ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю 0:1 (FT)
Не разбрах защо Луиз не игра? Контузия или е играл за друг клуб?
-
MuFc1878 написа:Не разбрах защо Луиз не игра? Контузия или е играл за друг клуб?
Ами нещо свързано с Бенфика ...
Май е играл повечко мачове в Л. Е. от необходимото и за това няма право да играе за друг клуб в евротурнирите този сезон ...

Ясно
Ами голям късмет, че щеше да ни нашляка пак някой гол. И без това играе в зоната на Евра задно с Драгобата. Гаранция.

- tornadoto_96
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:MuFc1878 написа:Не разбрах защо Луиз не игра? Контузия или е играл за друг клуб?
Ами нещо свързано с Бенфика ...
Май е играл повечко мачове в Л. Е. от необходимото и за това няма право да играе за друг клуб в евротурнирите този сезон ...
Няма право, защото игра с Бенфика в ШЛ

-
tornadoto_96 написа:Няма право, защото игра с Бенфика в ШЛ
Да, правилно ... в Шампионска лига !
Аз направо изключих, че Бенфика бяха в Ш.л. преди да отидат да мачкат в Лига Европа ...
-
MuFc1878 написа:ЯсноАми голям късмет, че щеше да ни нашляка пак някой гол. И без това играе в зоната на Евра задно с Драгобата. Гаранция.
Ами определено в тоя мач, на Челси липсваше човек като Луис ...
Макар и на тези години и въпреки, че е нов - се превръща в лидер отвсякъде !
А като добаваим, че е и перде и ... не му пука от никой като се включи в атака ...
Определено липсваше с енергията, техниката и спокойствието си на Челси ...
Все си мисля, че ще се класираме и Торес най-накрая ще вкара. Само времето ще покаже, но мача на Олд Трафърд се явява единствения шанс да спасим сезона, така че ще има раздаване на макс. Въпреки че са домакини, Юнайтед са в по-неизгодна позиция от нас, защото ще играят срещу отбор притиснат до ръба.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Ей хора аз знам истината :Д просто няма кво, не е треньора виновен !!! Играчите са ! Егоизма. Хора като Тери и Лампард са супер доволни от идването на Торес но кликата около Дрогба ни еба*а мамата. Как може да не сте се замислили и не го ли виждате. Малуда Дрогба Калу Анелка и тн просто не играят с Торес. Не исках да го повярвам и мислех че именно Дрогба ше помогне на Торес и като видях че са 2мата супер се накефих, но уви. То всичко идва от егото на Дрогба. И въпреки че е на такава възраст все още се мисли за извънземен вместо да помогне на Торес. А той го може. Може по добре и като крило да играе и да центрира и да финтира и да извежда Торес, но просто не го прави. Мръсни егоисти. Жал ми е за Торес и Челси. Дано Йосито му помогне но като не е играл толко време ше е трудно.