Какво липсва на отбора за ЕКТ ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Какво липсва на отбора за ЕКТ ?
Уж имаме най добрата школа,но нещо Съра не е на твойто мнение търси футболисти от другите школи.Няма нито един от най добрата школа титоляр при мъжете,или още нямат 25г.
-
- Контакти:
Който заслужава-той ще играе.Тошко беше титуляр в Бургас,Румен редовно влиза.Като махнем Капитанов и Мурадов всичките ни големи таланти са под 17 години,там са ни и националите,не го забравяй това.Формацията до 17 г. е бъканата с национали и млади надежди,не старшата където са 2-3 по-качествените момчета.Единствено недоумявам защо при двете бразилски рендета на левия бек и перманентните слаби мачове на всеки от тях в тази зона Мурадов не получава шанс за изява.Няма мач в който левия ни бек да не е системно развинтван от съперника.Все пак нека бъдем реалисти-момчета на 17 години чакащи своя първи мач за отбора надали щяха да изковат победите над ЦСКА и Черноморец,които ни върнаха в битката за Европа.Тодор Колев доста дълго време е все контузен,а Румен Николов макар и да влиза редовно не се представя особено добре.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не му е мястото в тази тема, но ето ви една новинка:
Наставникът на "Черно море" Стефан Генов следи почти във всеки мач изявите на защитника на "Лудогорец" Даниел Граматиков. Това призна самият треньор пред "Позвънете: ВестникЪт". 22-годишният бранител, който е бивш юношески национал, е собственост на "моряците", но играе като преотстъпен в Разград.
Въпреки звездната селекция, Граматиков е твърд титуляр в състава на Ивайло Петев, като от началото на пролетния полусезон пропусна само една среща. "Редовно следя изявите му и пращам хора, които да го наблюдават. През лятото може и да се върне при нас. Сега обаче това не стои на дневен ред. След края на сезона ще мисля за лятната ни селекция", призна Генов.
Прочетете повече на: http://www.vestnikat.bg/news.php?read=931#ixzz1IyF8GJ4m
Наставникът на "Черно море" Стефан Генов следи почти във всеки мач изявите на защитника на "Лудогорец" Даниел Граматиков. Това призна самият треньор пред "Позвънете: ВестникЪт". 22-годишният бранител, който е бивш юношески национал, е собственост на "моряците", но играе като преотстъпен в Разград.
Въпреки звездната селекция, Граматиков е твърд титуляр в състава на Ивайло Петев, като от началото на пролетния полусезон пропусна само една среща. "Редовно следя изявите му и пращам хора, които да го наблюдават. През лятото може и да се върне при нас. Сега обаче това не стои на дневен ред. След края на сезона ще мисля за лятната ни селекция", призна Генов.
Прочетете повече на: http://www.vestnikat.bg/news.php?read=931#ixzz1IyF8GJ4m
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
ShooterMan, пламенно говориш и някои неща са верни, но други много преувеличаваш. Няма нищо лошо в това по принцип, но не е хубаво нещата да се преувеличават, ей така, от нищото, от чиста запалянковщина. Това само води до по-дълбоки разочарования.
Съгласен.
Това може да се каже след изкарана пълна подготовка, селекция под негов контрол и изкаран цял сезон. Аман от дамгосване или възвеличаване след няколко мача. Аз не съм убеден, че треньора ни е добър, но не смятам, че е и лош. Трябва да му се даде време при всички случаи.
Тук фенщината надделява. Публиката (на югозападната трибуна поне) редовно обижда играчите. Божилов бе смачкван есента от псувни. Колко хора имаше на мача с Миньор след фиаското в Каварна? 500-600 души, като се подвикваше непрекъснато "аре поразмърдайте са малко" и "няя такиа мърди", до първия гол. Това публика ли е?
За класите на играчите много може да се спори. Зависи доста от треньорите как разгръщат потенциала на играчите. Мен например Искрен Писаров много ме кефи, ние нямаме нито един играч да се мери с него на този пост.
Тук пак казваш нещо вярно, че школата ни е по-добра в сравнение с локомотивите, но после заораваш: "разполагаме с най-големите таланти на България". Гледах състава за младжките национали, има един играч -- вратаря Китанов. Кой е последния талант от нашата школа, който се е доказал като голям футболист (под "голям" имам предвид поне титуляр в някой отбор от А група)? Брой на пръстите на една ръка, и ми кажи петия пръст на кой набор отговаря. Школата нереално се раздува като аргумент от привърженици и ръководство -- първите поголовно мислят, че от школата мачкат, а вторите за пореден път обещават, че ще се утвърждават младите и ще им дават път.
Съгласен съм до голяма степен, но това, което ти наричаш "дух и каризма" някои други фенове наричат "ръгане, ръчкане, балтии, антифутбол". Въпрос на гледна точка.
Няма никакво съмнение в това, тук възражения нямам.
Това е много дълга, направо безконечна дискусия, и според мен е по-добре темата да не се "цапа" с нея. Несъмнено има връзка с темата, но просто е страшно обширна и е потенциален генератор на множество мнения, които ще я разводнят.
ShooterMan написа:Започвам първо с това,че заслужаваме много повече да играем в ЕКТ от Локо Сф или Локо Пд.
Съгласен.
Второто което ще кажа е,че ИМАМЕ треньор,
Това може да се каже след изкарана пълна подготовка, селекция под негов контрол и изкаран цял сезон. Аман от дамгосване или възвеличаване след няколко мача. Аз не съм убеден, че треньора ни е добър, но не смятам, че е и лош. Трябва да му се даде време при всички случаи.
