Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 23:51

"Thsmith"

Нищо не казваш за трансферите на "Гонзо" в първата му година на власт на "Герена" ...
Само ще спомена - Миро Антонов и спирам ... :lol:
Силни транфери тук-там имаше и при предишни тех. директори.
Не ми трябва ник'ъв Д.Б. да ти кажа, че единственият трансфер за който отговаряше "Гонзо" беше този на Де Карвальо ...
Имам лошият ( или можеби - добрия ) навик да чета и попивам доста неща от различни източници свързани с Левски.

А селянията с Де Карвальо, още дълго ще ни съсипва реномето на най голям клуб в България !
Айде да не защитаваме некадърници, става ли ?
Поне ние левскарите ( в по голямата си част ) ... не сме коне с капаци, за разлика от едни други фенове !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 апр 2011 14:03

THE G.A.M.E написа:"Thsmith"

Нищо не казваш за трансферите на "Гонзо" в първата му година на власт на "Герена" ...
Само ще спомена - Миро Антонов и спирам ... :lol:
Силни транфери тук-там имаше и при предишни тех. директори.
Не ми трябва ник'ъв Д.Б. да ти кажа, че единственият трансфер за който отговаряше "Гонзо" беше този на Де Карвальо ...
Имам лошият ( или можеби - добрия ) навик да чета и попивам доста неща от различни източници свързани с Левски.

А селянията с Де Карвальо, още дълго ще ни съсипва реномето на най голям клуб в България !
Айде да не защитаваме некадърници, става ли ?
Поне ние левскарите ( в по голямата си част ) ... не сме коне с капаци, за разлика от едни други фенове !

Добре бре човек айде да си говорим реални неща... за 50тина хиляди зимата кой нападател искаш да докараме? Трансферен провал и недоразумение може да има когато дадеш някакви средва - поне според мен... Без пари си взел някой младок, после си го продал за "същите" без пари... е аджеба това ли е трансферен провал? Или според теб трябваше да си караме с гошо христов и да не търсим промени щом пари няма? Няма как да се обвинява Гонзо по никакъв начин за Слори и Матондо... айде да не си говорим глупости. Единия има мачове за вицесветовния шампион и много от нас дори го помнят с изявите си в Холандия, Матондо е играл няколко години в топ отбор от холандия по 30 мача на сезон... От къде може да се предположи, че са изпаднали в такава дупка? Че единия ще го мързи да тренира, а на другия все едно ще е дошъл неговия близнак... Тези играчи са взети по визитка... По добре беше да не взимаме нищо ли? Защото отново тези играчи са взети без пари... Ще кажеш "Ем да ги беше гледал" Мда ама тия който може "да ги гледаш" с такава статистика и нямат проблеми в отборите си вървят по няколко млн $, а не без пари... Прави се максимума за "Пари няма - действайте" Във всеки случай ако говорим реално сега в Левски има играчи струващи 2-3 пъти повече отколкото когато Гонзо дойде. Играчите ни са от средна възраст 30+ до средна възраст 20+... тотално подмладен състъв. И на всичко това сме на + над 3 млн от трансфери. Когато Гонзо дойде не бяхем влизали 2 години в каквато и да е групова фаза. Е сега вече две години сме там. Парите от това няма да ги споменавам.

И да инфото ти е от балоните и ко. Странно как изкарвате, че Гонзо по цял ден лежи с дигнати крака и ебе някоя мацка... а аз като минавам се му е бръмнала главата от работа... да като минавам защото представи си съм в тази среда... и го виждам с очите си.
Може да съм пристрастен и от личното си познаство и впечатление от Гозно и разликата с Наско и ко, но не достатъчно, че да повлияе дотолкова на преценката ми...

