УЕФА - Челси 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

УЕФА - Челси 3:0

Мнениеот marmi52 » 07 апр 2011 09:54

8-)

За последните няколко години се сещам поне за три фрапиращи случая, в които съдиите назначени от УЕФА ограбиха по най-безцеремонен начин Челси и то не къде да е , а в Шампионска лига ! :evil:

Спомняте ли си гола "фантом", с който Ливърпул отстрани Челси ?!
Тогава топката дори не премина голлинията на Челси, а гол беше зачетен. Гол, който се оказа достатъчен Челси да бъде изхвърлен от турнира и друг да играе на финала !
А, може ли да се забрави престъпното съдийство на онзи плешив съдия от Скандинавието на реванша срещу Барселона в Лондон ?!
Тогава дори иначе сдържаният германец Михаел Балак переше безпомощно ръце срещу "слепотата" на съдията и жестикулираше от възмущение като латиноамерикански играч ...
Челси отново беше изхвърлен незаслужено, въпреки че надигра Барселона, така, както не си спомням някой да е надигравал най-силния клубен отбор в света през последните 10 години.
Снощи стана ясно, че УЕФА няма да позволи и този път на отбора на Роман Абрамович да спечели най-високото клубно отличие - ШЛ.
Платеният "килър" на УЕФА (този път със странно испанско име), отново отряза главата на Челси !
Дузпа като за учебник в последната минута срещу Рамирес и мачът завършваше наравно ...1:1 ! На реванша нещата не изглеждаха невъзможни за разлика от сега !
Така спокойно мога да кажа, въпреки пристрастието си, че УЕФА поведе на Челси с 3:0 през последните години ! :evil:
Жалко, защото Челси е едно от изключенията в Европа. Отбор превърнал се от грозното патенце в красивия лебед през последното десетилетие. Отбор без традиции, дръзнал да хвърли предизвикателно ръкавицата на титаните от Англия и Европа ...
При това щеше да го прави доста успешно, ако не бяха наемниците в черно на УЕФА ... :evil:
Последна промяна от marmi52 на 07 апр 2011 10:01, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

daredevil
Контакти:

Re: УЕФА - Челси 3:0

Мнениеот daredevil » 07 апр 2011 10:00

Нормално е малките отбори да имат малшанс докато си изградят имидж.

Не е Уефа - Челси

А е Уефа - Англия, след като 9 от 10 спорни решения са за неанглийските тимове и тая година.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 апр 2011 10:03

Не съм гледал мача на Челси , защото гледах другия мач .
В репортажа от мача се видя че пложението с/у Рамирес(дано не бъркам) е безспорна дузпа.
Но какво променя това , дори и Челси да бяха вкарали (дузпа не е равно на 100%-та гол ), то мача отиваше на 1 : 1 . В реванша Челси трябва да вкара поне един гол защото при 0 : 0 отпада ! Шансовете не са загубени , и при 0: 1 и при 1 : 1 , Челси е под напрежението да отпадне във втория мач ако не запази мрежата си суха и не вкара поне 1 гол . Разликата е че примерно ако Челси спечели с 0 : 1 втория мач сега ще има продължения иначе ако снощи мача беше 1 : 1 щеше да се класрира директно .

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 07 апр 2011 10:05

daredevil написа:...А е Уефа - Англия, след като 9 от 10 спорни решения са за неанглийските тимове и тая година.

За пръв път се съгласявам с т'ва трънче в задника - daredevil :mrgreen:

marmi52 написа:Спомняте ли си гола "фантом", с който Ливърпул отстрани Челси ?!
Тогава топката дори не премина голлинията на Челси, а гол беше зачетен...

