THE G.A.M.E написа:Ами много точно ...
И мен никой неможе да ме убеди, че едни - Балджийски, Горанов и Киров ще се представят по лошо от Видович, Матондо и сие !
Юношите ни ( поне тия, които са оставени в отбора ) ... биват пускани за по 15-20 мин. в които се срещат с топката 2-3 пъти ... и после - нищо не били играли !???
Докато тия "хубостници" ... горепосочените се появяват всеки мач, че понякога и като титуляри, и пак нищо не играят !!!
Айде по-леко...Имаше и слабандури.Цв.Димитров с какво показа,че трябва да е вратар на Левски?Ето-Пл.Илиев идва "отвън" и почва сякаш е спал на Герена!А Цецко,дето бил израснал в Левски?Че и Митрев...Ами Станчев?Не казвам,че е слаб,ама вчера срещу Дока...не ми се мисли!!!Другият наш юноша-Иса.ПРОСПА 70мин. от мача,събуди се за около 15мин.и пак заспа.Така ли се воюва за титулярно място?И не му е за първи път.Що се отнася до Горанов-не съм го гледал при юношите,но от това,което видях срещу Видима-има още много "хляб да яде".
По-интересно ми е какво стана с Чаворски(гледам,че вкарва при младежите)?Нали,уж,го взеха при мъжете?
Какво стана с Ас.Георгиев след контузията,която получи в приятелския мач срещу Ч-ц?
Накратко,според мен,през лятото трябва да се освободим от:
Дембеле-с тази игра и с това настроение на терена-не ни трябва
Александров-нали не искаме някой ден да се строполи на терена
Йовов
Матондо
Минев-четох,че има интерес към него,а и от клуба са му обещали(за всичко,което е дал за Левски) да не му слагат висока цена(може и без трансферна сума)
Младенов-освен ако не му намерят точното място на терена,щото за крило не става
Така ще се освободи място за новите:
Видович ще застане там,където му е мястото-ляв бек
отляво-Горанов,Тонев-не знам кои са още
отдясно-Киров
в центъра-Димов,Тевия(продължавам да твърдя,че има качествата на Ричард)
напред-Чаворски,Попадийн
Пак казвам-моето скромно,неангажиращо мнение.