Купа на България 1/2 финал : СЛАВИЯ Сф - ПИРИН Бл.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Полуфинал за купата на България : СЛАВИЯ Сф - ПИРИН Бл.
Само Пирин ! Бихме в Пловдив,защо да не бием и в София.Апетитът идва с яденето.
За мое огромно съжаление не ви следя мачовете подробно, казах, че са ми безразлични. Казвам това, което видях, и то го видях от разстояние 100 метра - почти 2 метра засада и ако се заям бих казал и високо вдигнат крак, да не говоря, че ако не се лъжа за дуспата последния спъна Андонов и там ако си стриктен вдигаш кармазъ картон! Рева като съм видял, а бат ти Венци го гледах днес на жребия - като фурнаджийска лопата, мълчи или шикалкави. Еми мъж си бе да му се не види, излез - кажи! Да имаше засада, не да ми обяснява, че нямало дуспа и при всеки гол на Черноморец имало фалове преди това за Славия. Тоя тип кой мач е гледал? Срамота е за толкова години във футбола поне да не е научил нещо за този спорт. Казах си мнението - купата за ЦСКА, надявам се на наредовен гол, да те вида тогава ТИ как яе "ревеш".
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- bekono
- Контакти:
Равен и победа за Пирин след изпълнения на дузпи.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Bourgas - човече тази злоба ще те убие. Недей така. Никой не твърди, че гола на Божов е редовен. Той е нередовен и от засада ...но той е най-красивото нещо, което съм виждал през последните години. Лично аз съм горд, че такъв гол вкара играч с бяла фланелка. Това е, знам, че те боли и мен ме боля от дузпата на Данчо- тъча миналата неделя, но я преглътнах.Имам малка забележка към теб, да си помислиш върху правописа ``дуспа``може да пише сина ми в детската градина за теб щом си дошъл тук и се опитваш да налагаш мнение трябва да е дузпа.
На всичики бели фенове ще кажа да не се изхвърлят тук за мача с Пирин, очаква ни много тежък мач. Нека тръгнем с малката кошница пък после след мача дано имаме късмет да се поздравиме.
На всичики бели фенове ще кажа да не се изхвърлят тук за мача с Пирин, очаква ни много тежък мач. Нека тръгнем с малката кошница пък после след мача дано имаме късмет да се поздравиме.
Кокълът заслужава един финал!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Пирин ще елиминира Славия, очаквам новите бисери на Венци след мача 

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- Sofia 1929
- Контакти:
Поздравления на първо място и към двата отбора за изиграният мъжки двубой. От една страна публиката на Славия си е изстрадала този успех, след толкова години без успехи, но лично моето мнение е, че не трябва да бъде по този начин.Интересно ми е какво щеше да говори този "борец за правда и чиста игра" Венци, ако на мястото на Черноморец беше белият отбор... Жалко за феновете на Черноморец..., в последната минута, по този начин да ти отнемат победата определено е несправедливо, ако ще и да бъде отбелязан най-красивият гол в историята на футбола, несериозно е просто..
От друга гледна точка феновете на Славия имат право да празнуват, след толкова разочарования. Макар и публиките на двата отбора да не се харесваме много, между ситуацията и при нас и при тях има поразителни прилики...
Тъй като не съм настроен да го играя Сашо Диков, мнението ми като цяло е, че съдбата този път беше на страната на Славия..., въпросът е, че тези неща рано или късно се връщат и това обикновено е в най-неприятният момент.
Успех на Пирин!
От друга гледна точка феновете на Славия имат право да празнуват, след толкова разочарования. Макар и публиките на двата отбора да не се харесваме много, между ситуацията и при нас и при тях има поразителни прилики...
Тъй като не съм настроен да го играя Сашо Диков, мнението ми като цяло е, че съдбата този път беше на страната на Славия..., въпросът е, че тези неща рано или късно се връщат и това обикновено е в най-неприятният момент.
Успех на Пирин!

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Emo_87 написа:Кокълът заслужава един финал!

Нито Венци Стефанов, нито Кокала или който и да било друг заслужава финала повече от верните фенове на СЛАВИЯ !
Вече почти 15 години те чакат своя отбор да спечели трофей ...
15 години на очакване и разочарования ...
Време е търпението им да бъде възнаградено !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- obi4am_pirin
- Контакти:
marmi52 написа:Emo_87 написа:Кокълът заслужава един финал!
![]()
Нито Венци Стефанов, нито Кокала или който и да било друг заслужава финала повече от верните фенове на СЛАВИЯ !
Вече почти 15 години те чакат своя отбор да спечели трофей ...
15 години на очакване и разочарования ...
Време е търпението им да бъде възнаградено !
Разбира се!Следващата година.....
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Не разбирам голяма част от коментаторите тук, въобще какво правите в този форум...безразлично му било, мразел Славия, да ни се върнело и т.н. Ами влизайте си по вашите форуми и си пишете за отборите който харесвате, а не само черно да виждате. Славия е порязвана от съдиите почти всеки кръг, ама тези които са против отбора не искат да виждат такива неща. Разни Делевци и темподобни други през мач им признават голове от засади .... и какво....Обаче на Славия да и се върщало трябвало. По точно сега ни се върна, като веднъж съдията да сгреши и в наша полза. Само Славия! И трябва отбора да бъде мобилизиран от първата до последната минута и да играе както наистина може. На този етап лесни отбори няма. Наистина е време и феновете на Славия да се зарадват истински. На който не му харесва отбора на Славия да не влиза тук и да си коментира на воля Левски ли, ЦСКА ли , които си иска и да не досажда с тъпите си мнения.