След загубата от Пирин сините затвърдиха схемата - за нас ти

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: След загубата от Пирин сините затвърдиха схемата - за нас ти

Мнениеот 0007 » 30 апр 2009 12:13

hlucho написа:Пълно е с боли мозъци в тая държава! Нека да отдадем заслуженото на Пирин! С подобни изказвания от типа тоя дал на оня се омаловажава труда на играчите на Пирин! Нищо чудно и да треснат Литекс! Тогава пак ли ще е уреден!

За мен тези момчета си заслужават купата-остраниха Левски и ЦСКА и сега,ако бият и Литекс...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 30 апр 2009 12:14

0007 написа:Абе вие сте били много малоумни.Как ще кажете,че Левски си е продал мача вчера.
Просто Пирин играеше перфектно.

Ако Левски не е продал мача,то това говори още по-лошо за вас(вижте си играта)!

0007 написа:Да ви напомням ли,че същият този отбор ви отстрани на Армията за същата тази купа.Значи имат качества момчетата.

А,аз да ти напомням ли,че Пирин нямаха голова атака в този мач,и ни отстраниха само благодарение на дузпите?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
hide_and_seek

Мнениеот hide_and_seek » 30 апр 2009 12:17

hlucho написа:Пълно е с боли мозъци в тая държава! Нека да отдадем заслуженото на Пирин! С подобни изказвания от типа тоя дал на оня се омаловажава труда на играчите на Пирин! Нищо чудно и да треснат Литекс! Тогава пак ли ще е уреден!

съгласен съм с теб така е .... но не трява и да пренебрегваме всичко това все пак мисля че най потърпевши от всичко сме ние феновете ...

аз немога и да забрава онези 7 точко каде изчезнаха преди 2 години.... мафията е голяма и не трябва да си затваряме очите

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 30 апр 2009 12:23

hide_and_seek написа:
0007 написа:
lordniki написа:Тя схемата се изясни още след като Уефски биха в Ловеч. Но има малък проблем - Литекс ще трябва да минат през Пирин за да вземат купата. Ако Пирин играят така както вчера, тънките сметки могат да излязат грешни. :D

Абе вие сте били много малоумни.Как ще кажете,че Левски си е продал мача вчера.Просто Пирин играеше перфектно.Да ви напомням ли,че същият този отбор ви отстрани на Армията за същата тази купа.Значи имат качества момчетата.

добре ще те пипитам нещо но искам честно да отговориш ...

не мислиш ли че прекалено многото слуххове за уредени мачове в БГ първенството имат поне малко истина ??? мисля че в една лъжа 50% е истина ами за слух какво е мисля че са повечко от тия 50%

ами като има смешници като теб които да тръбят глупости постоянно как няма да има слухове ?!?!?! Тия болни мозъци вместо да се скрият в дън земя и да умрат от срам, продължават да пишат глупост!!! Първо уж се знаел точен резултат, ама не излезе, после Левски трябваше да падне от Литекс, ама те пък взеха че не играха заедно..... каква е тая схема бре умник ? схемата е преди години Литекс - Цецка, когато се знаеше че ще играят заедно и си размениха победите... Сега го измислихте че схемата била Левски да падне от Пирин...... И това как по-точно помага на Литекс? Сигурно и НЛО да беше кацнало на стадиона и то щеше да влиза в схемата.... Така като тръгнете да си нагаждате събитията според вашто "мислене" поне гледайте малко по трезво на нещата.... Значи според тебе схемата е Литекс пада от Левски и Левски продължава да се мъчи за първенстовото, а после Левски пада от Пирин, за да може Литекс да се мъчи първо с Миньор и после с Пирин на финал.... ах това ми звучи толкооовааа логично.... варви си прегледай главата, моля ти се, въпреки че то за това твойто състояние няма лек....

moksha
Контакти:

Мнениеот moksha » 30 апр 2009 12:41

точно това е схемата, не върви Левски да се класинира на финала и после там да падне от Литекс. Много по-лесно е да отпаднат в предходния кръг и за Литекс да остане по-слабия опонент, като да е по-трудно да ги критикуват за продаден мач. Жалко е, че се случва, но Литекс доста често влиза в подобни схеми със софийските грандове (преди години ЦСКА им даде купата по същия начин също), за да си осигурят участие в европейските турнири, че иначе може да не докопат третото място. :-)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 30 апр 2009 12:45

IvoDivo написа:ами като има смешници като теб които да тръбят глупости постоянно как няма да има слухове ?!?!?! Тия болни мозъци вместо да се скрият в дън земя и да умрат от срам, продължават да пишат глупост!!! Първо уж се знаел точен резултат, ама не излезе, после Левски трябваше да падне от Литекс, ама те пък взеха че не играха заедно..... каква е тая схема бре умник ? схемата е преди години Литекс - Цецка, когато се знаеше че ще играят заедно и си размениха победите... Сега го измислихте че схемата била Левски да падне от Пирин...... И това как по-точно помага на Литекс? Сигурно и НЛО да беше кацнало на стадиона и то щеше да влиза в схемата.... Така като тръгнете да си нагаждате събитията според вашто "мислене" поне гледайте малко по трезво на нещата.... Значи според тебе схемата е Литекс пада от Левски и Левски продължава да се мъчи за първенстовото, а после Левски пада от Пирин, за да може Литекс да се мъчи първо с Миньор и после с Пирин на финал.... ах това ми звучи толкооовааа логично.... варви си прегледай главата, моля ти се, въпреки че то за това твойто състояние няма лек....

