Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: А сега накъде?

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 23:41

Синьо сърце написа:На Мъри беше даден шанс без нищо да вземе,Ясен още година в Левски-тогава да видим!

Има много голяма разлика между Яско и Мъри ...
При Стоилов още на вторият месец си личеше характерен начин на игра ... виждаше ясно, каква му е философията за футбола !

При Ясен ...
Извинявай, ама тоя е вече почти година при нас , и аз стил - характерен начин на игра невиждам !
Даже наченки на нещо такова невиждам ...

Принципно 2-3 месеца стигат, за да се разбере един треньор, какви възгледи има за футбола като игра.
Ако остане Ясен => 2-3 години няма ни стигнат да му разберем философията ...

Аз в никакъв случай не искам да виждам още година такива мъки, каквито предизвиква играта ни в 90 % от мачовете ни !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2011 00:00

THE G.A.M.E написа:
Синьо сърце написа:На Мъри беше даден шанс без нищо да вземе,Ясен още година в Левски-тогава да видим!

Има много голяма разлика между Яско и Мъри ...
При Стоилов още на вторият месец си личеше характерен начин на игра ... виждаше ясно, каква му е философията за футбола !

При Ясен ...
Извинявай, ама тоя е вече почти година при нас , и аз стил - характерен начин на игра невиждам !
Даже наченки на нещо такова невиждам ...

Принципно 2-3 месеца стигат, за да се разбере един треньор, какви възгледи има за футбола като игра.
Ако остане Ясен => 2-3 години няма ни стигнат да му разберем философията ...

Аз в никакъв случай не искам да виждам още година такива мъки, каквито предизвиква играта ни в 90 % от мачовете ни !

На кого е следното изказване:"Половин на нула да е,ама за нас да е..."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 апр 2011 00:09

blue avalanche написа:На кого е следното изказване:"Половин на нула да е,ама за нас да е..."

Е, по този повод дискутирахме в една друга тема с теб ...
Значи, и Барселона печелят понякога с 1 - 0, но как го правят ?

Далеч съм от идеята да се сръвняваме с Барса, но нещата при Стоилов ( преди изчерпването на отбора ) ... стояха долу-горе така срещу българските ни съперници ....

Не винаги печелехме с големи резултати, но пък играта ни беше шоу - съперника неможеше да диша и правехме по 10-на 100 % положения на мач !

Сега няма такова нещо, нали ? ?
Има разлика от победа до победа ...

Но общо взето, тук и аз можеби искам малко повече, като претенции ...
Но така разбирам футбола, не харесвам грозни победи !
Предпочитам загуби от рода на 2 : 3 и 3 : 4 пред успех с 1 - 0 с гол в 93-та мин. от дузпа ....
Въпрос на възгледи ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2011 00:46

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:На кого е следното изказване:"Половин на нула да е,ама за нас да е..."

Е, по този повод дискутирахме в една друга тема с теб ...
Значи, и Барселона печелят понякога с 1 - 0, но как го правят ?

Далеч съм от идеята да се сръвняваме с Барса, но нещата при Стоилов ( преди изчерпването на отбора ) ... стояха долу-горе така срещу българските ни съперници ....

Не винаги печелехме с големи резултати, но пък играта ни беше шоу - съперника неможеше да диша и правехме по 10-на 100 % положения на мач !

Сега няма такова нещо, нали ? ?
Има разлика от победа до победа ...

Но общо взето, тук и аз можеби искам малко повече, като претенции ...
Но така разбирам футбола, не харесвам грозни победи !
Предпочитам загуби от рода на 2 : 3 и 3 : 4 пред успех с 1 - 0 с гол в 93-та мин. от дузпа ....
Въпрос на възгледи ... :lol:

Някои от възгледите ни съвпадат
[offtopic]За мен отборът на Бразилия от '82 Испания винаги ще си остане най-добрият отбор ![/offtopic]
Странно,нали? 8-)

f0r3v3r__
Контакти:

Мнениеот f0r3v3r__ » 08 апр 2011 01:05

А ве много плямпате ама няма нищо от вас.Много зеха да ви стават ясни нещата.Кой от каде перял пари кой кво определял в отбора, кой носел гащите на еди кой си.Ясен бил п*тка.Гонзо селянин.Нещата не вървяли,батков мафиот няма ли сме бекове,нападатели на Марко Тотев царула.Докато биеха аааааааа дойде Ясен вижда са разликата ей тва е което чакахме.Всички малее тоя Дембеле от каде го взеха много играе, ебаси паранормалния състав имаме.Няма кой да ни бие, 100% сме шампиони. ЦСКА да ни барат к*ра.ЛЕВСКИ ОТБОРА НА НАРОДА, хубо че са махна Станимир Стойлов,Радко Достанич,Емил Велев,Вили Вуцов-- ЯСЕН Е МЕСИЯТА,пловдивския Джанини.. дай дай дай плямпане плямпане.Напрайхме 2 загуби и ооо от тоя състав нищо не става, не не не това не трябва да бъде Левски,имаме класни играчи но просто щаба еее .. нищожен.Всички си правят проветрение на устата и тва е.Трябвало да сменим треньора КОЙЙЙЙЙЙЙ ? КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ? Аврам Гранд може би ? Или Ван Гаал ..пък може би и Фърги бе кво те Манчестър без туй немогат много много да играят,що да не дойде да потренира СИНИТЕ ОТ СОФИЯ.Тва е тенценция в България празни приказки и всеки е хубав докато работата е в кърпа вързана,ама като се усере 1 път и всички го бичуват.Вие като разбирате толкова много от футбол,от мафия,от ръководене и от всички свързано със спорта кво правите .. барате си по цял ден мадурите и приказвате за хората.Тва направо чета коментарите и се чудя как може да има ей такива тъпанари ве....

