Thsmith написа:Няма как да се обвинява Гонзо по никакъв начин за Слори и Матондо
Tук съм напълно съгласен ...
Както вече споменах, основаната работа на "Гонзо" не е да прави селекция и трансфери.
Горепосочените ги доведе кумеца на Батков - Петьо Заберски.
Въобще, за холандската "колония" заслуга има той.
Thsmith написа:Във всеки случай ако говорим реално сега в Левски има играчи струващи 2-3 пъти повече отколкото когато Гонзо дойде
И това е заслуга на "Гонзо" ли ?
И с танк да ме сгазиш, неможеш ме убеди, че е така ...
Thsmith написа: Гонзо дойде не бяхем влизали 2 години в каквато и да е групова фаза. Е сега вече две години сме там.
И това не е заслуга на "Гонзо" !
Просто стечение на обстоятелствата ...
Дори и да приемем, че Иванов има няква подобна заслуга, то пък като контрапункт, няма как да не спомена двете нулеви години от както той е техн. директор !
Но аз не го обвинявам него за това !
Thsmith написа:Странно как изкарвате, че Гонзо по цял ден лежи с дигнати крака и ебе някоя мацка
Нищо подобно !
Аз лично, никога не съм казвал, че "Гонзо" мързелува ...
Но нали се сещаш, че и мен да ме сложат на струг ... и аз бих могъл да си съдера задника от работа, но ти гарантирам, че ефекта ще е кофти !
Това, че някой работи много, не значи, че го прави качествено !
Thsmith написа:Може да съм пристрастен и от личното си познаство и впечатление от Гозно
ОК, така и предположих ...
Няма как да те упреквам, че го познаваш ... а вероятно сте и приятели.
Няма лошо - приятелите трябва да се подкрепят !
Но искаш ли да те вкарам в една хипотетична ситуация ?
Ето ...
Представи си, че имаш чисто нов апартамент ( къща, все тая ) ... и трябва да я довършиш, което значи, че трябва ремонт - работа.
Най добрият ти приятел и някой роднина, който страшно уважаваш ... го раздават майстори.
Тоест - поверяваш работата на твои хора.
Ти си напазарувал ( или просто имаш ) ... качествени продукти - материали.
Най скъпата и хубава боя, най хубавите и качествени плочки - теракот ...
Почва ремонта и тези твоите хора си оставят ръцете , както се вика ...
Примерно: разреждат прекалено боята ( или напротив - оставят я прекалено гъста ) ... немогат да доизкусурят теракота, прецакват лепилото , а самите плочки ги лепят накриво и неравно ...
Абе скъсват се от работа, но се получава много кофти - аматьорска ситуация ...
Съсипват ти качествените материали и апартамента изглежда страшно зле !
ЩЕ СИ ТРАЕШ ЛИ, ГЛЕДАЙКИ КОЛКО ЛОШО РАБОТЯТ И ТИ СЪСИПВАТ ДОМА ? ? ?
Нищо, че са твои хора ....
Ето точно така се чувствам и аз от работата на Георги Иванов и Ясен Петров !!!
Похабяват хубав материл и развалят иначе качествен дом - Левски !
Лично Гонзо, страшно го уважавам като футболист и боец, но като ръководител, не се справя !