И преди да даваш оценки - прочети хубаво "логичното" обяснение. И пак помисли. Дай да видим какво му е смисленото.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 апр 2011 19:46

Ако наистина проблема е година удължаване и 20 30 000 паунда ..невярвам
Отбор като Юнайтед може да си го позволи..според мен Съра нещоо е превъртял
Наистина нека Бербо се махне Юнайтед ще стане класа по слаб
С лакумето Нани и един Рууни няма да стане..Ернандес няма да е толква ефективен винаги а не знам кой друг може да замести Бербатов пълноценно и не струва 50 000 000
Наистина не мога да повярвам ако Бербатов биеше и фалове и Дузпи 30 гола не му мърдаха ..досега..

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 апр 2011 19:48

Бербо голям!!!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 10 апр 2011 09:47

"Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че Димитър Бербатов е един от футболистите, които са имали нужда да играят като титуляри за "червените дяволи" в мача с Фулъм.
"Трябва да имам доверие на отбора. Димитър Бербатов, Пол Скоулс, Андерсон и Джон О'Шей имаха нужда да изиграят този мач. Смятам, че се доверих на правилния състав. Футболистите ни са в добра форма и това е страхотно. Най-хубавото бе, че спечелихме. В тази фаза на сезона няма нищо по-важно от това", заяви щотландецът."

тоя САФ продължава да се гаври с нашето момче! че как няма да има нужда от мач, след като са го закотвили на скамейката от 6 март насам! а и 100% съм сигурен, че го пусна, само защото Рууни е наказан, а пази Ернандес за ШЛ във вторник, когато нашия ще е пак резерва!
дали нашето момче не е ядосало САФ с намерението да си доизкара договора, вместо да бъде продаден или заменен!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 апр 2011 11:24

Lyubooo написа:"Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че Димитър Бербатов е един от футболистите, които са имали нужда да играят като титуляри за "червените дяволи" в мача с Фулъм.
"Трябва да имам доверие на отбора. Димитър Бербатов, Пол Скоулс, Андерсон и Джон О'Шей имаха нужда да изиграят този мач. Смятам, че се доверих на правилния състав. Футболистите ни са в добра форма и това е страхотно. Най-хубавото бе, че спечелихме. В тази фаза на сезона няма нищо по-важно от това", заяви щотландецът."

тоя САФ продължава да се гаври с нашето момче!

я си почини бе.
Достатъчна привилегия е че от леверкусен, цска и такива смешни отбори пробива до най-големия отбор, това става от 20 футболиста с 1 максимум, че и титли вдига че е и на 31 години, добре че не се оплаква като вас, с голове в 3 мача от 10 шампион не се става, ако ще и 15 гола да вкараш е тия 3 мача.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 апр 2011 11:31

Браво на Бербатов! За пореден път доказа на САФ, че мястото му е сред титулярите.... ама шотландски инат :evil:

Lyubooo написа:
тоя САФ продължава да се гаври с нашето момче! че как няма да има нужда от мач, след като са го закотвили на скамейката от 6 март насам! а и 100% съм сигурен, че го пусна, само защото Рууни е наказан, а пази Ернандес за ШЛ във вторник, когато нашия ще е пак резерва!
дали нашето момче не е ядосало САФ с намерението да си доизкара договора, вместо да бъде продаден или заменен!

Според мен Бербатов щеше да е титуляр, независимо дали Рууни бе контузен, или не.... И пак се чудя... вижда се че дуото Рууни-Бербатов си партнира добре.... защо не са на терена двамата по едно и също време ?! :roll:

Върни се в “Футбол - Свят”