f0r3v3r__
Контакти:

Мнениеот f0r3v3r__ » 08 апр 2011 01:15

Станимир Стойлов нали е много хубав сега..АА сега ама вече като го няма ... беше бустанджия,,,, хасковски царвул.... ДА ИЗГОНИМ МЪРИ,НАСКО,И БОБИИИИИИИИИИИИИ от ФУТБОЛАААААА,б*клуци само дърпат спорта назад за никъв х*у работа не вършат дрън-дрън.Бербатов-- ААА майни го тоя катил бе..бахти и търтея само стои в наказателното и чакаа .. аа тоз Бербатов нищо не играе беееееееее кво ми го слагат да са маха..Махна се Бербатов видя се,че без него е още по зле в националния ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ БЕРБАТОВ ВЪРНИ СА УААААААААААААА МОЛЯ ТЕ БЕРБАТОВ ВЪРНИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..появяват се клипчета в youtube vbox7 БЪЛГАРИ ВИЖТЕ КОГО ЗАГУБИХМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.. ама преди да се махнеее за нищо не ставаше нали ама после всеки напълни гащите.Станимир Стойлов смеехте му се като казваше "ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ" ама ся ревете,аа при Станимирката всичко си беше ОК той си е треньор от класа цък цък.. приказкиии от 1001 нощ.Отиде в Анортозис взе да прави победи с отбора.. всички да бе Стойлов е номер 1 бе при него си личеше добрата игра бе как ? ееее може ли Станимирчо е треьор и половина..Пък като беше тукаа ууууууууууууууууууууу докато не се махне Стойлов няма да има Левски сега е докато не се махне БАТКОВ,ГОНЗО и ЯСЕН.. ще се махнат те и другата година вместо по ей тва време да сме на 2ро място ще сме на 10то и ще си викате ееееееееееее ЯСЕН АКО БЕШЕ ТУКККККККККККККККККККККККККК кво щеше да е мамаму де*ба.. ама нямаааааааааааааааааааааааа ще флуудим форумите и тва е

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 апр 2011 11:31

След горните две мнения, можем спокойно да закриваме темата ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

f0r3v3r__
Контакти:

Мнениеот f0r3v3r__ » 08 апр 2011 14:28

еми братле.. тва са думи породени от гняв ама са си 100 % правилни.. винаги дъвчем едно и също който и да дойде представя ли се добре е МЕСИЯ издъни ли се го хвърляме на кучетата :x :x :x :x ЖАЛКО Е ! Сър Алекс Фъргюсън е от 23 години на чело на Манчестър Юнайтед през тези 23 години ако не се лъжа Юнайтед са ставали 11 пъти шампиони което по най-елементарна сметка прави 11 години ( 23-11=12 години без титла) и кво да не би да го бичуваха ?

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 08 апр 2011 14:41

f0r3v3r__ написа:еми братле.. тва са думи породени от гняв ама са си 100 % правилни.. винаги дъвчем едно и също който и да дойде представя ли се добре е МЕСИЯ издъни ли се го хвърляме на кучетата :x :x :x :x ЖАЛКО Е ! Сър Алекс Фъргюсън е от 23 години на чело на Манчестър Юнайтед през тези 23 години ако не се лъжа Юнайтед са ставали 11 пъти шампиони което по най-елементарна сметка прави 11 години ( 23-11=12 години без титла) и кво да не би да го бичуваха ?

Оооо стига с глупави сравнения...САФ с Ясен Петров...Айде няма нужда...Може да се гласува на някого доверие за дълъг срок, ако покаже, че има качества и напредък...В противен случай да го държим 5 години и да очакваме нещо си е пълен мазохизъм...Ти да не можеш да научиш отбора си да се нарежда при статични положения в продължение на близо 1 год. е срамота за професията...Да разчиташ с молба към Господ "дано съм уцелил ваксата" да побеждаваш...Да мънкаш пред играчите и да ти нямат респект...Да не можеш цял сезон една свястна смяна да направиш при негативен за отбора ти резултат...Е извинявай, ама аз на такива време на гърба на любимия си отбор не искам да давам и смятам да си отстоявам мнението. Жалко, че никой не може да даде аргумент в полза на сегашните ръководители...

f0r3v3r__
Контакти:

Мнениеот f0r3v3r__ » 08 апр 2011 14:55

братле исках да ти кажа с тея мой бавноразвиващи коментари,че на един човек трябва да му се даде време, да му се гласува доверие.Хубавите неща бързо не стават.Да не можел да построй правилно отбора си при статични положения.Да не можел да направи 1 кадърна смяна .. ти да не би да си в състава,че да знаеш кво тренират на тренировките и сигурно всеки ден си с отбора и си правите шоуто и можеш по-добре да прецениш кой играч с какъв хъс е и какво показва на тренировките и на кой играч психиката би му издържала в даден момент.Не поставям Ясен и Гонзо на пиадестал,Ясен не ми е любим треньор,нито Гонзо го смятам за добър играч,но едва ли на тренировъчните занятия пият бира,барат си мадете и си опъват краката...

Върни се в “Левски”