КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: ЦСКА - Литекс за купата!
Аз си спомням как през 2001 година, Литекс и Цска играха два мача в Ловеч само за една седмица-първо за купата, после за първенство.Цска тогава беше на две точки зад ЛЕВСКИ и се бореше за титлата, а за Литекс по-важна беше купата. И всички си мислеха че ще се повтори врътката от 1999 г. Вместо това, Литекс спечели убедително и двата мача- с 3:0 за купата, и с 4:1 за първенство.Просто подобни врътки се правят, когато и двата отбора са опрени до стената- 99-та беше точно такъв случая,., Сега е много по-различно, тъй като Литекс води с цели 8 точки, а и мачът им с Цска за първенство е в Ловеч, дори и равенство в него няма да е чак толкова фатално, да не говорим пък че Ако ЛЕВСКИ загуби точки в Перник, няма никакъв смисъл Цска и Литекс да правят договорки 

-
redpride написа:ЦСКА пак изтегли най-тежкия жребий, но дали сега, дали на финала няма значение, кога ще се срещнем с Литекс. Не вярвам в приказките за размяна на победите, защото в момента и двата отбора са в подем. ЦСКА иска купата и по-предно класиране, а оранжавите ще гонят дубъл. Мачовете ще са много интерестни и се надявам да няма съдийски аванти за Литекс, както първия мач на В.Левски. Дватаа мача са много важни не само за играчите, но и за треньора Радуканов. Вземе ли ги ще си бетонира мястото и ще докаже на скептиците, че работи правилно. Смятам, че две победи ще са трудна работа, но един равен в неделя и победа на полуфинала за купата са напълно постижими цели. Направят ли го футболистите на ЦСКА до голяма степен ще ще измият срама от първия полусезон. Дали ще помогнем на Левски, това е чиста заблуда. Те и без това не могат да станат първи, защото точките на Литекс са много и няма къде да загубят освен в София от сините.
най-много и на "Тича" Литекс да загуби точки, и това ще е-другаде няма къде

mrazq_4ervenoto написа:
Най-малко там. Имат гостуване на Левски , Локо Сф и Славия. Така че на 100% ще има врътка титла за купа. Който се притеснява да забрави тревогите . И двата мача са еденици. Твърди.
- ***cska***
- Контакти:
vvessel написа:mrazq_4ervenoto написа:
Най-малко там. Имат гостуване на Левски , Локо Сф и Славия. Така че на 100% ще има врътка титла за купа. Който се притеснява да забрави тревогите . И двата мача са еденици. Твърди.
Бегай пускай тото!

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
***cska*** написа:Бегай пускай тото!
Не играя, но ще се поинтересувам в еврофутбол какъв е коефициента и мисля да сложа поне хилядарка. Лесни пари. Залагайте смело- далаверата е сигурна

- plamen_15_93
- Контакти:
Мислете преди да говорите защото после ставате смешни справка 26.02.2011
- B__A__N__DA__TA
На дневен ред е мача в неделя, не вярвам Радуканов да се готви от сега за мача, който е след 2 седмици
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
POPCORN написа:100eN4o написа:Кофти е че мача се пада около Великден и много хора ще пътуват и може да не се напълни стадиона, но мисля че ще сме на финал!
това не е оправдание!Много хора пътуват дрън дрън!София е 3 милиона не могат да дойдат 20 хиляди!Това са пълни тъпотевици!
За мене не е оправдание не си и търса жив умрял ще съм в Г ама повечето хора ще направят така...
orgi написа:само дето аз точно това мисля че ще стане.даваме им мача в неделя и те стават шампиони.после ни дават купата
А защо да не бием Литекс и в двата мача, така ще спрат всички спекулации!!!!
zac написа:orgi написа:само дето аз точно това мисля че ще стане.даваме им мача в неделя и те стават шампиони.после ни дават купата
А защо да не бием Литекс и в двата мача, така ще спрат всички спекулации!!!!
Щото шефовете ви искат да си вържат гащите, както и Гриша да си върже неговите. Пак ли искате да не ви свирят 2-3 дузпи.