Купа на България 1/4 финал: Черноморец Бс - Славия Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Купа на България: Черноморец Бс - Славия Сф

Мнениеот ntodorov » 07 апр 2011 21:34

Blue_Girl написа:Луд мач!
"Белите" заслужено са в следващата фаза!
Честита победа слависти!
8-)

Колко по-заслужено от Черноморец ? Мачът беше хубав и с много голове, но пък...3-3 в последната минута с гол от засада за Славия...Какво пък трябваше да се случи за да заслужи този мач Черноморец ? Кажи ми мила моя ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 апр 2011 21:37

masona84 написа:
MCMXIII написа:Този мач бе луд, ненормален, ши.ано завързан и непредсказуем до последната дузпа! За щастие моят отбор спечели :) Заслужихме си го. Щом четири пъти се връщаш в двубоя, значи си длъжен да победиш. Отборът от Бургас иогра добре, дори много добре (без защитите и на двата отбора), но СЛАВИЯ продължава! Ники Божов е голям!
Честито СЛАВИСТИ :!:

С кое го заслужихте с гол от ОЧЕВАДНА засада в 92мин ли?

Да колега, третият гол на Славия бе от засада. Факт!
Аз се радвам на нещата, които направи моят отбор. Повеждате ни 4 пъти, вкарвате ни в първата минути на мача и в продължението. И ние пак се върнахме в мача. Да, съдията сгреши веднъж, но мачът ще се помни дълго!
Как да не съм щастлив от това?

Само СЛАВИЯ
:!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 07 апр 2011 21:39

Не се карайте за съдиите,всички са у лево...само испанските си гледат работата,най стриктни са и каквото видят,това свирят...лично мнение,не ангажирам никого с него,но такива са реалностите в момента със всички съдии в Европа.Грешки има и ще има...просто играта футбол е такава,че съдийски грешки ще има винаги,лошото е,ако са преднамерени!!! Специално за този мач,просто не мога да взема решение,дали беше умишлена грешката на стр.съдия,вярно Черноморци се чувстват ограбени,но горе главите,животът продължава...Коментирам,като най-непредубеден и неутрален зрител.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 07 апр 2011 21:40

ntodorov написа:
Blue_Girl написа:Луд мач!
"Белите" заслужено са в следващата фаза!
Честита победа слависти!
8-)[/quote
Колко по-заслужено от Черноморец ? Мачът беше хубав и с много голове, но пък...3-3 в последната минута с гол от засада за Славия...Какво пък трябваше да се случи за да заслужи този мач Черноморец ? Кажи ми мила моя ?

Аз ще ти кажа.От 35 години гледам футбол в България. Крайно време е да направят една дивизия ,група както и да я наречем за Всички Софийски отбори. Иначе горка им майка за другите отбори. А другите да си играят спокойно без натиск.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 апр 2011 21:41

masona84 написа:
marmi52 написа:
Страничният съдия ни удари едно рамо при изравняването. Имаше засада на Божов, но пък гола беше отличен ...

8-)

Приятел, отбор, който четири пъти се връща в мача след като изостава в резултата няма как да не заслужава победата !
Съдийски грешки има и в Европа ! Снощи го видяхме всички на Стамфорд Бридж ...
С какво друго са ни подпрели съдиите в този мач ?

Ако свири засадата мача свършва3-2,така,че теорията за 4-те изравнявания пада на секундата.Не ми пука за Черноморец,но кажете си го като мъже ако не беше съдията ние отпадахме.Не да шикалкавете,с Литекс на финала в 94мин искам с измислена дузпа да ви бият да ви видя тогава.
[/quote]

8-)

Да не би съдията да направи задна ножица и да вкара красив гол, с който изравнихме ?

А, когато десетки пъти порязват СЛАВИЯ в други мачове къде са такива като теб "неутрални" защитници на правдата ?!? :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 07 апр 2011 21:43

blue_ power1 написа:Не се карайте за съдиите,всички са у лево...само испанските си гледат работата,най стриктни са и каквото видят,това свирят...лично мнение,не ангажирам никого с него,но такива са реалностите в момента със всички съдии в Европа.Грешки има и ще има...просто играта футбол е такава,че съдийски грешки ще има винаги,лошото е,ако са преднамерени!!! Специално за този мач,просто не мога да взема решение,дали беше умишлена грешката на стр.съдия,вярно Черноморци се чувстват ограбени,но горе главите,животът продължава...Коментирам,като най-непредубеден и неутрален зрител.

