Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 20:28

Не се заблуждавайте ...
"Гонзо" не прави никакви трансфери !
Нито входящи, нито - изходящи ...
Селекцията също не е ОСНОВЕН негов приоритет ...

Батков си има други хора за това.
"Гонзо" е буфер между ръководството ( собственика ) ... и медиите и феновете.
Единствените по сериозни неща които му бяха възложени бяха да намери на два пъти треньор ... ( първо докара Ратко, а миналата година - Ясен ) ... и да ръководи работата по трансфера на Де Карвальо, което си е единственият му поверен ангажимент за трансфер.

Мисля, че анализите и коментарите за работата на Георги Иванов са излишни ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 апр 2011 20:57

Не знам какво да кажа, защото рискувам да бъда неразбран правилно от някои сини фенове, които изпитват същото, което и аз вече няколко месеца...
Но все пак- за мен беше голяма грешка махането на Мъри още преди вече 3 години...После същото такова и на Вили Вуцов (на него не му беше даден никакъв шанс за доказване), след това и на Кокъла...После назначението на Ратко и т.н. и т.н.
Въобще, в последните години сме свидетели на последователност от генерални грешки в управлението и ръководенето на един от най-големите футболни клубове на Балканите.
Що се отнася до това, дали Гонзо и Яско да останат- ами мисля, че им се даде достатъчно шанс. Всъщност каквото можаха- ОСРАХА...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 апр 2011 21:24

THE G.A.M.E написа:Не се заблуждавайте ...
"Гонзо" не прави никакви трансфери !
Нито входящи, нито - изходящи ...
Селекцията също не е ОСНОВЕН негов приоритет ...

Батков си има други хора за това.
"Гонзо" е буфер между ръководството ( собственика ) ... и медиите и феновете.
Единствените по сериозни неща които му бяха възложени бяха да намери на два пъти треньор ... ( първо докара Ратко, а миналата година - Ясен ) ... и да ръководи работата по трансфера на Де Карвальо, което си е единственият му поверен ангажимент за трансфер.

Мисля, че анализите и коментарите за работата на Георги Иванов са излишни ....
Добре г-не с източници *** би ли ми казал аджеба що тия трансфери не се правеха преди Гонзо ? Що при Боримиров не идваха сносни играчи ? Или при Наско? Що не дойде някой доскорошен национал на вицесветовния шампион или изобщо някой футболист който да заиграе от момента на привличането си и то привличен за символична сума ?
Сигурно знаете най-добре вие ама нека пак да повторим. Всичко хубаво което става го прави Батков, разните там мениджъри, Бай Петко, пазача на стадиона и кой ли не. Когато отбора побеждава състава го реди д-р Жан, но когато нещата не вървят и има някъкъв проблем задължително от достоверен източник знаеш, че виновен е Гонзо нали тъй?\
Найстина понататъшните анализи и коментари особено с такива "спецове" наистина са излишни.

пп да не забравя да те поздравя за точната прогноза за торес... тъй хубаво "разчупи" играта на Челси, че чак я счупи

едит :
пп2 може да съм малко остър ама почна да ми писва хора който не стъпват на стадиона, не са посетили и една тренировка на отбора и нямат никакъв допир с него да изкарват и прокламират сензационните новини и заключения на ***, тема спорт, спорт1, спортлайн и тн като неоспорими факти в който дори те лично са се убедили.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 07 апр 2011 22:16

Thsmith написа:
santi_santi написа:.Мисля,че имаше достатъчно време,власт и пари осигурени на които само на Сираков и Мъри бяха осигурени и то чак след пробива в ЛЕ.Но тогава имаше резултати.

ИзображениеИзображение Я кажи къде са тия осигурени пари ? Гонзо е привлякъл играчи за около 500 хил Евро (между другото само Дембеле, Сержиньо и Дъсти могат да изкарат 4-5 млн). За сметка на това е продал Зе, Живко, Гошо Христов, Бистрон, Рабех, Сърмов, Хичо, Жоазиньо, Генев, Цачев за общо около 3 800 000 евро. Значи какво излиза ? Над 3 млн евро сме в + само от трансферите... ама иначе Гонзо е харчил като изоглавен имал е пари и нищо не е направил, а?
Да не говорим, че преди Гонзо изобщо не влизахме в УЕФА, а сега го направихме 2 пъти поред... и тия приходи кой ли ги брой. Обаче да Гонзо е нанесъл страшни щети и е похарчил сумати пари... Да не споменаваме и че заплатите в момента в Левски са по ниски като общо стойност от тези преди 2 години и то доста.

