Преотстъпени играчи - кой, къде и как се представя?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Преотстъпени играчи - кой, къде и как се представя?

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 10:20

THE G.A.M.E написа:Ами много точно ...
И мен никой неможе да ме убеди, че едни - Балджийски, Горанов и Киров ще се представят по лошо от Видович, Матондо и сие !

Юношите ни ( поне тия, които са оставени в отбора ) ... биват пускани за по 15-20 мин. в които се срещат с топката 2-3 пъти ... и после - нищо не били играли !???

Докато тия "хубостници" ... горепосочените се появяват всеки мач, че понякога и като титуляри, и пак нищо не играят !!!

Айде по-леко...Имаше и слабандури.Цв.Димитров с какво показа,че трябва да е вратар на Левски?Ето-Пл.Илиев идва "отвън" и почва сякаш е спал на Герена!А Цецко,дето бил израснал в Левски?Че и Митрев...Ами Станчев?Не казвам,че е слаб,ама вчера срещу Дока...не ми се мисли!!!Другият наш юноша-Иса.ПРОСПА 70мин. от мача,събуди се за около 15мин.и пак заспа.Така ли се воюва за титулярно място?И не му е за първи път.Що се отнася до Горанов-не съм го гледал при юношите,но от това,което видях срещу Видима-има още много "хляб да яде".
По-интересно ми е какво стана с Чаворски(гледам,че вкарва при младежите)?Нали,уж,го взеха при мъжете?
Какво стана с Ас.Георгиев след контузията,която получи в приятелския мач срещу Ч-ц?
Накратко,според мен,през лятото трябва да се освободим от:
Дембеле-с тази игра и с това настроение на терена-не ни трябва
Александров-нали не искаме някой ден да се строполи на терена
Йовов
Матондо
Минев-четох,че има интерес към него,а и от клуба са му обещали(за всичко,което е дал за Левски) да не му слагат висока цена(може и без трансферна сума)
Младенов-освен ако не му намерят точното място на терена,щото за крило не става
Така ще се освободи място за новите:
Видович ще застане там,където му е мястото-ляв бек
отляво-Горанов,Тонев-не знам кои са още
отдясно-Киров
в центъра-Димов,Тевия(продължавам да твърдя,че има качествата на Ричард)
напред-Чаворски,Попадийн
Пак казвам-моето скромно,неангажиращо мнение.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2011 10:32

Е, аз не казвам, че юношите са много добри ...
Просто казвам, че предпочитам, ако някой ще ми се пъне в топката ... това да са левскарчета, а не чужденци с по 20 хл. евро заплата ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 апр 2011 11:39

blue avalanche написа: Другият наш юноша-Иса.ПРОСПА 70мин. от мача,събуди се за около 15мин.и пак заспа.Така ли се воюва за титулярно място?И не му е за първи път.

За втори път чета че Иса не бил играл добре вчера, крил се и т.н. Колега, или не си гледал внимателно мача или не си бил наясно с функциите на Иса. Снощи , по мое скромно мнение, Иса беше по-добър и по-полезен от Дембеле и ако го бяха оставили него чист нападател щеше да вкара някое от положенията на Гара. Но треньора го беше натоварил с доста дефанзивни функции и много пъти го видях да се връща и да отнема топки. Явно не се чувства много добре на фланга, мъчи се там, но се справи. Освен това техниката му или е много по-добра от на Гара или на Гара е отчайващо слаба. Мисля че за да може да се пребори за титулярно място, трябва да го пускат на титулярната му позиция. Което се оказва все по-належащо с играта на Гара напоследък.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 13:30

vvessel написа:
blue avalanche написа: Другият наш юноша-Иса.ПРОСПА 70мин. от мача,събуди се за около 15мин.и пак заспа.Така ли се воюва за титулярно място?И не му е за първи път.

За втори път чета че Иса не бил играл добре вчера, крил се и т.н. Колега, или не си гледал внимателно мача или не си бил наясно с функциите на Иса. Снощи , по мое скромно мнение, Иса беше по-добър и по-полезен от Дембеле и ако го бяха оставили него чист нападател щеше да вкара някое от положенията на Гара. Но треньора го беше натоварил с доста дефанзивни функции и много пъти го видях да се връща и да отнема топки. Явно не се чувства много добре на фланга, мъчи се там, но се справи. Освен това техниката му или е много по-добра от на Гара или на Гара е отчайващо слаба. Мисля че за да може да се пребори за титулярно място, трябва да го пускат на титулярната му позиция. Което се оказва все по-належащо с играта на Гара напоследък.

Да,гледах мача и видях как Диуф,Дока и Том пресираха Иванов и Милиев и ги принуждаваха да изритват топката напред.Иса така ли пресираше в половината на Литекс?Видях как халфовете на Литекс си разменяха по 10 паса в нашата половина,а в това време Иса подтичкваше в "свински тръс" край тъчлинията.Ето това видях.Що се отнася до положенията-видях го какво "вкара" срещу Видима,когато излезе сам срещу вратаря.А ти?Що се отнася до позицията-пускали са го и централен нападател и...Нищо!Помня един мач срещу Видима в Севлиево,срещу Академик в София-ала-бала.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 апр 2011 14:01

blue avalanche написа:
vvessel написа:

Да,гледах мача и видях как Диуф,Дока и Том пресираха Иванов и Милиев и ги принуждаваха да изритват топката напред.Иса така ли пресираше в половината на Литекс?Видях как халфовете на Литекс си разменяха по 10 паса в нашата половина,а в това време Иса подтичкваше в "свински тръс" край тъчлинията.Ето това видях.Що се отнася до положенията-видях го какво "вкара" срещу Видима,когато излезе сам срещу вратаря.А ти?Що се отнася до позицията-пускали са го и централен нападател и...Нищо!Помня един мач срещу Видима в Севлиево,срещу Академик в София-ала-бала.

Говоря конкретно за мача вчера. И това че подтичвал по тъчлинията го отдавам повече на треньорски указания. Аз го видях много пъти да покрива зоната на Мюлдер, да се връща и отнема топки, да гради атаки. А това че Литекс са си разменяли по 10 паса а нашите не, не зависи само от пресата а и от уменията. При Мъри Левски си разменяше по 20, не по 10 паса и това футболистите го правеха , защото бяха научени. Сега максимум 7-8 паса и то в защита. Всеки мач. Не само тоя.

Върни се в “Левски”