Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
АБЕ ГОШО ПЕТКОВ ЗАЩО ЛИ СЕ КОНТУЗИ ПАК ПРЕДИ МАЧА
ГОШЕ КАЖИ БЕ бате ти поне си мъж всичко ли знаеше за този мач,затова ли не излезе?,айде за бела ми е ясно там и без вратар пак щяхме да бием,ама за днес май пак си знаел нещо.ТИ ВЕДНЪЖ В ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ КАЗА ЧЕ ДО ДВЕ СЕДМИЦИ ЩЕ КАЖЕШ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ЛЕВСКИ-ЗНАМ ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ГОШО ТИ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИШ И ЩЕ НИ СВЕТНЕШ ,ЗАЩОТО СИ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР.
Re: до Христо Бонев
Следващото първенство Славия като бие в Благоевград,друга песен ще запееш. 

Само Черно море,Интер и Тотнъм
Re: Ще пием Пиринско с Цска
КАНАЛ 3
Сашо ДИКОВ – няма, няма
Петя ПЕТРОВА – няма, Манчестър Юн.
Росен СТАНЧЕВ – Левски, Манчестър Юн.
Пламен ИВАНОВ – Локо (Сф), Ливърпул
Стефан ЙОРДАНОВ – няма, няма
Методи ТРИФОНОВ – Черноморец, Челси
Кирил ВЕСЕЛИНСКИ – Левски, Барселона
Фенове на ЦСКА – 0, на Левски – 2
Сашо ДИКОВ – няма, няма
Петя ПЕТРОВА – няма, Манчестър Юн.
Росен СТАНЧЕВ – Левски, Манчестър Юн.
Пламен ИВАНОВ – Локо (Сф), Ливърпул
Стефан ЙОРДАНОВ – няма, няма
Методи ТРИФОНОВ – Черноморец, Челси
Кирил ВЕСЕЛИНСКИ – Левски, Барселона
Фенове на ЦСКА – 0, на Левски – 2
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Re: АБЕ ГОШО ПЕТКОВ ЗАЩО ЛИ СЕ КОНТУЗИ ПАК ПРЕДИ МАЧА
Ми,мъжете не играят в уговорени мачове!!!
Re: Феновете на Левски
Йовов.. слаб не слаб никога няма да го плюя и Гонзо плюха пък сега Гонзо го няма как ще сме.. не му върви играта на Йовов не споря но му пука за отбора повече от 80% от останалите в Левски.. туко виж след някой ден и Йовов влезе в форма и почне да им ги вкарва така както едното време
Спрете гаврата с Левски!
Колеги левскари, как ви се струва това:
"Запалянковците на Левски дълго ще помнят тази състезателна година. Такова вулгарно поведение към себе си те никога не са получавали от любимите си футболисти. И техните още по-любими ръководители.
Низ от малки и големи глупости направиха ужасен живота на милиони левскари, но очевидно на Батков и компания изобщо не им пука. Дори на Кокала не му дреме и утре щял да прави тактика за мача със Сливен. Велев що не си идеш в Израел и да си гледаш бизнеса, ако изобщо имаш такъв. Спри да мъчиш хората.
И вие г-н Батков, престанете с ежедневните магистрални излагации от словесно естество. Бива безочие, ама чак толкова! Очевидно това ръководство на Левски се е изчерпало докрай. Сигурно и липсата на пари тежи, но не може в Левски да няма поне момчета със сърца.
Сега чакаме Свети Гонзо с маската, за да спаси сезона на 9 май. Какво ще стане при положение, че Гонзо, Вратарчето и Бижутера пак ги няма? Нищо. Едно ново "сапунисване". Какво пък - мина БАТЕ, мина кака Жилина, мина Камбура, минаха "орлетата", защо да не мине и Любо Пенев отзад? Хората вече свикнаха, май... Още повече, че Левски бе замесен и в скандал с някакви си договорки.
Просто е крайно време някой да спре гаврата с най.-популярния български футболен клуб. И най-добре това да стане с голямата метла ВЕДНАГА."
"Запалянковците на Левски дълго ще помнят тази състезателна година. Такова вулгарно поведение към себе си те никога не са получавали от любимите си футболисти. И техните още по-любими ръководители.
Низ от малки и големи глупости направиха ужасен живота на милиони левскари, но очевидно на Батков и компания изобщо не им пука. Дори на Кокала не му дреме и утре щял да прави тактика за мача със Сливен. Велев що не си идеш в Израел и да си гледаш бизнеса, ако изобщо имаш такъв. Спри да мъчиш хората.
И вие г-н Батков, престанете с ежедневните магистрални излагации от словесно естество. Бива безочие, ама чак толкова! Очевидно това ръководство на Левски се е изчерпало докрай. Сигурно и липсата на пари тежи, но не може в Левски да няма поне момчета със сърца.
Сега чакаме Свети Гонзо с маската, за да спаси сезона на 9 май. Какво ще стане при положение, че Гонзо, Вратарчето и Бижутера пак ги няма? Нищо. Едно ново "сапунисване". Какво пък - мина БАТЕ, мина кака Жилина, мина Камбура, минаха "орлетата", защо да не мине и Любо Пенев отзад? Хората вече свикнаха, май... Още повече, че Левски бе замесен и в скандал с някакви си договорки.
Просто е крайно време някой да спре гаврата с най.-популярния български футболен клуб. И най-добре това да стане с голямата метла ВЕДНАГА."
Re: до Христо Бонев
Не този мач не го купи Пирин,този мач е компенсацията на Левски за трите точки в Ловеч!!!
Надявам съм ясен и ме разбирате какво искам да кажа!!!
Надявам съм ясен и ме разбирате какво искам да кажа!!!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА
Re: Агонията Батков ще повтори Христоловата
направо супер
Re: Спрете гаврата с Левски!
Каква гавра бе ? Паднахте един път ? тва гавра ли е ? да дойде селския да ви мъчи 10 години да усетите кво е гавра
Re: КАКВО ПРАВИ БОРИМИРОВ В ЛЕВСКИ?
браво боре и велев браво и за батков