Vojdek написа:А ти за какво ме занимаваш...никаква идея нямам.Схващам много добре в какво искате да ме убедите.Че щом испански отборченца са печелили по-скоро ЛЕ или както и е там името, значи несъмнено са по-силни от италианските, английските и т.н.От което би следвало испанското да е по-силно първенство от останалите.Е...да ама не.Има си причина, поради която примерно английските отбори не си дават зор за тая купа.Ако стигнат до финал - стигнат(Мидълзбро и Фулъм).И тя е, че ако се класират на 7 място в Англия ще вземат повече пари, отколкото ако бият на финала.
Е, като те интересува, кой колко трофея има - намери си някъде подреждане на спечелилите ЛЕ по страни.Не може да няма.Почти съм сигурен, че Испания и Англия са равни.![]()
Хайде сега, понеже не ми се влиза в по-нататъшни полемики, защото с фенчетата на барса и испанското е безмислено да се спори.Пълни хаховци
Абе, ти си някакъв много тежък случай. Не се опитвам да те убедя, че Испанското е по-силно от Английското първенство, а просто отговарям с факти на глупавите ти твърдения, че в Испания освен Барса и Реал останалите отбори са посредствени, а видиш ли, в Англия разните отборчета от типа на Фулъм и Мидълзбро са много силни. "Да, ама не".