Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Великата комбинация

Мнениеот smash_the_reds » 29 апр 2009 20:11

По бавно и всичко на отделен ред,моля,че ме заболя главата така ;) :D
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Re: КАКВО ПРАВИ БОРИМИРОВ В ЛЕВСКИ?

Мнениеот tqnata78 » 29 апр 2009 20:11

Каквото прави и велев,нищо да продължават в същия дух :D
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

dakota
Контакти:

Мнениеот dakota » 29 апр 2009 20:13

АМИ отговаря май само на въпросите на журналистите ,а за да мълчи батков му дава по некой лев от уговорените мачове.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2009 20:13

Нищо лично, но от както Сираков не е в Левски отборът Ви е адски зле
Изображение

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Re: Агонията Батков ще повтори Христоловата

Мнениеот tqnata78 » 29 апр 2009 20:15

Дай боже :D
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

bossar
Контакти:

до Христо Бонев

Мнениеот bossar » 29 апр 2009 20:15

Е г-н Бонев и този ма4 ли си купи Пирин!
Може да се извините на тези млади мом4ета ,ако имате малко доблест.

dakota
Контакти:

Мнениеот dakota » 29 апр 2009 20:15

обаче на черно море им взимат лиценза и на още 7-8 отбра за уредени мачове и....................... на ДРАЖЕВ ОТБОРА ИГРАЕ ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА

Draganov
Контакти:

Re: Феновете на Левски

Мнениеот Draganov » 29 апр 2009 20:16

Разбирам те защо си афектиран толкова много, но за огромно съжаление, дереджето ни е такова и измъкване скоро няма. От дълги години се лъжа, че в Левски се работи, че ще прогресираме, а с нас и целият БГ футбол. Да, ама нещата не са точно така. Лекенцата си тренират следобеда и хич не им пука. Губим от Пирин 1/2 финал, а нашите се разходждат по терена, е няма такова нещо другаде. Просто днес не им се играеше, както и миналата неделя срещу Мездра, както и преди това срещу не знам кой. Ония много се били затворили, Гонзо отсъствал, аптеката била не била отворена и тем подобно простотиии. Йовов, горкия, всеки път се мъчи на терена, почти всичките му пасове са криви и постоянно е в засада - ако ми се привижда, простете ми, просто е от яд. Ники не е алтернатива, и това го виждам...
Цял отбор статисти. Да ги подкрепяме?! Бил съм на мач на Герена, когато е можело всички да се изброим поимено за 10мин, винаги съм викал за Левски и винаги ще викам, ама такова чудо не бива. Не съм съгласен с виковете Емо Велев пе-ас, ама мисля, че е логично да си ходи при такава игра и тия издънки. Не може да губиш с 0:3 на Герена от български отбор и да не си подаваш оставката, това е Левски, бе Кокал...
Не може да излизаме от работа за да гледаме мачове от 3 и от 4:30 през седмицата и тия да играят така, но пък какво толкова, щом те самите се оценяват на 1 левче, явно си знаят къде сме...
Те ще си заминат, други ще дойдат, после и те ще си заминат, но ние винаги ще сме сини, така че няма нужда от тъпи призиви - ние винаги ще подкрепяме отбора, но когато трябва да се вика "оставка", ще се вика!!!
Само Левски оле, само Левски, обичаме те!!!

Chokito_84
Контакти:

Мнениеот Chokito_84 » 29 апр 2009 20:19

Незнам защо се притеснявате... аз от днеска съм сигурен само в едно .... обичам онази игра наречена футбол и създадена да радва окото и душата... обичам да празнувам когато любимата ми Барселона спечели някой важен мач.. обичам да се радвам когато др ми е любим отбор Манчестър печели мач като този с Тотнъм.... Уважавам играчи като Ф.Лампард които даже в най - тежките за тях моменти ( смъртта на майка му ) играят от сърце и се раздават на терена.. Обичам да гледам как феновете на Партизан и Звезда , Милан и Интер , Ливърпул и Арсенал подкрепят своите отбори..

Дотук с обичта обаче... Живея в държава в която фубола е др нещо . Някакво недоразумение... нещо смешно .. трагично.... Иска ми се един ден това да се поправи ама няма как да стане .. просто манталитета ни е такъв.........

Жалко.... много жалко наистина....

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 29 апр 2009 20:20

axelfoley написа:Някой може ли да ми обясни какво прави Борето в Левски откакто е директор! Все едно че го няма. Като футболист - евала, но като шеф е гола вода. Отбора да е толкова зле, вина има и спортно техническия директор.

Аз ще ти кажа какво прави Боримиров-взима си кинтите и го боли к..а за Левски.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Върни се в “Архив”