И жалкото е, че доста "Левски" са по жалки дори от "онези". През 3-4 години когато нещата се .... Гонзо отнася всичко. Гонзо не става, Гонзо е стар, Гонзо е изчерпан, Гонзо няма опит, Гонзо това, Гонзо онова. Идват разни герой и двуличници да го обиждат и псуват, а в следващия момент когато Гонзо сам извади отбора теглейки го на гръб от калта се започва Гонзо, Гонзо. Кога на Гонзо паднете .... ще му лапате и тн. Пълно двуличие...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

f0r3v3r__
Контакти:

Мнениеот f0r3v3r__ » 08 апр 2011 14:38

Напълно съм съгласен мнението написано по горе.Левски ако разполагаха с по 100млн паунда годишно нямаше да взимат свободни агенти за без пари,ама то това се отнася за всички отбори.Тва да вземеш играч по визитка си е чиста руска рулетка.А пък и като се замислите имаме 1 загуба от ЦСКА и то тва за мене не е загуба щото ако бяха напънали левски и цесекарчетата щяха да напълнят гащите,просто нашите не бягаха,а срещу Литекса 1 измислена дузпа за рамо в рамо и вече линчувахме цялото ръководство,трансферите,треньорите и т.н още малко ще кажеме,че топките с който тренират не са подходящи и за това няма топ резултати

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 08 апр 2011 14:53

f0r3v3r__ написа:Напълно съм съгласен мнението написано по горе.Левски ако разполагаха с по 100млн паунда годишно нямаше да взимат свободни агенти за без пари,ама то това се отнася за всички отбори.Тва да вземеш играч по визитка си е чиста руска рулетка.А пък и като се замислите имаме 1 загуба от ЦСКА и то тва за мене не е загуба щото ако бяха напънали левски и цесекарчетата щяха да напълнят гащите,просто нашите не бягаха,а срещу Литекса 1 измислена дузпа за рамо в рамо и вече линчувахме цялото ръководство,трансферите,треньорите и т.н още малко ще кажеме,че топките с който тренират не са подходящи и за това няма топ резултати

дузпата си беше стопроцентова...няма как да е рамо в рамо, тъй като иво изостана и си го изблъска с лакът в гърба, направо си му влетя...А за ЦСКА нашите няма и идея как да победят /което не е тяхна лична вина/, защото гледайки от стадиона си личеше все едно нашите са поне с 2-ма по-малко...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 апр 2011 17:12

Далеч съм от мисълта, че всичко е цветя и рози... Просто според мен Гонзо с наличните ресурси прави максималното. И нито един от скорошните му предшественици не се е справял с подобен ресурс по-добре... Ясно е, че има проблеми, но няма как да е друго яче с бюджет "пари няма - действайте!" Като Спортен директор Гонзо за мен се справя. Друг е въпроса какви ги мъти ясен със състава, подготовката, тренировките и тн

И е тъпо всичко да го отнася Гонзо... не исках да го казавм ама... все едно той изтърва 3 пъти сам срещу вратаря в Ловеч при 0:0. Не той си заби авто гол 10 сек след като влезе... и не на него му вкарваха с всеки втори удар гол...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 апр 2011 21:31

Thsmith написа:Няма как да се обвинява Гонзо по никакъв начин за Слори и Матондо

Tук съм напълно съгласен ...
Както вече споменах, основаната работа на "Гонзо" не е да прави селекция и трансфери.
Горепосочените ги доведе кумеца на Батков - Петьо Заберски.
Въобще, за холандската "колония" заслуга има той.

Thsmith написа:Във всеки случай ако говорим реално сега в Левски има играчи струващи 2-3 пъти повече отколкото когато Гонзо дойде

И това е заслуга на "Гонзо" ли ?
И с танк да ме сгазиш, неможеш ме убеди, че е така ...

Thsmith написа: Гонзо дойде не бяхем влизали 2 години в каквато и да е групова фаза. Е сега вече две години сме там.

И това не е заслуга на "Гонзо" !
Просто стечение на обстоятелствата ...
Дори и да приемем, че Иванов има няква подобна заслуга, то пък като контрапункт, няма как да не спомена двете нулеви години от както той е техн. директор !
Но аз не го обвинявам него за това !

Thsmith написа:Странно как изкарвате, че Гонзо по цял ден лежи с дигнати крака и ебе някоя мацка

Нищо подобно !
Аз лично, никога не съм казвал, че "Гонзо" мързелува ...
Но нали се сещаш, че и мен да ме сложат на струг ... и аз бих могъл да си съдера задника от работа, но ти гарантирам, че ефекта ще е кофти !
Това, че някой работи много, не значи, че го прави качествено !

