Спас и Газиантепспор!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

koko123
Контакти:

Re: Спас и Газиантепспор!

Мнениеот koko123 » 07 апр 2011 14:03

В турция само в големите отбори, иначе си забравен от бога. За сега играе добре, но за да се развива му трябва отбор от 6 до 12 място в Германия, Италия или Испания. ЦСКА има 6-7 сериозни мача в годината, няма как да стане голям футболист, останели в ЦСКА край с него. Догодина трябва да му е последна. А и в националния го видяхме, че има още много хляб да изяде, за да има претенции. За 80 мин му чух името два пъти.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 апр 2011 14:08

Те от Газиантепспор може и Меси да следят,ама кво от тва :?: ,Спаско ще изкара и следващият сезон на Армията и ще заиграе в сериозен западноевропейски отбор.Спас е последователен в действията си.Отказа на руснаците,наложи се като основна фигура в ЦСКА,повишава формата си с всеки мач и когато прецени,че е готов за много голям футбол,сам ще предложи да го трансферират.А ако затвърди и повиши нивото,оферти ще има бол.Този отбор на ЦСКА с леки корекции, може да се развие сериозно с ТОЗИ треньор...тогава Газиантеп,ще трябва да се съобразяват с бюджет и вероятно ще се ориентират към отбора на Левски :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 апр 2011 14:49

Не е толкова слаб отбор Газиантеп, колкото го изкарвате ми се струва. Тая година мисля се борят за евротурнирите. А и парите там ще са други. Вижте, за мен Спас е добър футболист, но за мен няма да е фатално, ако го пуснем лятото да се развива някъде, а и това ще му помогне в кариерата да се развие по-добре. Ако вземем 2 милиона за него някъде ще е перфектно и ще можем да купим други качествени играчи. Мисля, че 2 милиона е реална цена за него сега. Пак казвам добър играч е, но да го сравнява Пената със Стоичков на неговите години ми се стори нереално. Проблемът при него е, че трябва да си нагласяме схемата според него, за да може той да реализира качествата си в срещите и да блести. А тези качества са основно бързината и добрият завършващ удар. за последния елемент обаче има още какво да работи. В няколко важни моменти и срещи през сезона и този елемент му изневери. Аз съм подръжник на комплексни играчи, които ще може да ползваме на повече позиции и съответно така ще бъдат по-полезни за отбора. А Мишел Платини си е типичен нападател и в Черноморец се скъсваше да вкарва. Така че дори и да продадем Спас лятото, не мисля, че това е най-важното.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
unclesambg
Контакти:

Мнениеот unclesambg » 07 апр 2011 16:00

Спасе, ако четеш това - сакън! :lol: :lol: :lol: Рано му е още! Имо още да се развива! Сигурен съм че това в Турция няма как да стане! А и при нас започват да се наблюдават проблясъци и не му е времето да разваляме веднага това що градим!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 апр 2011 17:15

Според мен Спас не трябва да ходи в Турция. Той трябва да играе в Западна Европа за да стане още по-добър. Вярно е, че в Газиантеп ще взима повече пари, но този отбор не е Галатасарай или Фенербахче. Най-хубаво ще е ако остане в ЦСКА още един сезон, да стане шампион и тогава да мисли за чужбина. Каквото и да реши му пожелавам успех!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 07 апр 2011 19:03

Спас е много важен за отбора,играе с хъс и желание,раздава се на 110 %,старае се да избягва грешките и вече играта му се получава.Надявам се да остане в ЦСКА и да продължава в същия дух.Искренно му пожелавам,ако някой ден си тръгне от ЦСКА,да е в отбор,ако не с по-големи амбиции от ЦСКА,то поне да е от класата на ЦСКА,не ми се иска да отиде в Газиентеп,но само времето ще покаже.Лично за мен той изгря и аз го забелязах след мача Пирин 1-0 Левски,тогава ги разби,вярно е,че и на нас ни вкара,но Левски ги разби и оттогава разбрах,че ще играе в ЦСКА.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Върни се в “ЦСКА”