боже колко (синя) мъка има по тоя свят боже, е казал авторът и е бил прав...
абе стига сте си измивали ръцете с тия уговорки, оня дал, тоя взел третия легнал. че има уговорени мачове е ясно. че левски и цска си купуват по някой мач пак е ясно.
не ми е ясно що за фенчета са сините - ами вие вчера играхте ганкиното цял мач. а и не само вчера, ами от началото на шампионата си го играете. ами отворете си очите и си погледнете във ваща паница. това ли е левски който искате да виждате? един удар за 90 минути във вратата и цял мач синя мъка... замазват ви очите със разни смехотоворни победи със по 7-1 срещу беласица и със разни измислени обрати на герена и вие сте на 7-мото небе.. а че играта ви е тргагична някой да вижда? хичо май ще си остарee вечния талант. бистрон никой не знае за какво е на терена. гошко христов вкарва само на беласица и марек. рарзните там цачевци са си вечните сини таланти... ами че вас гонзо ви носи на гърба цял сезон. да онзи гонзо който обявихте за некадърник след мачовете в европа миналата есен и искахте да гоните. ако не беше тоя гонзо не на 4 ами на 14 точки зад цска щяхте да сте... цска е егати юношеската команда в момента, батков ни беше планувал да се борим за оставане, а пък неговото смешно тимче едва крета. със тая игра не титлата, ами и второто място няма да вземете...
Последна промяна от football.total на 30 апр 2009 12:46, променено общо 1 път.

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 30 апр 2009 12:45

Че в българското първенство се купуват и продават мачове е ясно на всички. Специално за вчерашния мач обаче не съм толкова убеден, поради няколко причини: 1. Левски в момента са ужасно слаби. 2. Няма смисъл да дават купата на който и да било, при положение че шампионатът изобщо не им е сигурен. Ако водехме примерно 5-6 точки пред втория, тогава съмненията биха били по-основателни. 3. Пирин отстрани е цска и то на техния стадион, което показва че не са случайни. Инъче договорки има и то много. Когато клубовете се притежават от хора като томов, батков, селския, коко динев, венци стефанов не бива и да си помисляме да очакваме друго. Това ще е, нещата в близките години няма да се променят.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 апр 2009 13:16

***cska*** - за теб имам само един отговор и ти се чудя на ценностната система - да, за мен е по-добре да сме паднали, щото сме слаби, отколкото да сме паднали заради уговорки. За теб, ако не е така, май най-добре да се метнеш от някъде.

Относно мача - кви уговорки бе хора, при положение, че нито на Литекс е сигурна купата, нито на нас нещо от шампионата. Цурка нема къде да падне, освен от нас, а това не е достатъчно.

И при положение, че Пирин отстрани и ЦСКА, това означава ли, че и ЦСКА е в схемата?

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 30 апр 2009 13:26

пичове в Италия се разкриха уговорките та тука ли искате да ни убедите че няма такива??????????айде стига вече!Виждал съм и сини и червени как си пият на една маса,а след 24 часа по ТВ се счупват да се плюят!Всичко е пунта и трябва да излезе наяве!Даже искам да вярвам че има уговорка защото ако Левски и ЦСКА толкова си могат е страшно наистина!Все пак не забрявяйте че това е годината на "финансовата криза" така че всичко ще е пари.Локо Мездра знаят че ще паднат на герена,но защо да не изкарат пари от мача като поведат 1пп и загубят второто?Ботев ПД със ЦСКА пак по същият начин!Жалко е за нас феновете защото си дваме парите да ходим по стадионите да се тровим нервите,и накрая съм сигурен че разочаровани сме само ние!Айде със здраве и само Левски

futbolnomer1
Контакти:

Мнениеот futbolnomer1 » 30 апр 2009 13:28

hide_and_seek написа:След загубата от Пирин сините затвърдиха схемата - за нас титлата, за вас от Литекс- Купата
Вчерашните полуфинали за Купата на България са път да потвърдят сценария, който беше начертан в нечий „болни мозъци" (сред които и моят)! .Победата на Литекс и загубата на Лвски, допълнени от поведението на синия отбор по време и на мача на неговия собственик след това, може да означава две неща:
Или схемата - за нас титлата (или поне в оставането в борбата за нея), за вас - Купта, получава още по - сериозно потвърждение след „битката" в Благоевград. Там Левски предпочете да отправи общо два удара във вратата на Пирин и очевидно да не иска да победи, за да не се налага на финала да връща вересията на Литекс.

http://mysportalk.com/quickstart/index.php?option=com_content&view=article&id=367:2009-04-30-08-05-34&catid=36:2009-03-24-16-17-55&Itemid=65

Аз това го казах още отдавна и на мене ми се смяха, дори когато предвидих, че Левски ще се падне с Пирин или Миньор и ще отпадне като гост на 1/2 финала, за да не бере срам пред своя публика на Герена или като отиде на финал с Литекс да се види какъв цирк е

Върни се в “ЦСКА”