Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- igor tomasic
- Контакти:
Re: Има ли Живко Миланов място в Левски
Тъпи сте ! Немога да проумея кво плюете момчето.Направи грешка да,а кажете ми кои помагаше на десния халф ?Кой се опитваше да направи всичко възможно само и само да добута топката пред противниковата врата.Извинете ме ,но Живко беше по целия фланг.А относно Генев ... Да , той има бъдеще ,но такива като вас ще го оплюят още след 1вата му по голяма грешка !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Re: Спас Делев в Левски
ultras levski написа:Батков и Боримиров вместо да ни заблуждават да запретнат ръкави и да вземат момчето.Време е адвоката да извади пари поне за един адекватен трансфер.С Делев,Жо и Хичо напрез ще имаме най-перспективните млади футболисти в България.
Ами да,направи ли някой силен мач срещу Левски или ЦСКА,трябва да бъде прибран от тях.После защо нямаме силно първенство.Докато има клубове-пиявици ще е така.А тия два клуба винаги са си били пиявици - още от основаването си.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Re: Има ли Живко Миланов място в Левски
ultras levski написа:От 2003 когато Славия ни биха заради този същия Миланов и Чорбата взеха титлата
Нещо си се объркал. Славия ни биха заради Саид Ибраимов, защото след негова грешка стана вторият им гол.
Колкото до Живко - разбира се, че има място в Левски. Всеки прави грешки, а да не говорим че при гола вчера голяма вина имаше и Данчо Милиев, който не знаеше къде се намира.
Jimmy8 написа:ultras levski написа:Батков и Боримиров вместо да ни заблуждават да запретнат ръкави и да вземат момчето.Време е адвоката да извади пари поне за един адекватен трансфер.С Делев,Жо и Хичо напрез ще имаме най-перспективните млади футболисти в България.
Ами да,направи ли някой силен мач срещу Левски или ЦСКА,трябва да бъде прибран от тях.После защо нямаме силно първенство.Докато има клубове-пиявици ще е така.А тия два клуба винаги са си били пиявици - още от основаването си.
За разлика от едно време, когато в ЦСКА селекцията се е правила, чрез товарене в УАЗ-ки, сега никой футболист не може да отиде в Левски или ЦСКА без самият той да го иска.
- igor tomasic
- Контакти:
Felipe Da Costa !
.
Последна промяна от igor tomasic на 06 май 2009 17:55, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Защо ни е поредния нападател муха? Нямаме ли си достатъчно джуджета - Жо,Зе,Жоро Христов и т.н. Все си мисля,че ако искаме нападател ни трябва малко по-сериозен във физическо отношение.След като имаме крила които могат да пробият (и евентуално ако имат късмет да центрират точно),нормално е да имаме и таран,дето да оползотворява тези центрирания.Зависи от схемата на игра която треньора (надявам се в скоро време новия) ще практикува.За Делев...поредната еднодневка дето ще ни вкара гол и ще го обявиме за супер футболист,докато изпускаме таланти като Макриев и Ивелин Попов.
110 години любов!
ultras levski написа:Батков и Боримиров вместо да ни заблуждават да запретнат ръкави и да вземат момчето.Време е адвоката да извади пари поне за един адекватен трансфер.С Делев,Жо и Хичо напрез ще имаме най-перспективните млади футболисти в България.
По-добре да вземем Д.Пеев, според мен има повече качества и може да играе на 2-3 позиции. Но който и да вземем от Пирин, вероятно ще е предимно резерва и едва ли ще ни придаде някаква класа.
Спаско ви Делев няма никакво място нито в Левски, нито в ЦСКА. Ще го вземат понеже е талант, после ще вземат и някой скъпоплатен чужденец, който ужким има повече опит и ще им помогне да станат шампиони.... чужденеца ще играе, Спаско ще търка пейката и ще е поредния провален талант. По-добре направо в чужбина да ходи момчето, ако има как. Или в отбор от България с по-големи амбиции, но задължително това да не са Левски или ЦСКА, че тогава лошо 

Re: Felipe Da Costa !
igor tomasic написа:Мисля че е класен играч ! Дано се решат поне в дербито да му гласуват доверие като стои близо до нападателите.Там е силата му като офанзивен халф !
Има талант, но изглежда е някакъв лигльо и не си дава много зор. Просто е решил да изкарва кинти без много да се напъва.