Черно море - Видима-Раковски (09.04.11 15:00)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Видима-Раковски (09.04.11 15:00)

Мнениеот ShooterMan » 08 апр 2011 22:50

Колкото и да не са готови за дебют мисля,че е повече от задължително да се извикат в групата за мача Любомир Михалев и Васил Тачев.Офанзивен халф,някаква алтернатива на Жоро и Дани Г,а Тачев е нападател.Будинов?Да се рискува обаче Ратников е безумие и то срещу Видима насред Варна,това не бих го оправдал.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 08 апр 2011 23:05

Ako контузията на Ратников е треньорска утре ще го видим 100% на терена.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 апр 2011 23:18

cristely написа:Ako контузията на Ратников е треньорска утре ще го видим 100% на терена.

Но ако Ратников бъде наислен да играе и се усложни нещо - ето това вече ще е треньорска контузия.За мене след този дъжд днес и оачквания тежък терен утре естонеца не бива да играе.Очаквам с подобряване на времето и терените той да се разиграе и да е много важна част от отбора ни до края на сезона,а виждаме колко малко ни трябва за постигане на целите,не бива за нищо на света да следваме пътя от миналия сезон с рискуването на ключови играчи и в един момент всички офанзивни изгоряха накуп.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 08 апр 2011 23:27

Съгласен съм с Д.Георгиев,че това е най оптималния състав,състава на стрелеца също не е лош,НО да не забравяме кой е треньора и каква схема харесва той.Според мен новите имена в титолярния състав ще са С.Стоянов,Р.Колев и М.Лазаров.Дано адски да греша.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 08 апр 2011 23:42

Вий не разбрхте едно,че Ратников ще бъде унищожен от Генов.Според мен Ратников накрая на сезона ще си замине ако Генов не си замине.Генов не харесва футболисти които не му спазват указанията и тръгват да атакуват.Данито Георгиев му е любимеца.Между другото срещу цска разбрах,че Данито играй като видях да го сменят,иначе до края на сезона може и да вкара гол-казах може,може дори и да изиграй 1-мач на ниво,не повече 1-сезон,1-мач,1-гол това му е ако сезона му е добър.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 апр 2011 23:57

moreto написа:Вий не разбрхте едно,че Ратников ще бъде унищожен от Генов.Според мен Ратников накрая на сезона ще си замине ако Генов не си замине.Генов не харесва футболисти които не му спазват указанията и тръгват да атакуват.Данито Георгиев му е любимеца.Между другото срещу цска разбрах,че Данито играй като видях да го сменят,иначе до края на сезона може и да вкара гол-казах може,може дори и да изиграй 1-мач на ниво,не повече 1-сезон,1-мач,1-гол това му е ако сезона му е добър.

АЗ СЪЩО НЕ ХАРЕСВАМ ПОДОБНИ ИГРАЧИ!!!Бесен бях цяла есен,когато Сашо Бека хукваше в атака самозабравил се и през оголената му зона влетяваха гол след гол!!!Всички хубави неща,които Черно Море постигна,серията без загуби която още тече,серията със сухи мрежи и едва допуснатите 2 гола за А група(от дузпа и след 90 минута в решен мач) е плод не на уникалните ни играчи,а най-вече на желязната тактическа дисциплина,която въведе Генов!Когато имаш Кривия,Миро,Юруков - може да си позволиш волности,може да си позволиш да "цъкаш",но сега-НЕ МОЖЕ!Генов поставя интересите над отбора НАД ВСИЧКО.А интересите са ясни-да бием,макар и без блясък да бием и да отидем в ЕКТ!Страхливец бил,страхливците гледат да се харесат на хората и да се мазнят,Генов гледа да изцеди печелившото от Черно Море.В настоящата ситуация и с наличните играчи,за да е Черно Море побеждаващ отбор е нужно 11 от 11 да бранят вратата на Пиргов със зъби и нокти,11 от 11 да се раздават на терена до последна капка пот,11 от 11 да спазват тактическа дисциплина,11 от 11 да играят отборно!Включва ли се Дани Г в тази концепция?Раздава ли се,бори ли се докрай?Тактически дисциплиниран ли е?Много ясно,че няма да е от любимците на един строг треньор,има същински късмет,че играе,аз никога не съм го харесвал,ако имах думата би играл само като смяна на Николов.Колкото до Ратников - всички знаят колко му харесвам играта,но Генов има друго мнение може би.Очевидно правилното мнение щом отбора бие и ако това значи естонеца да не играе-така да бъде,важно е да бием и да вървим към Европа.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 09 апр 2011 00:58

moreto написа:Вий не разбрхте едно,че Ратников ще бъде унищожен от Генов.Според мен Ратников накрая на сезона ще си замине ако Генов не си замине.Генов не харесва футболисти които не му спазват указанията и тръгват да атакуват.Данито Георгиев му е любимеца.Между другото срещу цска разбрах,че Данито играй като видях да го сменят,иначе до края на сезона може и да вкара гол-казах може,може дори и да изиграй 1-мач на ниво,не повече 1-сезон,1-мач,1-гол това му е ако сезона му е добър.

Стига сте ревали за Ратника.Ако не играе,значи има причина и тя не е в Генов.Той при всички положения скоро ще си замине,но не заради Генов ,а защото не му харесва В Бг.Според мен Генов прави най-доброто,което може с материала с който разполага.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 09 апр 2011 02:54

Ако отиде в друг отбор от БГ тогава да не го искарате предател.Ратников не иска да си заминава,но какво да прави.Ако някой се ебава с теб там където работиш ще стоиш ли.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 апр 2011 11:37

И аз мисля, че Генов налага 4-2-3-1. Както съм писал в първото мнение по темата, според мен Стънката ще смени Гравесена. И Жорето може, но тогава няма кой да играе на неговото място. Единствената по-сериозна въпросителна е кой ще води нападението и си мисля, че ще е Каптиев. Румбата ще е резерва на Дани или Каптиев, не вярвам Генов да му гласува доверие да започне мача. Пък и ако сме честни, формата му пролетта не е цветуща (може би защото играе за по 10 минути от дъжд на вятър).

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 апр 2011 11:49

moreto написа:Ако отиде в друг отбор от БГ тогава да не го искарате предател.Ратников не иска да си заминава,но какво да прави.Ако някой се ебава с теб там където работиш ще стоиш ли.

В кой друг БГ отбор ще отиде, не вярвам някой да го иска, освен ако не говориш за отбор от Б група, не го виждам титуляр дори в Калиакра, колко мачове трябва да му гледам, за да се убедя, че не е това, което някои тука описват и твърдят - БГ Меси, естонски магьосник, виртуоз и не знам си какво още, видя се, даде му се шанс да е титуляр, не оправдва очакванията и за какво пак ревете, че не играел Ратника, първите мачове от началото на сезона беше титуляр и направи едно голямо НИЩО...логично беше върнат отново на пейката, правилно решение на Генов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”