Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
Re: Литекс - ЦСКА (10.04.2011 21:00ч)
Ще ги бием, 100%
. Какво толкова ги подпират съдийте? Този съдия снощи подпираше повече левски отколкото Литекс. Какво ви е толко жал за тия... ? Нека падат, дреме ми!

ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
- Udoji90
- Контакти:
CSKAEOTBORA написа:Този съдия снощи подпираше повече левски отколкото Литекс.
След вчерашния съдия не знам дали скоро пак някой ще иска чужди съдии. Беше абсолютно неадекватен - измислена дузпа за Литекс, спестен втори жълт за Иво Иванов, няколко пропуснати авантажа, няколко несвирени чисти нарушения пред наказателните полета, както и някои свирени, но несъществуващи, поне 3-4 пропуснати жълти картона... Пълен некадърник!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- delqnski47
- Контакти:
Udoji90 написа:CSKAEOTBORA написа:Този съдия снощи подпираше повече левски отколкото Литекс.
След вчерашния съдия не знам дали скоро пак някой ще иска чужди съдии. Беше абсолютно неадекватен - измислена дузпа за Литекс, спестен втори жълт за Иво Иванов, няколко пропуснати авантажа, няколко несвирени чисти нарушения пред наказателните полета, както и някои свирени, но несъществуващи, поне 3-4 пропуснати жълти картона... Пълен некадърник!
Дузпата си беше 100%!Ако забележиш внимателно Иво тръгва с ръка да го спира!Кво я размахва тая ръка,я виж на повторението....!Ръце няма във футбола...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Udoji90
- Контакти:
delqnski47 написа:Дузпата си беше 100%!Ако забележиш внимателно Иво тръгва с ръка да го спира!Кво я размахва тая ръка,я виж на повторението....!Ръце няма във футбола...
Е, чакай малко, дузпа не се дава за размахване на ръка, а за използването й. На повторението, което дава Иванов и Диуф в гръб, се вижда, че контактът е пренебрежимо лек и такова падане просто не е реалистично. Сигурно още повече ще ми се разсърдят някои цесекари, но аз тази дузпа не бих я дал, въпреки че съм цесекар и бях за Литекс вчера.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- TPAKTOP
- Контакти:
Моля ви обсъждайте само предстоящия мач! Благодаря!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- mistreated
- Контакти:
Udoji90 написа:delqnski47 написа:Дузпата си беше 100%!Ако забележиш внимателно Иво тръгва с ръка да го спира!Кво я размахва тая ръка,я виж на повторението....!Ръце няма във футбола...
Е, чакай малко, дузпа не се дава за размахване на ръка, а за използването й. На повторението, което дава Иванов и Диуф в гръб, се вижда, че контактът е пренебрежимо лек и такова падане просто не е реалистично. Сигурно още повече ще ми се разсърдят някои цесекари, но аз тази дузпа не бих я дал, въпреки че съм цесекар и бях за Литекс вчера.
Проблемът на Иво Главата е, че той изобщо не тръгва да играе за топката. Игра рамо в рамо има, когато двата играчи бягат успоредно един на друг в борба да по-добра позиция и спечелване на топката. Много добре се вижда от камерата, която дава отзад положението, че Иво Иванов тръгва напречно на посоката на движение на топката единствено с цел да бутне нападателя, който вече е заел по-добра позиция от него. В началото мислех, че е измислена, но след няколко повторение ясно се вижда това, което обясних.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Темата е за Литекс и ЦСКА, ще напиша по нея.
Гадно е, че този мач трябва да се играе и да завърши.
За двата отборпа най-добре би било да завърши с едновременна победа и с по три точки, после любовно да се гушнат, както често са го правили до сега, НО Е НЕВЪЗМОЖНО!
Най-гадното е, че има един задължителен победител в този мач - ЛЕВСКИ, вечната треска в д.пето, която разваля рахатлъка и кефа на тези два отбора.
Още помня, Р.Трифонов, който след победата над Левски в първия кръг прати много поздрави на Л.Пенев...
Е сега много поздрави от нас - левскарите.
При победа на Литекс - увеличава се разликата с ЦСКА.
При победа на ЦСКА - намалява се разликата с Литекс.
При равен - се случват и двете.
Много Ви здраве!
Янчев, Тодоре, ти беше за Литекс...
Ние левскарите не сме за никой, но ще Ви гледаме сеира!
За двата отборпа най-добре би било да завърши с едновременна победа и с по три точки, после любовно да се гушнат, както често са го правили до сега, НО Е НЕВЪЗМОЖНО!
Най-гадното е, че има един задължителен победител в този мач - ЛЕВСКИ, вечната треска в д.пето, която разваля рахатлъка и кефа на тези два отбора.
Още помня, Р.Трифонов, който след победата над Левски в първия кръг прати много поздрави на Л.Пенев...
Много Ви здраве!
- mistreated
- Контакти:
ivaka написа:Темата е за Литекс и ЦСКА, ще напиша по нея.
Много Ви здраве!
Какъв сеир ще гледате бе, ЦСКА и Ловеч ще завършат с трофеи годината, а вие пак сте с калъфката. Сеир щели да гледат. Вие мислете как ще биете Миньоро, нас не ни гледайте.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:ivaka написа:Темата е за Литекс и ЦСКА, ще напиша по нея.
Много Ви здраве!
Какъв сеир ще гледате бе, ЦСКА и Ловеч ще завършат с трофеи годината, а вие пак сте с калъфката. Сеир щели да гледат. Вие мислете как ще биете Миньоро, нас не ни гледайте.
Благодаря, че потвърди.
Между Литекс и ЦСКА винаги е имало уговорки, нали?
Вие - Купата, те - шампионата.
Само, че не съм сигурен Вие за какво сте им.
Защо да не направят дубъл, от вас не зависи шампионата, за да го уговарят с Вас - в момента сте някъде в глухата.
Убеждавам се, че е по-добре Литекс, отколкото ЦЕЦКА Панчаревска.
Прощавай, но и аз като Тодор Янчев ще викам за Литекс!
Ще е много трудно,но след добрите игри,които направихме вярвам,че ще им нанесем първа загуба,която за тях няма да е от решаващо значение,защото са шампиони.За нас евентуалната победа ще е от по-голямо значение.Напред армейци,Само ЦСКА!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!