Фалшива футболна естетика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Фалшива футболна естетика

Мнениеот megan fox » 09 апр 2011 01:44

Ето остана ми време и за теб:

maldin1 написа:П.с. Меган, хубаво поспори за Челси,Интер и Арсенал там има какво да се каже, ами за мача ви с Милан през 2006 ? :roll: :roll:

Визираш гола на Шева, предполагам! Първо в крайна сметка реферите са хора и също грешат! Всеки път, когато грешката е в полза на Барса се вдига врява до небето, но ако е в ущърб на Барса всичките мълчите като женски полови органи и нищичко не казвате?! Защо така?! Когато на Барса се отменят редовни голове никой нищо не казва?! Значи на Меси можеха да му отменят гол срещу Арсенал - гол, който даде надежда на лондончани, че все пак може би ще продължат напред! Можеха ад отменят гол на Меси срещу Панатинайкос (още при резултат 0:0), нищо че мача свърши 1:5 за нас, но и за това нищо не се казва! Защо?! Може да зачетът гол от засада на Милито и затова нищо, но когато някой рефер (не помня кой свири мача с вас) сбърка в полза на Барса и се почва световна конспирация... Е хайде обясни ми го това нещо!!!

В крайна сметка, ако не ме лъже паметта в другият мач на нас ни отмениха гол... затова също нищо не се казва! ;)

Отделено след всичките голове на Индзаги от засади... точно фен на Милан да реве от реферите... доста е лицемерно!
Последна промяна от megan fox на 09 апр 2011 01:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 09 апр 2011 01:45

Ами за твое лично инфо... въпросният играч дето голчетата му в Примера се правят лесно също така последните 2 години е голмайстор на ШЛ!!! Защо не е някой друг, ами е точно Меси?! Този сезон аржентинеца отново води с 8 гола (но поне засега има още двама с по толкова).

Точно Меси пък е пример за футболист играещ добре само при стила на Барса.
Меси блести за Барса, но е напълно безличен в Аржентина.
Меси е реализирал головете си благодарение на стиковаността на отбора. (естествено и поради качествата си)
Сигурен съм, че ако Меси отиде в друг отбор няма да е по-полезен от Ди Мария примерно.
Просто той е доста еднотипен играч и не умее да се пригажда към различни тактически варианти на игра. (за разлика от моя любимец Бастиан)

Може би всичко е от гледната точка. Аз си харесвам немски стил - борба до последно, тактическа грамотност, универсални играчи подпомагащи защита.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 09 апр 2011 01:46

megan fox написа:Абе аз идея си имам, ама за нещастие не съм аз треньор на Барса! :( И трябва да се радвате от това! С тези играчи... мога да печеля 6/6 всеки сезон!!! Пеп редовно бърка титулярният състав, редовно бърка смените, да не говорим за трансферите му... само ще спомена Ето'О + 40 милиона за Ибра... :evil: :evil: :evil:

А защо пищим срещу дефанзивният футбол ли?! Защото само Барса не е подченила играта си на тактиката! Тя е последният отбор на света, който съхранява романтизма във футбола и това нещо трябва да се пази, а не да се убива!!! Футбола е игра на голове! Т.е. играй открито и вкарвай колкото се можеш повече голове (и се моли да са с поне 1 повече от съперника), ако не можеш.. .падни с 5-10:0, дори с 20:0, ама поне се опитай да играеш ОТКРИТ футбол, а не като абсолютен страхливец и п****** да се навреш в собственото си поле и цял мач да дебнеш за една възможност да вкараш някое мижаво голче за победа с 1:0!!! Еми ако ти харесваш такива скучни и грозни мачове, аз не ги харесвам, явно и повечето хора не ги харесват, щом толкова много хора се захласват по играта на Барса!

Кажи ми честно ти какво предпочиташ да гледаш: Измъчена победа 1:0 (на мъка) или мач с много голове, който да свърши 6:5 - пак един гол разлика?!!! Ама честно!