Thsmith написа:Може да съм пристрастен и от личното си познаство и впечатление от Гозно

ОК, така и предположих ...
Няма как да те упреквам, че го познаваш ... а вероятно сте и приятели.
Няма лошо - приятелите трябва да се подкрепят !

Но искаш ли да те вкарам в една хипотетична ситуация ?
Ето ...

Представи си, че имаш чисто нов апартамент ( къща, все тая ) ... и трябва да я довършиш, което значи, че трябва ремонт - работа.
Най добрият ти приятел и някой роднина, който страшно уважаваш ... го раздават майстори.
Тоест - поверяваш работата на твои хора.
Ти си напазарувал ( или просто имаш ) ... качествени продукти - материали.
Най скъпата и хубава боя, най хубавите и качествени плочки - теракот ...

Почва ремонта и тези твоите хора си оставят ръцете , както се вика ...
Примерно: разреждат прекалено боята ( или напротив - оставят я прекалено гъста ) ... немогат да доизкусурят теракота, прецакват лепилото , а самите плочки ги лепят накриво и неравно ...
Абе скъсват се от работа, но се получава много кофти - аматьорска ситуация ...
Съсипват ти качествените материали и апартамента изглежда страшно зле !

ЩЕ СИ ТРАЕШ ЛИ, ГЛЕДАЙКИ КОЛКО ЛОШО РАБОТЯТ И ТИ СЪСИПВАТ ДОМА ? ? ?
Нищо, че са твои хора ....

Ето точно така се чувствам и аз от работата на Георги Иванов и Ясен Петров !!!
Похабяват хубав материл и развалят иначе качествен дом - Левски !
Лично Гонзо, страшно го уважавам като футболист и боец, но като ръководител, не се справя !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 08 апр 2011 23:53

THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:Няма как да се обвинява Гонзо по никакъв начин за Слори и Матондо

Tук съм напълно съгласен ...
Както вече споменах, основаната работа на "Гонзо" не е да прави селекция и трансфери.
Горепосочените ги доведе кумеца на Батков - Петьо Заберски.
Въобще, за холандската "колония" заслуга има той.

Thsmith написа:Във всеки случай ако говорим реално сега в Левски има играчи струващи 2-3 пъти повече отколкото когато Гонзо дойде

И това е заслуга на "Гонзо" ли ?
И с танк да ме сгазиш, неможеш ме убеди, че е така ...

Thsmith написа: Гонзо дойде не бяхем влизали 2 години в каквато и да е групова фаза. Е сега вече две години сме там.

И това не е заслуга на "Гонзо" !
Просто стечение на обстоятелствата ...
Дори и да приемем, че Иванов има няква подобна заслуга, то пък като контрапункт, няма как да не спомена двете нулеви години от както той е техн. директор !
Но аз не го обвинявам него за това !

Thsmith написа:Странно как изкарвате, че Гонзо по цял ден лежи с дигнати крака и ебе някоя мацка

Нищо подобно !
Аз лично, никога не съм казвал, че "Гонзо" мързелува ...
Но нали се сещаш, че и мен да ме сложат на струг ... и аз бих могъл да си съдера задника от работа, но ти гарантирам, че ефекта ще е кофти !
Това, че някой работи много, не значи, че го прави качествено !

Thsmith написа:Може да съм пристрастен и от личното си познаство и впечатление от Гозно

ОК, така и предположих ...
Няма как да те упреквам, че го познаваш ... а вероятно сте и приятели.
Няма лошо - приятелите трябва да се подкрепят !

Но искаш ли да те вкарам в една хипотетична ситуация ?
Ето ...

Представи си, че имаш чисто нов апартамент ( къща, все тая ) ... и трябва да я довършиш, което значи, че трябва ремонт - работа.
Най добрият ти приятел и някой роднина, който страшно уважаваш ... го раздават майстори.
Тоест - поверяваш работата на твои хора.
Ти си напазарувал ( или просто имаш ) ... качествени продукти - материали.
Най скъпата и хубава боя, най хубавите и качествени плочки - теракот ...

