Иванов недвусмислено показва, че ще играе за топката и след като Диуф я пуска покрай него той направо не може да свали очи от африканеца. :D
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:crap написа:Гонзо какви ги дрънка бе? Нещо се опитва да ви убеди, че сте играли добре![]()
![]()
Страхотно играхме а и не отпаднхме,и за тилтлата имаме шанс,гледай сега ги почваме и печелим следващите 10 мача.Само Г.Иванов трябва да пусне миниджъра на компа и нямаме спирка
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Joro_Barca написа:За съжаление отпаднахме от турнира. Играта този път беше доста добра сравнение с другите мачовемисля че заслужавахме да победим преди дузпите още
Според мене Ясен направи много глупави смени. Дузпите вече си беше лотария който изтърве повече ще отпадне и това бяхме ние
![]()
Сега вече ни остава първенството което аз вярвам че може да го спечелим предвид тежките гостувания на литекс
САМО ЛЕВСКИ !!!
milen.hristov написа:Преди дни четох, че Батков за лятото ще отпуска 150 000 за трансфери като се надява да купи двама играчи с тези пари и че по скъп ще му излезе онова младото момче от Берое (не го помня по име).
С такава мисъл и с такива планове няма как да искаш да постигнеш нещо.
Литекс с този отбор играят от 3-4 години с малки изключения особено тази зима, но гръбнакът на отбора им е запазен докато при Левски почти всеки трансферен прозорец идва някой или се продава някой важен играч и така отбора не може да се намести.
Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.
ehh написа:milen.hristov написа:crap написа:Гонзо какви ги дрънка бе? Нещо се опитва да ви убеди, че сте играли добре![]()
![]()
Страхотно играхме а и не отпаднхме,и за тилтлата имаме шанс,гледай сега ги почваме и печелим следващите 10 мача.Само Г.Иванов трябва да пусне миниджъра на компа и нямаме спирка
Ти няма ли да спреш да плюеш? Пресъхна ти устата.
И не ми казвай това, че за Мъри се виждало още от мачовете с Беверен, че ще станат нещата, защото, ако тогава имаше форум, щеше да плюеш Наско и Мъри така, както го правиш с Ясен и Гонзо.
Такива хора като теб са ми кристално ясни.
milen.hristov написа:Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.
blue avalanche написа:milen.hristov написа:Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.
Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта