Литекс - Левски - 1:1 (*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

big4eto
Контакти:

Re: Литекс - Левски (06.04.2011 18:00ч - Купа на България)

Мнениеот big4eto » 07 апр 2011 23:40

Нека се надяват не им обръщайте внимание ;) Те бяха сигурни че взимат купата , но си останаха с надеждата,така ще си останат и с надеждата за титлата :lol:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Reckless

Re: Литекс - Левски (06.04.2011 18:00ч - Купа на България)

Мнениеот Reckless » 08 апр 2011 02:32

mrazq_4ervenoto написа:
Reckless написа:
mrazq_4ervenoto написа:аз пък смятам че Литекс от мач на мач играе по-слабо.Снощи бяха доста зле, добре че беше съдията да им свири несъществуваща дузпа, и разбира се пропуските на Левски. Но с тая игра, Литекс ще оплеска доста точки в предстоящите мачове. ;)

Имаш право да се надяваш, колкото си искаш !

това не са мечти, а съвсем реални перспективи моето момче:) Лакомията на джуджето ще му изиграе лоша шега- иска дубъл да прави, но ще загуби и двете купи :lol:

Пак си се размечтал нещо !

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Re: Литекс - Левски - 1:1 (*5:3)

Мнениеот Каракочев » 08 апр 2011 10:37

Предната ви титла в кой век беше,че не си спомням вече?Какъв фактор може да сте,като ставате шампиони през 20 години?

darktron
Контакти:

Мнениеот darktron » 08 апр 2011 11:22

миналата година ти убягва май ?! Еййй голяма мъкааа без трофей 2ра година вече много ми е тъжно за вас граждани :(

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 апр 2011 18:38

Когато сини и червени са се стиснали ръка за ръка, то няма по-ясно доказателство, че оранжевите здраво са им го наденали и яко ги боли.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 апр 2011 22:19

Значи-първо честито на Литекс.Дузпата си е дузпа,кой изпуснал,кой не-все тая,сините отпаднаха...Тука гледам един камион простотии изписани,на знам ква е идеята.За червените не знам,но ние трябва да се научим да поздравим съперника и да приемем загубата.И повечето от нас го правят.Още повче в мач,в който и двата тима заслужаваха да продължат,но правилата са други...Това е вече минало-предстоят нови мачове-всеки с надеждата си!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 08 апр 2011 22:23

И кво правиш в домакинския сектор говедо,нима се срамуваш от своите? Аз пък да ти покажа ли снимки на вашите говеда да се видите големите граждани с плетени обувки и грейки за десетина лева от пазара. Голям го вадехте и с него си останахте, аре сега го лапай и се потапяй че утре си на паша. :twisted: Мухаааааа.

EDIT: Поздрави за синьото сърце. На такива хора задължително трябва да им се стисне ръката, а оня простак горе и другите като него с *** да ги сочиш.
Последна промяна от bat boiko на 08 апр 2011 22:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 апр 2011 22:33

mrazq_4ervenoto Ако не се спреш да коментираш по този начин аз ще те спра по лесният за мен начин.

bat boiko и ти внимавай как се държиш в темите.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 апр 2011 22:45

bat boiko написа:[offtopic]Ти пък можеш да ме делнеш целия ,вече си свикнал. Дреме ми на хуя.[/offtopic]

Бате,не разбирам що толкоз се спичаш...Кво пък е станало?Ти,вместо да се радваш-с глупости се занимаваш!Тоя тва казал,оня онова-боли те!Гледай как ще се оправяте в ШЛ,не гледай глупостите.На мен завчера не ми беше лесно в Ловеч да гледам това отпадане,ама това си е част от играта,от зара...Лесно е ,когато все биеш-но има и такива моменти,това е...
А при нашия сектор една кака месеше кифтета и кебапчета и ги подаваха през мрежата. :) Нема лошо,поне беше пресно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Reckless

Мнениеот Reckless » 09 апр 2011 04:45

mrazq_4ervenoto написа:мдаам- Цска-Литекс за купата.Аз като ви казвам че джуджето от два стола ще падне на земята, вие ми не вервате.Накрая ни титла, ни купа- ах колко жалко е да си от село :mrgreen:

Хайде снежанка да не се оплаква от джуджета а ! Да видим накрая кой на какъв стол ще седне и кой на миле гърбавия !

Върни се в “Литекс”