Почва ремонта и тези твоите хора си оставят ръцете , както се вика ...
Примерно: разреждат прекалено боята ( или напротив - оставят я прекалено гъста ) ... немогат да доизкусурят теракота, прецакват лепилото , а самите плочки ги лепят накриво и неравно ...
Абе скъсват се от работа, но се получава много кофти - аматьорска ситуация ...
Съсипват ти качествените материали и апартамента изглежда страшно зле !

ЩЕ СИ ТРАЕШ ЛИ, ГЛЕДАЙКИ КОЛКО ЛОШО РАБОТЯТ И ТИ СЪСИПВАТ ДОМА ? ? ?
Нищо, че са твои хора ....

Ето точно така се чувствам и аз от работата на Георги Иванов и Ясен Петров !!!
Похабяват хубав материл и развалят иначе качествен дом - Левски !
Лично Гонзо, страшно го уважавам като футболист и боец, но като ръководител, не се справя !

Супер мнение, че и подплътено с адекватен пример, онагледяваш ситуацията в "Левски". Това, че някой работи много не значи, че свършва работата като хората. Точно това е и в Левски. Не че няма желание, хъс, упоритост, работа, ама за тази позиция толкова си може просто. Няма лошо, не всеки става за всичко, важното е да го разбере на време и да не си съсипва името, защото помнете ми думата, феновете на Левски до този момент и едно подвикване срещу Гонзо не са имали вече близо 2 години въпреки ужасяващо многото провали във всякакъв аспект. Но и този кредит на доверие рано или късно ще свърши и Гонзо от любимец на всички нас, ще се превърне в доста неприятна персона за повечето. Дано го осъзнае навреме...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2011 10:14

Чета по сайтовете за варианта Г.Гинчев-директор,Ил.Илиев-треньор.Самият Гинчев не е отрекъл,че би приел такъв вариант с уточнението,че сега Илиев е зает с "проекта" Берое и поне до лятото няма шанс това да стане.А и,според него,не е етично.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 апр 2011 22:15

Ясен е поставено лице на Гозно и на 90% е безгласен ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 10:37

