Eксклузивно: Фенклубът на Лудогорец се разформирова
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- publicimage
- Контакти:
Re: Eксклузивно: Фенклубът на Лудогорец се разформирова
'Eксклузивно', 'Фенклуб' и 'Лудогорец' - в едно изречение?! втф?!
- MagicMoments
- Контакти:
Ексклузивно...
Те нали и Черноморец пълнеха стадионите ама като спряха томболките и сложиха щени на билета няма публика.При Лудогорец е същото

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Лудогорец си имаха фенове и преди Домусчиев и у В група са имали бая зрители доколкото знам. Отделно и ние есента като ходихме в Разград плащахме вход, за да влезем, със сигурност има и за домакините отдавна, така че едва ли това е причината.
Аз се разрових из форума им и ви копнах някои цитати. Нещо друго е станало там, поне такова чувство имам аз...
Аз се разрових из форума им и ви копнах някои цитати. Нещо друго е станало там, поне такова чувство имам аз...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Вижте, най-лесно е да се смеете и да им викате платени фенове
Обаче когато сте се сблъсквали с мутрата, която притежава любимия ви отбор ( без значение Славия, ЦСКА, Ботев или друг) и когато са ви забранявали и пречели да си кажете мнението, не ви е било до смях нали ? А феновете в Разград какво са очаквали, Домусчиев да е по-различен от другите, да е перфектен ? Няма такъв филм за съжаление
Само не знам защо викат против Петев, един хикс с Доростол едва ли е толкова фатален и пак са си фаворити за влизане в А група. Дано някой от Разград обясни цялата ситуация и им желая успех
В Разград винаги е имало публика много преди Домусчиев 

Само не знам защо викат против Петев, един хикс с Доростол едва ли е толкова фатален и пак са си фаворити за влизане в А група. Дано някой от Разград обясни цялата ситуация и им желая успех

-
- Контакти:
много ли ви е смешно ... когато във вашите градове съберете 5000 на мач (с излючение София) тогава приказвайте !!!!!
- publicimage
- Контакти:
invisible91 написа:много ли ви е смешно ... когато във вашите градове съберете 5000 на мач (с излючение София) тогава приказвайте !!!!!
дообре!

искам да кажа , че някой ми е редактирал тескта
invisible91 написа:много ли ви е смешно ... когато във вашите градове съберете 5000 на мач (с излючение София) тогава приказвайте !!!!!
след като ти позволяваш - сега ми е още по-смешно!

-
- Контакти:
БПФК написа:invisible91 написа:много ли ви е смешно ... когато във вашите градове съберете 5000 на мач (с излючение София) тогава приказвайте !!!!!
след като ти позволяваш - сега ми е още по-смешно!
РАДВАМ СЕ МНОГО ЗА ТЕБЕ !!! ЕВАЛА!!
Върни се в “Футбол - България”