Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )
Аз пък съм против Гомес да отиде в Наполи, в замяна на Бербо!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
А аз искам нападател, който може сам да си създава положения за гол, а не само когато Робен, Рибери и Мюлер го изведат. Гомес това в Щутгарт до голяма степен го правеше. В Байерн - не.
Сега, не знам дали не е заради идеологията на Ван Гаал. Т.е. той да иска от него да играе като таран, който само да обира топките на готово и да не се занимава с разигравания.
Ще видим как Гомес ще се представя при Хайнкес.
Все пак - Гомес вкара достатъчно много голове, макар и в един слаб за Байерн сезон, които да му гарантират оставане в отбора.
Сега, не знам дали не е заради идеологията на Ван Гаал. Т.е. той да иска от него да играе като таран, който само да обира топките на готово и да не се занимава с разигравания.
Ще видим как Гомес ще се представя при Хайнкес.
Все пак - Гомес вкара достатъчно много голове, макар и в един слаб за Байерн сезон, които да му гарантират оставане в отбора.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Рибери остава верен на Байерн и без ШЛ
Звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери потвърди, че няма никакво намерение да напуска клуба, дори ако баварците не успеят да се класират за групите на Шампионската лига през следващия сезон. Както е известно, съставът на Луис ван Гаал загуби всички шансове за трофей през тази година и ще трябва да се бори до последно за място сред първите три в Бундеслигата. Въпреки това френският национал заяви, че се чувства отлично на “Алианц Арена“ и по всяка вероятност ще остане в тима.
“Желанието ми е да остана в Байерн Мюнхен. Не мисля за трансфер и нямам намерение да се занимавам с това. Този въпрос изобщо не е важен за мен в момента“, категоричен бе Рибери, който има договор с баварците за още четири години.
Френският национал също така подкрепи президента на Байерн Ули Хьонес, който бе нападанат остро от феновете на тима по време на последния шампионатен мач срещу Борусия Мьонхенгладбах: “Ули Хьонес е велик човек. Той живее за този клуб и го носи в сърцето си. Знам, че това, което се случи, го е наранило много и не мога да разбера защо го нападат. Наистина е необяснимо.“
SPORTAL.BG
Спортни новини

- BAYERNULTRAS
- Контакти:
BAYERNBG написа:Рибери остава верен на Байерн и без ШЛ
Звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери потвърди, че няма никакво намерение да напуска клуба, дори ако баварците не успеят да се класират за групите на Шампионската лига през следващия сезон. Както е известно, съставът на Луис ван Гаал загуби всички шансове за трофей през тази година и ще трябва да се бори до последно за място сред първите три в Бундеслигата. Въпреки това френският национал заяви, че се чувства отлично на “Алианц Арена“ и по всяка вероятност ще остане в тима.
“Желанието ми е да остана в Байерн Мюнхен. Не мисля за трансфер и нямам намерение да се занимавам с това. Този въпрос изобщо не е важен за мен в момента“, категоричен бе Рибери, който има договор с баварците за още четири години.
Френският национал също така подкрепи президента на Байерн Ули Хьонес, който бе нападанат остро от феновете на тима по време на последния шампионатен мач срещу Борусия Мьонхенгладбах: “Ули Хьонес е велик човек. Той живее за този клуб и го носи в сърцето си. Знам, че това, което се случи, го е наранило много и не мога да разбера защо го нападат. Наистина е необяснимо.“
SPORTAL.BG
Спортни новини
След всичко което направи клубът за Рибери, е абсолютно нормално той да си стой на " гъза " както се казва