Гонзо: Не се притеснявам, че един ден ще си тръгна от Левски
"На 8 точки от върха в "А" група и вън от турнира за Купата на България "Левски" е застрашен да остане без купа втори сезон поред. Какво става? Зле ли е отборът? Къде е надеждата? И защо тази година "сините" радват по-малко влюбените в тях, отколкото миналата есен?
Георги Иванов - спортният диктатор, пардон, директор на "Левски", е човекът за отговорите. Гонзо получи пълната власт от Тодор Батков. И в свой стил не навежда глава.
- Защо след отпадането от “Литекс” обявихте, че сте горд?
- Защото видях отбор, който през цялото време искаше да победи. Бореше се за всяка педя земя. За съжаление невинаги по-добрият печели. Лошото е, че след този мач трябваше да си тръгне един от двата може би най-добри отбора в България. С играта си обаче повече заслужавахме да продължим.
- С кой от упреците за мача в Ловеч не сте съгласен?
- Появиха се прекалено много разбирачи и коментатори, журналисти и други. Отборът трябва да бъде концентриран, а не да обръща внимание на упреци. Важно е какво аз казвам на футболистите.
- Мачът в Ловеч ли доказа, че “Левски” е преодолял стреса от провала срещу ЦСКА?
- Не, още от мача с “Видима Раковски” личеше играта, която искаме. При много сгъстена отбрана отборът намираше верните решения и можеше да спечели с много по-голям резултат. И показа съвземане от спада. И по-рано срещу “Локомотив” (София) и “Черноморец” доминирахме. А в Ловеч през цялото време контролирахме положението.
- Защо до гола на домакините “Левски” игра твърде дефанзивно?
- Много хора гледат на футбола единствено като... футбол. А тактиката също е важна част. Целта ни беше да изтеглим централните им защитници и да разчитаме на контраатаките и скоростта на Гара Дембеле. И само през първото полувреме той три пъти излезе в голови ситуации. След 0:1 вече не можехме да продължаваме да играем по същия начин. През второто полувреме нападателите ни трябваше да минат по-напред и да не позволяваме на централните им защитници да разиграват. Повтарям - по един или друг начин през цялото време контролирахме мача. Съжалявам само, че не вкарахме повече голове и не победихме. А се получиха красиви ситуации, добре отиграни...
- Следователно “Левски” показа универсално владеене на тактическия арсенал - и дефанзивна, и атакуваща игра.
- “Левски” е добре подготвен както физически, така и тактически. И това е очевидно.
- Но “Левски” беше по-уверен есента.
- През първия полусезон вдигнахме летвата. Нормално е да не се получава във всеки мач високо ниво. Ние като ръководство искаме отборът не само да побеждава, а и да показва добра игра. Ясно е - не може само да се печели. Но трябва да се показва стил и контрол над мача. Имаме най-добрите футболисти. В Ловеч играха седем нови! Седем нови, които ги нямаше миналия сезон. Общо осем дойдоха през лятото, четирима - през зимата. Дванайсет нови! Нов отбор не се прави за един или два месеца. Но посоката е правилна. Имаме млади футболисти с бъдеще. Трябва подсилване на една-две позиции, за да е завършен отборът.
- А нов треньор?
- Треньор на “Левски” е Ясен Петров. Никога не сме коментирали нов треньор. Излишните спекулации само създават напрежение. Някои хора не одобряват сегашното положение в “Левски” на лична основа и под влияние на други хора. Прекалено много медии се нароиха - телевизии, сайтове, вестници, списания... С лъжливи информации обаче няма да постигнат нищо. Много хора искат да влияят нещата да станат по техния начин, но няма да се получи. Няма!
- Не смятате ли, че през пролетта спадна мотивацията на водещи играчи? Най-вече чужденци, включително Дембеле.
- Нормално е мотивацията и настройката около мачовете със “Спортинг”, “Гент” или “Лил” да са по-големи - без да искам да обидя някой наш съперник за пролетните мачове. Футболистите ни обаче са професионалисти.
- Да, но Гара не изглежда същият.
- Дембеле показа в Ловеч най-доброто от себе си. Бореше се за всяка топка, беше агресивен, пресираше. И мотивацията му е точно толкова силна. Иначе е нормално централен нападател да не е на еднакво ниво във всеки мач и не може във всеки мач да се вкарват по три гола.
- Провал ли е Матондо?
- Не показва нивото, което искаме. Нормално е да го сравняваме с Жоазиньо като ляво крило. Но винаги трябва време да се адаптират чужденците - към стила на отбора, начина на живот в България. Лишихме се от футболист, когото изграждахме три години. Жоазиньо беше перфектният играч за нашия отбор. Не е лесно да бъде заместен. И като чета за провал... Провал е, когато футболист е купен за много пари и си е тръгнал без пари. За Жоазиньо взехме доста пари (б. р. - 900 хиляди евро). А Матондо привлякохме без трансферна сума.
- Възможна ли е раздяла с голяма част от чужденците през лятото?
- “Левски” няма моралното право да задържи Дембеле. През януари го задържахме заради нас - защото е много важен футболист. А и заради очакванията на феновете. Имаше две-три реални оферти. Но хората щяха да си помислят, че продаваме най-добрите си футболисти. Останалите чужденци си имат перфектни договори.
- А може ли “Левски” да се раздели с вас скоро?
- Не се притеснявам, че един ден ще си тръгна от “Левски”. Този отбор може без всеки, няма незаменими. През първата ми година като директор заварих отбор, който не можех да променям. Затова от началото на този сезон реших, че се налага да променим визията на състава. Привлякохме качествени и млади футболисти, които ще са гръбнакът на “Левски” в следващите години. Осъществихме качествена селекция с бюджет, с който преди се привличаше само един футболист. До този момент мога да бъда доволен от свършеното в “Левски” като ръководител.
-Вие имате ли договор?
- Имам си нормален трудов договор. Той по никакъв начин не е различен от останалите в клуба.
- А директорски ли е?
- Не, за помощник-треньор. (б. р. - така Гонзо получава изисквания стаж за треньорския “Про” лиценз, а няма как да работи с два договора едновременно).
- В заключение - титлата мираж ли е?
- “Левски” още има шанс да стане шампион. И продължава да се бори да стане шампион."

Върни се в “Архив”