Фалшива футболна естетика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Фалшива футболна естетика

Мнениеот L_Messi » 09 апр 2011 02:40

Nightfate написа:Не ми се спори за ''Златната топка'' и аз съм супер разочарован ,че Форлан не я спечели.Макар ,че спечелихме Лига Европа и стана гол-майстор на световното и е основна заслуга за четвъртото място на ''Урусите'' на Мондиал 2010 .. ;)

Голмайстор на СП 2010 е Томас Мюлер.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 апр 2011 02:42

Pichichi написа:Едно нещо не мога да разбера , смело твърдиш че Севиля и Атл .М са посредствени отбори а те в последните 5 г. имат 3 купи на УЕФА . Та да те питам знаеш ли колко отбори от супер първенството на което си фен се провалиха с/у тези посредствени според теб отбори , и защо някой класен тим от тази супер лига не взе дори 1 трофей ???

Класа.като гледам статистиката Испания няма повече спечелени Купи на Уефа от Германия и Англия.А футбола, колкото и да не ви се вярва на феновете на испанския футбол не почва от 1990. :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 09 апр 2011 02:42

L_Messi написа:
Nightfate написа:Не ми се спори за ''Златната топка'' и аз съм супер разочарован ,че Форлан не я спечели.Макар ,че спечелихме Лига Европа и стана гол-майстор на световното и е основна заслуга за четвъртото място на ''Урусите'' на Мондиал 2010 .. ;)

А да вярно ,че беше той моя грешка от бързането исках да кажа ,че Форлан бе избран за най-добър играч на Мондиала..;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 апр 2011 02:45

L_Messi написа:

Ъъъъъ да ама не. Спечели златната обувка заради това, че имаше повече асистенции от другите.Иначе Мюлер, Вия, Форлан и Снайдер имаха по равно голове - 5.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 апр 2011 02:47

Абсолютно си прав че не почва от 1990-та но по твойта логика трябва да броиме за гранд Реймс,ИФК Гьотеборг и Нотингам , а пък отбори които последните години се представят на ниво за смешни . То излиза че и Челси примерно са посредствени тогава !!!!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 апр 2011 02:48

Pichichi написа:Абсолютно си прав че не почва от 1990-та но по твойта логика трябва да броиме за гранд Реимс,ИФК Гьотеборг и Нотингам , а пък отбори които последните години се представят на ниво за смешни . То излиза че и Челси примерно са посредствени тогава !!!!

Mдам.Челси са смешни.Ман сити също.Нещо не схващам имаш ли нещо да кажеш или просто си помпаш брой на мненията?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 апр 2011 02:48

Pichichi написа:
Едно нещо не мога да разбера , смело твърдиш че Севиля и Атл .М са посредствени отбори а те в последните 5 г. имат 3 купи на УЕФА . Та да те питам знаеш ли колко отбори от супер първенството на което си фен се провалиха с/у тези посредствени според теб отбори , и защо някой класен тим от тази супер лига не взе дори 1 трофей ???

Ако не ме лъже паметта, последният английски отбор, спечелил УЕФА е Ливърпул през 2001г. А преди това май за последно Лийдс взе КНК през 1992г. Горе-долу веднъж на 10г. някой английски отбор печели този турнир, докато само за последните 10 години Испания има 5 купи на УЕФА/Лига Европа. Това малко противоречи на теорията колко посредствени отбори играят в Испания и какви колоси има във Висшата лига ;) А ако се разровим и в статистиката за национални гарнитури (не само мъже, а и младежи и юноши), тогава нещата отново са в полза на испанския футбол.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 апр 2011 02:50

Vojdek написа:
L_Messi написа:

Ъъъъъ да ама не. Спечели златната обувка заради това, че имаше повече асистенции от другите.Иначе Мюлер, Вия, Форлан и Снайдер имаха по равно голове - 5.

Ами те затова се гледат тези статистики за асистенции и за по-предно класиране на нац.отбор, за да може да се определи 1 играч, който да носи титлата голмайстор на СП. Така беше и със Стоичков, ако си спомняш ;)

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 09 апр 2011 02:55

относно така наречената фалшива естетика,никой не отрича това че Барселона играе един от най красивите и резултатни мачове
но разбиращите от футбол техни фенове са кът и отричат и очевадното,а то е че почти всеки сезон в Лигата в напечените моменти съдиите им удрят по едно рамо
с риск да обидя хора от форума ще кажа,че огромна част от феновете на Барса са техни фенове заради успехите им
радвайте се на съхранението на романтиката във футбола,но тази романтика минава и през това поне да се засрамите от съдийските си подаръци

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 апр 2011 02:59

"Mдам.Челси са смешни.Ман сити също.Нещо не схващам имаш ли нещо да кажеш или просто си помпаш брой на мненията?"
Ами да искам да ти кажа че мнението ти е чисто фенско , пристрастно и не е подкрепено с факти .
И при всички положения смешните тимчета на Малага , Севиля и Алмерия поне правят по 3/4 удара към вратата на Барса примерно , а не като един от големите английски грандове 0 удара . Също така не виждам причина да наричаш тези отбори смешни при положение че във ВЛ играят отбори като Уулвз, Уигън , Блекпуул , Стоук , Бирмингам , Блякбърн и куп др. които са определено по-слаби, това не означава че не заслужават уважение . Също така Челси и Ман.С (защо не) , в момента са много повече от Нотингам , Реймс или пък А.Вила .
Абе айде лека .

Върни се в “Футбол - Свят”