ИМАМЕ публика,но НЯМАМЕ играчи.Колкото и да нямаме обаче те са КЛАСИ над аналозите си в отборите борещи се за последната виза.Играчи като Жоро Илиев,защитниците,Божилов - те са класи класи над останалите,изпъкват ярко.
Тук фенщината надделява. Публиката (на югозападната трибуна поне) редовно обижда играчите. Божилов бе смачкван есента от псувни. Колко хора имаше на мача с Миньор след фиаското в Каварна? 500-600 души, като се подвикваше непрекъснато "аре поразмърдайте са малко" и "няя такиа мърди", до първия гол. Това публика ли е?
За класите на играчите много може да се спори. Зависи доста от треньорите как разгръщат потенциала на играчите. Мен например Искрен Писаров много ме кефи, ние нямаме нито един играч да се мери с него на този пост.
Другото което ИМАМЕ е страхотна школа,съпоставена с тези на Локо Сф и Локо Пд нашата е на светлинни години пред тях,разполагаме с най-големите таланти на България
Тук пак казваш нещо вярно, че школата ни е по-добра в сравнение с локомотивите, но после заораваш: "разполагаме с най-големите таланти на България". Гледах състава за младжките национали, има един играч -- вратаря Китанов. Кой е последния талант от нашата школа, който се е доказал като голям футболист (под "голям" имам предвид поне титуляр в някой отбор от А група)? Брой на пръстите на една ръка, и ми кажи петия пръст на кой набор отговаря. Школата нереално се раздува като аргумент от привърженици и ръководство -- първите поголовно мислят, че от школата мачкат, а вторите за пореден път обещават, че ще се утвърждават младите и ще им дават път.
Ние с дух и харизма превърнахме тези битки в епохални мачове,приравнихме нашите играчи до нивото на тези отбори и не ни достигна само опит,за да елиминираме някой от тях,
Съгласен съм до голяма степен, но това, което ти наричаш "дух и каризма" някои други фенове наричат "ръгане, ръчкане, балтии, антифутбол". Въпрос на гледна точка.
а този опит става с игра в ЕКТ,готови или не - там,зорлем или не-там.
Няма никакво съмнение в това, тук възражения нямам.
Относно футболистите в отбора:
Това е много дълга, направо безконечна дискусия, и според мен е по-добре темата да не се "цапа" с нея. Несъмнено има връзка с темата, но просто е страшно обширна и е потенциален генератор на множество мнения, които ще я разводнят.
Гледах го Мурадов в контролата със Светкавица влезна може би последните 20 мин. и честно казано хич не ми хареса... ужким беше със свежи сили, а беше супер бавен, играчите на Светкавица изглеждаха супер некадърни, обаче точно Мурадов го минаваха като пионка. Освен това и сбърка няколко елементарни паса, направи няколко други грешки.... преди да го гледам и аз си мислех, че трябва да му се даде шанс на Мурадов.... ама дори и Бачев ми изглежда 3 класи над него на тоя етап, поне от това дето видях
Янчо Андреев ли, Камен Трифонов ли... кой игра по лявото крило в тая същата контрола не помня, ама и той не ми допадна особено като игра... единствено едно високо слабо момче играеше като дефанзивен халф ми хареса как играе... ако не бъркам може би е Михалев, така че на него може да се наблегне да попадне при мъжете, а и най-после да го видим Капитанов, че не знам кога не съм го мяркал в официален мач

Янчо Андреев ли, Камен Трифонов ли... кой игра по лявото крило в тая същата контрола не помня, ама и той не ми допадна особено като игра... единствено едно високо слабо момче играеше като дефанзивен халф ми хареса как играе... ако не бъркам може би е Михалев, така че на него може да се наблегне да попадне при мъжете, а и най-после да го видим Капитанов, че не знам кога не съм го мяркал в официален мач

-
- Контакти:
Точно Михалев е високия халф,но не е дефанзивен,а офанзивен полузащитник.Може пък той да е скрития талант освен Капитанов.Също обаче мисля,че специално на суепр-таланта Илиян,който е всепризнат в цяла България и от старшата възраст ни е единствения национал,голмайстор на първенството до 19 г.....е,твърде много знаци са това да попада по-често в състава на Генов,най-малкото и защото по неговия десен фланг Даниел Г е тоталния провал,а Румен Николов колкото пъти е влязъл не се е запомнил особено
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
VraTar4o написа:манталитет,класни играчи,публика,стадион,пари
каква публика ни липсва бе? ние в Бургас бяхме 10 000 с ПСВ, ако във Варна имаше стадион и 20 000 щяхме да отидем, вие до варна колко идвате? 100 човека от София айде моляте, като изключим това за другото съм съгласен!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
В Бургас бяхме и много хора, които не сме за Черно море, а подкрепяхме българския футбол, все пак. Но наистина за родните стандарти Черно море си има добър брой публика. На отбора просто му липсва манталитет и класа, т.е. 2-3 футболиста, които наистина вдигат нивото на отбора при стъпването си на терена. Това същото липсва при повечето български отбори. На който от първата 8-ма да сложиш Том, Дока и Дембеле в състава (или поне 2-ма от тях), ще е фаворит за титлата.
Много си обичам отбора ,но темата не е зададена правилно .Не ,,Какво липсва на отбора за ЕКТ ?'', А по-точно какво не ни липсва ?,за съжаление това е истината ,ние не сме за Европа с този отбор ,този треньор и този стадион...
Липсва само стадион,останалото само ще дойде