E това момче ме кефи , няма втори като него.
Дано не е пострадало сериозно днес .
Спаско Делев- детето чудо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Спаско Делев- детето чудо.
В интерес на истината започнах по-внимателно да го следя последните няколко мача на Пирин, и и съм искрено удивен, къде са блеяли менажерите на нашите грандове, че това момче играе в "Пирин" , а некви недоказани некадърници са в нападението на "великите " ни отбори ! Много приятно съм изненадан от това момче !...... Браво, дано нищо сериозно му няма!.....
ееееми като си няма съпруга като г-жа гунлаугсон или поне любовница като цеци красимирова 

БАТ ГОЙКО написа:ееееми като си няма съпруга като г-жа гунлаугсон или поне любовница като цеци красимирова
Eвала бе, как му написа името на тоя

май май го налучках 

Аз гледах репортажи.Да ви кажа тоз пич изумява наистина.Евала да е жив и здрав и да радва един ден всички в България.Браво на "орлетата".
-
- Контакти:
kartago написа:В интерес на истината започнах по-внимателно да го следя последните няколко мача на Пирин, и и съм искрено удивен, къде са блеяли менажерите на нашите грандове, че това момче играе в "Пирин" , а некви недоказани некадърници са в нападението на "великите " ни отбори ! Много приятно съм изненадан от това момче !...... Браво, дано нищо сериозно му няма!.....
И защо трябва когато има някой млад талант в по-малките отбори и непременно да отива в цеца или говедарника, там са машини по развалянето на талантите, по-добре Спас Делев да си стои на този етап в Пирин или да отиде в отбор, в който със сигурност ще се разчита на него и ще играе редовно, а след това кой знае може и в някой силен отбор зад граница
Знаели се вече какво е състоянието му? Дано да няма проблем със сърцето.
Пожелавам му бързо оздравяване!
Честит финал!
Купата е ваша!
Успех!
Пожелавам му бързо оздравяване!
Честит финал!
Купата е ваша!
Успех!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Bravo i na Bojkata Mitrev koito vednaga se namesi i mu okaza 1va pomo6t na mom4eto ....
Uspeh na Pirin s/y Litex. Levski v4era prosto bqha BEZOBRAZNI
:x:x:x
Uspeh na Pirin s/y Litex. Levski v4era prosto bqha BEZOBRAZNI