Що се отнася до Наско и ко то само за 07/08 година похарчиха над 3 млн и 200 хил евро.. .в сезона с 16 точково изоставане,
Евала!

След малко някой ще изкара, че Гонзо харчи повече от Сити и Реал взети заедно и не ... кво ли говоря изобщо.

Тука си в голяма грешка.Аз те питам кого продаде Гонзо?Все играчи дошли при Наско и тези милиони дето е похарчил сега се възвърнаха.За нюха на Наско и Мъри няма какво да говорим.Дори сега двама от най добрите и продаваеми играчи Тасевски и Минев са наследство от Наско.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 апр 2011 22:23

за колко пари дойдоха въпросните играчи и за колко бяха продадени ? Като извадим и таксите за агентите при подписване и данъците има ли реална печалба от тяхното привличане до тяхното продаване?
А минев е толкова продаваем, че не може да излъжем даже отбори от кипър да дадат 100-150 хил евро

A.Pinochet

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 07 апр 2011 22:33

Thsmith написа:за колко пари дойдоха въпросните играчи и за колко бяха продадени ? Като извадим и таксите за агентите при подписване и данъците има ли реална печалба от тяхното привличане до тяхното продаване?
А минев е толкова продаваем, че не може да излъжем даже отбори от кипър да дадат 100-150 хил евро

Тебе пък квоте е.. за печалбата.Но все пак такава имаше от Домовчийски,Ники Михайлов и Хичо нали.Сега след като минаха няколко години и се обърнем назад се вижна най добре колко огромна работа свършиха Мъри и Наско.Какви чудеса твориха с играчи като Бабангида,Деко,Пелето(помните ли го каква дупка беше отначало) Букарев.Тогава нямаше звезди,Гари и др. а имаше едно просто нещо Отбор.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 07 апр 2011 22:46

Thsmith написа:за колко пари дойдоха въпросните играчи и за колко бяха продадени ? Като извадим и таксите за агентите при подписване и данъците има ли реална печалба от тяхното привличане до тяхното продаване?

Ами като цяло са на печалба,дори като вземеш и неналожилият се Жеан Карлос.Отделно Живко,Хичо ,Генев,Цачев са излезли от школата,Сърмов беше взет млад а Г.Христов дойде без трансферна сума,което говори ,че с тези играчи се е работело в положителна насока.Да не споменавам къде играят привлечените от Гонзо футболисти Базил,Тевия,Антонов,Симонович,сега виждаме на какво дередже докараха и Дани Младенов,натам са се запътили и Грийн и Мюлдер.И май доста бързо забрави с какви пари адвоката построи общежитието и няколко терена повярвай ми не са от неговият джоб.гонзо има доста да мечтай да докара такива пари в касата на отбора,било то от играчи било то от участия в Европа.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 апр 2011 23:07

общежитието и етк бяха постоени с парите от единичното участие в ШЛ и толкоз.
Базил никога не е бил и няма да бъде наш играч. Антонов със сигурност не сме го дали на загуба, симонович и младенов са свободни трансфери. ОК Тевия ни струваше колосалните 30 хил евро. За играч на 18-9г години който може и да разгърне нещо. Но както и да е за тези колосални 30 хил евро трябва да се обеси за разхищение и провалена селекция. А оня циганин Жеан карлош който струваше 1 млн трябва да го сложим в рамка като показно за добър трансфер и рационална политика

A.Pinochet

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 07 апр 2011 23:26

Левски се нуждае от качествени чуждестранни специалисти, не от послушковци като Ясен. Гонзо също направи много глупости. Като почнем от закритите тренировки, излишното говорене как Левски щял да бъде много по-силен през пролетта и стигнем до трансферните провали тип Карвальо, Матондо, Видович, Тевия, Слори и още. А най-лошото е че Гонзо като спортен директор работи на парче, тоест за закърпване на положението а не за стремеж към излизане от кризата

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 23:35

kambata написа:Левски се нуждае от качествени чуждестранни специалисти, не от послушковци като Ясен. Гонзо също направи много глупости. Като почнем от закритите тренировки, излишното говорене как Левски щял да бъде много по-силен през пролетта и стигнем до трансферните провали тип Карвальо, Матондо, Видович, Тевия, Слори и още. А най-лошото е че Гонзо като спортен директор работи на парче, тоест за закърпване на положението а не за стремеж към излизане от кризата

Ми "бръкни се " в джоба и ги докарай!Нали чете изказването на Гомес?Те,качествените специалисти,се редят на опашка за Левски...

Върни се в “Архив”