Защо само гледате положението за засада. Че това е нарисуван фаул на Божов. Трябваше да откъсне главата на Хайри, че да се осмели да свири. Само чужди съдии за нашето корумпирано първенство.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 апр 2011 21:48

MCMXIII написа:
masona84 написа:
MCMXIII написа:Този мач бе луд, ненормален, ши.ано завързан и непредсказуем до последната дузпа! За щастие моят отбор спечели :) Заслужихме си го. Щом четири пъти се връщаш в двубоя, значи си длъжен да победиш. Отборът от Бургас иогра добре, дори много добре (без защитите и на двата отбора), но СЛАВИЯ продължава! Ники Божов е голям!
Честито СЛАВИСТИ :!:

С кое го заслужихте с гол от ОЧЕВАДНА засада в 92мин ли?

Да колега, третият гол на Славия бе от засада. Факт!
Аз се радвам на нещата, които направи моят отбор. Повеждате ни 4 пъти, вкарвате ни в първата минути на мача и в продължението. И ние пак се върнахме в мача. Да, съдията сгреши веднъж, но мачът ще се помни дълго!
Как да не съм щастлив от това?

Само СЛАВИЯ
:!:

То Убаво, но аз сега се връщам от стадиона. Мен, като фен на Черноморец питаш ли ме? :) ... мен ме е яд на нашите. Как можаха така лесно да си профукват головете. Ако мачът беше квартален - Как да отмениш попадението за 3-3, но когато иде реч за голям залог...как може да си затвориш очите ? Впрочем и славистите се изненадаха в началото, когато педалчето Станиславчо посочи центъра. Прекалено мек и толерантен отбор сме към грешките на съдиите...Много ми е интересно какво ще каже Венци, но трябва много да внимава, защото думи и действия се връщат рано или късно, като бумеранг. Честита ви победа все пак.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 07 апр 2011 21:48

marmi52 написа:
masona84 написа:
marmi52 написа:
Страничният съдия ни удари едно рамо при изравняването. Имаше засада на Божов, но пък гола беше отличен ...

8-)

Приятел, отбор, който четири пъти се връща в мача след като изостава в резултата няма как да не заслужава победата !
Съдийски грешки има и в Европа ! Снощи го видяхме всички на Стамфорд Бридж ...
С какво друго са ни подпрели съдиите в този мач ?

Ако свири засадата мача свършва3-2,така,че теорията за 4-те изравнявания пада на секундата.Не ми пука за Черноморец,но кажете си го като мъже ако не беше съдията ние отпадахме.Не да шикалкавете,с Литекс на финала в 94мин искам с измислена дузпа да ви бият да ви видя тогава.

8-)

Да не би съдията да направи задна ножица и да вкара красив гол, с който изравнихме ?

А, когато десетки пъти порязват СЛАВИЯ в други мачове къде са такива като теб "неутрални" защитници на правдата ?!? :evil:[/quote]

Пожелавам на Славия както днес взеха тази съдийска победа още на полуфинала така да бъдат порязани от другия полуфиналист. И тогава какво ще приказвате.
Последна промяна от invader10 на 07 апр 2011 21:50, променено общо 1 път.

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 07 апр 2011 21:50

Пичове от Бургас знам, че ви боли, но не зваете как се радвам аз, като малко дете.Никога Славия не е имала шанс с дузпи да победи още повече с фантастичен гол от засада в последната минута. Съжалявам! Симпатични сте ми но Слави я беше по-добра, именно, затова че 4 пъти догонваше резултата, гостуваше и беше в по-неизгодна позиция.
Честито на всички, които обичаме Славия! Като нищо ще отидем на финал.Предпочитания за жребия нямам, който се падне трябва да го преоделеем.
Още веднъж честито днес съм истински щастлив все едно сме взели купата!
От тук до Дарданелите само белите!! :) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 07 апр 2011 21:50

Че гола беше от засада-да беше,но пък беше красив,замислям се вчера ако беше попаднал в същата ситуация футболиста на Левски Юлу Матондо,на който Батков му дава 12000 евро заплата-дали въобще щеше да улучи топката,камо ли вратата.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Славия”