I DO IT BETTER
- BAYERNULTRAS
- Контакти:
Ето една интересна статия от gol.bg , която ми направи впечатление :
Главният мениджър на Шалке 04 Хорст Хелд отрече да има нещо вярно в информациите, че стражът на клуба Мануел Нойер вече е договорен за шампиона Байерн.
В последно време се появиха слухове, според които националът на Германия вече се е разбрал с "Баварците" и ще премине на "Алианц Арена" през летния трансферен прозорец.
"Няма споразумение между Байерн и Шалке за трансфера на някой от нашите играчи", коментира един от шефовете на "Кралско-сините".
Договорът на талантливия вратар с "Миньорите" изтича през лятото на 2012 година и ако от Шалке не го продадат до няколко месеца, тогава рискуват да го изпуснат без пари.
Самият футболист няма никакво намерение да удължава договора си с клуба, а според последни информации неговото желание е да премине в Байерн.
Главният мениджър на Шалке 04 Хорст Хелд отрече да има нещо вярно в информациите, че стражът на клуба Мануел Нойер вече е договорен за шампиона Байерн.
В последно време се появиха слухове, според които националът на Германия вече се е разбрал с "Баварците" и ще премине на "Алианц Арена" през летния трансферен прозорец.
"Няма споразумение между Байерн и Шалке за трансфера на някой от нашите играчи", коментира един от шефовете на "Кралско-сините".
Договорът на талантливия вратар с "Миньорите" изтича през лятото на 2012 година и ако от Шалке не го продадат до няколко месеца, тогава рискуват да го изпуснат без пари.
Самият футболист няма никакво намерение да удължава договора си с клуба, а според последни информации неговото желание е да премине в Байерн.
I DO IT BETTER
Коентрао отряза Байерн: Не бих им вдигнал телефона!
Защитникът на Бенфика Фабио Коентрао сложи край на амбициите на германския гранд Байерн Мюнхен да го привлече през лятото. Както е известно, левият бек е номер едно в списъка на баварците, като трансферът беше считан за сигурен.
"Не искам от Байерн да се свързват с мен, не искам да ми се обаждат. По-скоро няма да им вдигна телефона, отколкото да преговарям. Постоянно повтарям, че искам да остана тук и това вече много ме изнервя. Искам да се концентрирам върху Бенфика, играч съм на Бенфика и имам договор до 2016 година. Обичам Бенфика и съм щастлив тук. Не мога да си тръгна, това ще е нечестно към клуба, който толкова много ми е помагал. Трябва да им се отблагодаря", каза португалският национал.
SPORTAL.BG
Спортни новини

- BAYERNULTRAS
- Контакти:
Кикер: Байерн изхвърли Ван Гаал
Треньорът на Байерн Мюнхен Луис ван Гаал е бил уволнен с незабавен ефект, въпреки че му бе обещано, че ще води тима до края на сезона, съобщава списание "Кикер".
Първоначално холандецът имаше договор до края на сезон 2011/2012, но преди време се разбра с ръководството да напусне в края на тази кампания.
Германското списание обаче съобщава, че холандецът е бил освободен след поредния провал на баварците в шампионата - 1:1 с Нюрнберг. След това равенство Байерн изпадна от Топ 3 в класирането на Бундеслигата.
Все още няма официална реакция на Байерн във връзка с публикацията в "Кикер".
Статия www.gong.bg
Треньорът на Байерн Мюнхен Луис ван Гаал е бил уволнен с незабавен ефект, въпреки че му бе обещано, че ще води тима до края на сезона, съобщава списание "Кикер".
Първоначално холандецът имаше договор до края на сезон 2011/2012, но преди време се разбра с ръководството да напусне в края на тази кампания.
Германското списание обаче съобщава, че холандецът е бил освободен след поредния провал на баварците в шампионата - 1:1 с Нюрнберг. След това равенство Байерн изпадна от Топ 3 в класирането на Бундеслигата.
Все още няма официална реакция на Байерн във връзка с публикацията в "Кикер".
Статия www.gong.bg
I DO IT BETTER
Може би Андреас Йонкер ще води баварците до края на сезон 2010-2011. Надявам се, че ще ни класира за ШЛ.

Малко ми е странно и трудно да опиша какво чувствам. С този човек миналата година за една бройка да вземем Требъл, тази сме гола вода. Факт е, че трябваше да го сменят, но е факт също, че откри много футболисти за Байерн и постигна успехи!
Желая успехи на фан Хаал (всъщност така се произнася имаето му) в бъдеще!
Дано Байерн се класират за ШЛ! Имат сили!
Желая успехи на фан Хаал (всъщност така се произнася имаето му) в бъдеще!
Дано Байерн се класират за ШЛ! Имат сили!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- B__A__N__DA__TA
Сега ще падне голямото чистене в Мюнхен.Пълно е с рекламни постери на половината от които е Ван Гаал..Не го харесвам,меко казано, но можеше да го ползват за треньор на дублиращия и за скаут..има нюх за младите таланти, но не знае как да работи с тях
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]