Аз все още не съм гледал повторение, в което ясно се вижда дали има гол, или няма. Ще ме облекчиш, ако ми дадеш категорично повторение, щото както си го написал - явно си гледал нещо засекретено, напр.от НАСА ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 07 апр 2011 10:09

Откъде знаеш, че дуспата щеше да я вкара приятелчето Лампард - той е толкова наплашен в текива моменти, че си няма представа в кой ъгъл да бие и бие по средата. Така че и да я беше дал, не се знаеше дали ще я вкарате. :geek: Тоя отбор го мразя с цялото си сърце, това не е отбор, това са някакви клоуни като Манчестър Сити и Реал Мадрид(любим отбор,но за нищо не стават вече) който дават луди пари за играчи и накрая не могат да направят нищо. Ако сте гледали в Нова спорт вчерашното ШОУ щяхте да разберете как се е изградил Манчестър Ю.
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 07 апр 2011 10:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 апр 2011 10:11

По темата за ощетените английски отбори искам да попитам :
Мислите ли че Крауч не сгреши с тъпия си шпагат , защото за мене това си е жълт картон и беше изгонен правилно ???
Барселона - Арсенал - този мач всикчи реват с/у изгонването на Ван Перси но според правилника има нарушение на правилата което се наказва с жълт картон . И точно в 2-та двубоя съдиите помогнаха повече на Арсенал отколкото на Барса , просто защото в първия мач отмениха чист 100%-тов гол , а във втроия имаше дузпа за Барса .

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 апр 2011 10:13

Не съм гледал нищо от мача,но знам само едно - докато има шансове,Челси ще се бори ! 0:1 далеч не е непреодолим резултат ! Юнайтед има по-добри шансове в момента,но е рано да се отписват и Сините - ще видим на реванша :)
Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 07 апр 2011 10:16

Както знаете фен съм на Челси , но тази дузпа нищо не помага на отбора . Нека приемем , че я бяха дали и дузпата съответно беше вкарана то резултатът оставаше 1-1 (Юнайтед с предимството от гол на чужд терен). На реванша в които и да е от случаите 1-0 или 1-1 Челси трябва да вкара поне един голнещо , в което дълбоко се съмнявам. В единия мач леко бяхме ощетени , но именно заради това има 2 мача. Не виждам защо всички се палят , нервят , псуват се ....Разбирам това да беше финал или мач за първенство ,където имаш само един шанс и ако те резнат няма връщане на шанса. Вярвам , че заслужено не беше дадена тази дузпа въпреки 5-те съдии. Последните мачове с Юнайтед винаги ние сме по-подпирания отбор от съдията и това някога трябваше да спре - е спря. В този мач съдията свири за Юнайтед , но още веднъж казвам , че не го обвинявам. Има една теория от едни побъркани фенове на Челси , които смятат , че в основата на краха на Челси в ШЛ стои ПлатиМи , които е въвел свой своебразен финансов феърплей преди да е настъпил сегашния. Спомнете си как когато Реал похарчиха над 100 милиона евро 2 поредни години отпаднаха на четвъртфинал ....спомнете си 2009,спомнете си 2007 и сега 2011 и ситуацията с Челси дават 50 милиона и ПлатиМИ казва не може , не става , трябва да има феърплей и нарежда на своите хора (съдиите) да свършат това , което противниковите отбори или не могат да направят или се затрудняват. Но това са прекалено фантасмагорни теории .Време му е на Анчелоти да избере - ще остане ли страхлив треньор ( да остави Торес на пейката за повече от един двубой или за цял мач) или ще си хваща пътя.. Каквото и да избере (дори и подпомогнат от Абрамович) то аз ще съм доволен,защото отборът е изглеждал по-безлично само при времето на Сколари в последните 12-13 години от както аз следя футбол и в частност Челси . Поздрави за феновете на Юнайтед за победата , [offtopic]знам , че и вие сте като мухи на мед и пишете повече във форума на Челси отколкото в вашия , но също така знам , че и феновете на Челси не са по-различни[/offtopic] желая ви успех на полуфинала,евентуално на финала и в първенството.

trundofor
Контакти:

Мнениеот trundofor » 07 апр 2011 10:16

Гледайте внимателно репортажа стига с тая дузпа-да нарушение имаше, но започва ИЗВЪН наказателното поле.Стига сте ревали,колкото и пари да се налеят в тоя отбор никога няма да стане фактор в европейския футбол,тва си е среден английски отбор.Винаги ще бъде в подножието на върха

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 07 апр 2011 10:18

Недейте мрънка, още нищо не е решено има реванш. Най-се радвам за един 50 милионен красавец все така да си рита в големия Челси щом Ливърпул не му отговаря на амбициите :twisted:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Челси”