БОТЕВ - Гигант /Съединение/ - събота 17ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БОТЕВ - Гигант /Съединение/ - събота 17ч.
Дано не съм лош пророк! Вероятно ще ме обявите и за еретик,но мисля,че това ще ни е първата загуба! Гигант са корав отбор,играят много надъхано и ще ни скочат със всички сили.За съжаление с тези отпаднали мачове отбора ни със сигурност е позагубил форма,а и определено не виждам в последно време особена мотивация!
Колкото и да са корави,ще омекнат.6-0/1(зависи кой ще пази)
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- PLOVDIV PEE 1912
Ще ми се изразителна победа заради циганските маанета на стадиона им,като гостувахме.Помните ли ония мазни цигани как надуваха зорните?
Че беше неприятно-беше.Ама поне имаше някакъв шум от отсрещния сектор-шум който вече ми липсва много.Лошото е че и догодина май няма да видим агитка на никой стадион-с малък шанс са Добрич и Варна(там може и да сме в един сектор с ултрасите на Спартак)
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- Alternative
- Контакти:
Старши треньорът на „Ботев” Пловдив Костадин Видолов постави като цел пред отбора да довърши първенството без да губи точки. Другото негово изискване към футболистите е да демонстрират добър футбол и от мач на мач отборът да се сработва все по-добре.
В четвъртък Видолов даде пресконференция преди мача с „Гигант” (Съединение). Воденият от Васко Кръстев тим е единственият, който успя да отмъкне точки на „канарите” в първенството досега. Този факт амбицира допълнително „жълто-черните” за победа в съботния мач.
„Познавам добре противника, който е съставен от играчи преминали през пловдивските отбори. Очаквам да се получи хубав и интересен мач, а ние да покажем добра игра и да спечелим. Радвам се, че контузените ни играчи се възстановиха. Митко Байрев, Георги Стефанов и Емо Аргиров тренират пълноценно. Нека обаче изчакаме да мине и последната тренировка, след нея ще реша дали да разчитам на тях”, заяви Коце Видолов.
Според него служебните победи няма да повлияят негативно на формата на отбора. „Отборът ни не е загубил ритъм заради пропадналите мачове. Дано да няма повече такива случаи, но все си мисля, че до края на първенството и други отбори ще откажат да играят срещу нас. Виждате какво става и в „Б” група. Тези неща са неприятни, но за съжаление са част от българския футбол.”
Костадин Видолов за пореден път заяви, че от изявите на играчите зависи кои от тях ще останат в „Ботев” и в професионалния футбол. „Има достатъчно мачове до края. Постоянно говоря на момчетата, че трябва да излизат мотивирани на терена и да доказват мястото си в отбора във всеки мач. Не трябва да мислим за голямата преднина, която имаме, нито да допускаме тя да ни успокоява.”

http://www.botevplovdiv.bg/

- PLOVDIV PEE 1912
Коце,с вас сме момчета!!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ще ми се изразителна победа заради циганските маанета на стадиона им,като гостувахме.Помните ли ония мазни цигани как надуваха зорните?
Човече, това не се забравя! Няма такава чалгия,мамицата им мръсна
Мисля че ще победим убедително и спокойно!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Кмета на Съединение е отпуснал три безплатни автобуса за феновете на отбора . Надявам се да ги напълнят , та да имаме поне дразнител по трибуните. 

- nikytodorov
- Контакти:
5-1!Ai,KANARY!!!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!