Кой всъщност е Отборът на народа?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Кой всъщност е Отборът на народа?

Мнениеот Old_death » 07 апр 2011 14:07

Rivaldo10 на 07 Апр 2011 14:00

Old_death написа:

Тук не позна.ЦСКА е мразен само от вас,левскарите.Но това е плод на вашата злоба,завист и комплекси за малоценност.Тая година пак се борите за калъвките.това ви е проблема.Самото ви оприличаване на "отбор на народа" говори за комплексите ви.Ако това бе истина,то на преброяването трябваше да се отчетат само вашите фенове като част от българския народ.
Проблема ти е, че си на 51 години, а злобата ти още малко и ще те убие! Нашият проблем е, че ще останем с калъвките, понеже цска печели купа след титла! Понеже много Ви обичат, затова и навсякъде Ви посрещат с песни от "синята" агитка! Темата определено не беше лоша и заради твойте непрекъснати провокации, сме на път да я развалим! Пусни си някое сериалче и се спри с глупостите!

Благодаря ти за загрижеността за здравето ми.В поста си си се описал на 100%.Следя от доста време изявите ти във форума.Злоба и заяждане.Ако някой развали темата,то ще е такъв като тебе.Прочети си постовете и ще видиш дали не съм прав!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 14:11

Old_death написа:
Тук не позна.ЦСКА е мразен само от вас,левскарите.Но това е плод на вашата злоба,завист и комплекси за малоценност.Тая година пак се борите за калъвките.това ви е проблема.Самото ви оприличаване на "отбор на народа" говори за комплексите ви.Ако това бе истина,то на преброяването трябваше да се отчетат само вашите фенове като част от българския народ.

И аз така мисля! Но, аз например мразя ЦСКА с толкова голяма омраза равна на тази на 1000 Войводи които мразят Левски.

Толкова много мразя ЦСКА, че за другите не остава омраза.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 07 апр 2011 14:13

Ако всеки слага + или - на отборите в БГ,вероятно имено Пирин ще съберат най-малко -.
Пример:
Левски-
ЦСКА-
Ботев+
Локо Пд-
Берое-
Пирин+
Славия-
Локо Сф-
Нефтохимик+
Черноморец-
Литекс+
Черно море-
Спартак Вн+
Миньор+
Спартак Пд+
Сливен-
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2011 14:13

wire написа:А за Пирин няма да казвам нищо, защото не знам за кой Пирин пише авторът. Пирин ГД, Пирин реален, Пирин измислен, Пирин на Галчев, Пирин планина? Глупава тема, в която ще избие пак Левски-цска и нищо друго.

Мисля, че съм написал Пирин(Благоевград). Написах го така за да избегна подобни въпроси като твоя, ама явно и това не е било достатъчно.
batty написа: Има хора които живеят примерно в Карнобат и подържат тамошния отбор, където и да играе. Тея хора част от народа ли са или са плебеи, които можем да стрием на сапун?! :o

Изрично написах, че говоря за втория отбора, на който симпатизирате. Хората в Карнобат са си фенове на местния отбор, но това, ако пробваш да се замислиш, как противоречи на тезата ми в тая тема?
Иначе да - Националният отбор трябва да е Отборът на народа, но тъй като този "термин" е обсебен от един клубен отбор дълги години реших, че може да се подискутира по темата.

И ще помоля все пак да не го избиваме на синьо-червен спор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 апр 2011 14:15

Via_Legati на 07 Апр 2011 14:11

Old_death написа:

И аз така мисля! Но, аз например мразя ЦСКА с толкова голяма омраза равна на тази на 1000 Войводи които мразят Левски.

Толкова много мразя ЦСКА, че за другите не остава омраза.

Всеки има право на мнение,но никой няма право да налага своето за единственото правилно!Абсолютна истина не съществува!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 14:18

vaskonti написа:
Изрично написах, че говоря за втория отбора, на който симпатизирате. Хората в Карнобат са си фенове на местния отбор, но това, ако пробваш да се замислиш, как противоречи на тезата ми в тая тема?
Иначе да - Националният отбор трябва да е Отборът на народа, но тъй като този "термин" е обсебен от един клубен отбор дълги години реших, че може да се подискутира по темата.

Аз съм от София и нямам втори отбор!!! Какво да правя тогава?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2011 14:21

Via_Legati написа:
vaskonti написа:

Въпросът не е кой ти е вторият отбор, в предното мнение не се изразих точно, но в темата съм го написал ясно, мисля. Става въпрос за отбор, на който просто се кефиш, симпатизираш или както искаш го наречи.
А това от кой град си няма грам никаква връзка с каквото и да е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 апр 2011 14:28

отбора на народа е този от квартала пред блока
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 апр 2011 14:29

Via_Legati написа:
vaskonti написа:

Ми например да се замислиш,толкова много омраза не е хубаво,това е една игра все пак,спортно състезание..Омразата ,завистта,това са състояния на духа ,типични за населението на дълбоката провинция,типични са и за едно друго ,отминало време,когато се обръщахме към хората с ДРУГАРЮ
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 14:44

B__A__N__DA__TA написа:Ми например да се замислиш,толкова много омраза не е хубаво,това е една игра все пак,спортно състезание..Омразата ,завистта,това са състояния на духа ,типични за населението на дълбоката провинция,типични са и за едно друго ,отминало време,когато се обръщахме към хората с ДРУГАРЮ

Аз от кое поколение мислиш, че съм! Когато умра с мен ще умре и тази голяма омраза. Това ще е скоро

Върни се в “Футбол - България”