Ще си противоречиш ли още ? 1:0 мисля, че съвпада с определението ти за 1 гол повече от съперника.Тук съм съгласен с теб.За отборите няма значение с колко ще бият/паднат дали с 10:9 или с 200:199. Единия все продължава, за красива игра не се класират допълнителни отбори, нито пък се прибавят допълните голове.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 апр 2011 01:47

maldin1 написа:Megan, чакам отговор към послеписа си..... :roll:

Да, на Шева му бе несправедливо отменен гола. След това, само може да гадаем кой отбор би се класирал! Във финала на Арсенал се дава фаул, от ситуация едно към едно, с тази на Шева и топчиите поведоха!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 апр 2011 01:50

megan fox написа:Абе аз идея си имам, ама за нещастие не съм аз треньор на Барса! :( И трябва да се радвате от това! С тези играчи... мога да печеля 6/6 всеки сезон!!! Пеп редовно бърка титулярният състав, редовно бърка смените, да не говорим за трансферите му... само ще спомена Ето'О + 40 милиона за Ибра... :evil: :evil: :evil:

Аз съм сигурен, че на FM2011 си наистина добър, но моля те, не бъркай компютърните игри с истинският живот.Тия изрази :"Ако аз бях треньор на еди-кой си..." са за комплексари.

megan fox написа:А защо пищим срещу дефанзивният футбол ли?! Защото само Барса не е подченила играта си на тактиката! Тя е последният отбор на света, който съхранява романтизма във футбола и това нещо трябва да се пази, а не да се убива!!! Футбола е игра на голове! Т.е. играй открито и вкарвай колкото се можеш повече голове (и се моли да са с поне 1 повече от съперника), ако не можеш.. .падни с 5-10:0, дори с 20:0, ама поне се опитай да играеш ОТКРИТ футбол, а не като абсолютен страхливец и п****** да се навреш в собственото си поле и цял мач да дебнеш за една възможност да вкараш някое мижаво голче за победа с 1:0!!! Еми ако ти харесваш такива скучни и грозни мачове, аз не ги харесвам, явно и повечето хора не ги харесват, щом толкова много хора се захласват по играта на Барса!

Хаха.Барса нямат тактика, така ли?Значи :
1.Авторът на темата е прав-това е махленско цък-цък и е време да му се извиниш.
2.Може би играта наистина не ти е ясна.Само ще ти кажа едно нещо, което се набива в очите дори и на лаиците.Барса изнасят топката главно през десния си бек.Това са тактически инструкции.Т.е. имат някакви тактически линии в играта си.Пасовете на Шави.Играта на "крилата", когато Меси е в центъра.Ако нищо не ти идва наум, а на мен не ми се обяснява на всеки дилетант, значи е крайно време да се извиниш на автора на темата.Или по Барселонски се скрий зад някой изтъркан лаф.

megan fox написа:Кажи ми честно ти какво предпочиташ да гледаш: Измъчена победа 1:0 (на мъка) или мач с много голове, който да свърши 6:5 - пак един гол разлика?!!! Ама честно!

Аз проблеми с това нямам.Мога да се сетя доста мачове 0:0 които са ме оставяли без дъх.Порто - Бенфика миналата година примерно.Нямам предпочитания за крайният резултат стига мачът да е бил на ниво.Да не е крайности като Милан Юве на финала на ШЛ. :lol: това беше вече краят.120 минути за две положения.Бахти мързеливците бяха тия....
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 апр 2011 01:52

Dobri написа:Точно Меси пък е пример за футболист играещ добре само при стила на Барса.
Меси блести за Барса, но е напълно безличен в Аржентина.
Меси е реализирал головете си благодарение на стиковаността на отбора. (естествено и поради качествата си)
Сигурен съм, че ако Меси отиде в друг отбор няма да е по-полезен от Ди Мария примерно.
Просто той е доста еднотипен играч и не умее да се пригажда към различни тактически варианти на игра. (за разлика от моя любимец Бастиан)

Може би всичко е от гледната точка. Аз си харесвам немски стил - борба до последно, тактическа грамотност, универсални играчи подпомагащи защита.

Виж съотборниците на Меси в Аржентина и виж тези в Барса... остави сработеността! Нивото на самите съотборници е коренно различно и в Барса е много по-високо! Едно е да играеш и да знаеш, че зад гърба ти е Шави - най-добрият подавач и плеймейкър, след като Зидан се пенсионира, друго е да знаеш, че е някой аржентински мишок, дето я уцели топката, както трябва я не! ;)

Меси във почти всеки отбор ще е много полезен! Само във ВЛ няма да е много функционален, защото ще е вечно контузен! Ония дървари ще му счупят краката от ритане, а предвид негова рехава физика... Меси ще стои главно в лазарета! Но в крайна сметка остава въпроса: защо ще го ритат толкова много?! И отговора е само един: защото е най-добрият и по друг начин не могат да го спрат! ;)

Иначе прав си - в крайна сметка е въпрос на вкус! Ти се кефиш на немският футбол, а аз на ТОТАЛНИЯТ футбол! За нещастие на КЛУБНО ниво ТОТАЛЕН футбол се практикува само от Барселона и от никой друг! :(

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 09 апр 2011 01:53

megan fox написа:В крайна сметка, ако не ме лъже паметта в другият мач на нас ни отмениха гол... затова също нищо не се казва! ;)

Отделено след всичките голове на Индзаги от засади... точно фен на Милан да реве от реферите... доста е лицемерно!
[offtopic]Доста та лъже паметта в Милано бяхте тотално надиграни и все пак спечелихте с 1:0 погледни репортажите, ако намериш такъв "отменен" гол ще се радвам да ми го покажеш !!! И Пипо е голям, макар че не знам защо го намесваш в случая ?[/offtopic]
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 апр 2011 01:54

Vojdek написа:

Аз съм сигурен, че на FM2011 си наистина добър, но моля те, не бъркай компютърните игри с истинският живот.Тия изрази :"Ако аз бях треньор на еди-кой си..." са за комплексари.

Мениджър не съм играл, изобщо! ;) Не си ползвам компа, за да играя игрички на него - това отдавна съм го надраснал! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 апр 2011 01:55

maldin1 написа:
megan fox написа:В крайна сметка, ако не ме лъже паметта в другият мач на нас ни отмениха гол... затова също нищо не се казва! ;)

[offtopic]Доста та лъже паметта в Милано бяхте тотално надиграни и все пак спечелихте с 1:0 погледни репортажите, ако намериш такъв "отменен" гол ще се радвам да ми го покажеш !!! И Пипо е голям, макар че не знам защо го намесваш в случая ?[/offtopic]

Е обясниох ти защо! На Милан са зачетени десетки нередовни голове на Индзаги и накрая, когато веднъж са ощетени... оревавате всичко! Това е лицемерно, ама много лицемерно!

За клиповете, утре ще потърся, че сега не ми се занимава, след малко лягам, утре (т.е. вече днес) както е събота аз съм на лекции!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 апр 2011 01:56

Тоталният Футбол е игрова система във футбола, при която на всяка позиция, която преди това е била напусната от играч, се придвижва друг. Това води до следното: всички десет полеви играча нападат заедно и всички десет полеви играча се защитават заедно. Нито един играч не е длъжен да остане на началната си позиция, всеки може да е последователно нападател, опорен халф или защитник.
При този начин на игра способностите на всеки отделен играч могат да доведат до победа или до загуба на мача. Тя изисква от тях висока тактическа подготовка, която е необходима, за да се запълнят появилите се дупки достатъчно бързо- в най-добрия случай всеки играч може да играе на всяка позиция. Освен това от играчите се очаква и изключителна техника и физика.

Мани, че не играят това Барселона, ами и ако го играят значи ти нещо бъркаш и всъщност имат някаква тактика.

ХАХАХАХАХАХХАХАХ

Я виж ти как се казвал стилът на Барса.... http://en.wikipedia.org/wiki/Tiki-taka
Последна промяна от Vojdek на 09 апр 2011 01:58, променено общо 1 път.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Футбол - Свят”