Правилно ли е двубоите за купата да са без реванш

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

бай-иво
Контакти:

Re: Правилно ли е двубоите за купата да са без реванш

Мнениеот бай-иво » 06 апр 2011 21:40

Айде стига с тия глупости за малките отбори.То в Англия Милоу играха на финал преди години.Нищо че там при равенство се играе втори мач

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 апр 2011 21:47

Да, правилно е. Това е турнир с елиминации и намигването на Фортуна при жребия е част от играта ;) А иначе днес и в двата мача факторът "домакинство" не беше от влияние.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 06 апр 2011 21:49

Правилно ли е двубоите за купата да са без реванш - ДА :)

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 06 апр 2011 21:49

бай-иво написа:Айде стига с тия глупости за малките отбори.То в Англия Милоу играха на финал преди години.Нищо че там при равенство се играе втори мач

На Милоул всички мачове които играха бяха домакински и до полуфинала нямаха мач срещу отбор от Висшата лига :) Пише ти го симпатизант на Милоул ;)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 апр 2011 21:51

ShooterMan написа:И аз съм за 1 мач с директна елиминация.Също подкрепям,че 1/2 финалите трябва да са на неутрален терен
кво стане ве ве смешко щяхте да не биете щяхте незнамте кво аз казах ли ти че няма да минете центъра 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 06 апр 2011 21:53

astra написа:Да , но до полуфинала. Защо? Защото отпаднаха Левски ли ? - НОРМАЛНО.

Според мен,ще е по яко с реванши...както елиминиращите фази в ЛЕ и ШЛ,дори Левски да беше продължил на такъв,въпрос бих отговорил по същият начин. :)
Двата отбора спретнаха страхотен мач,дузпата не коментирам,раздвоен съм от различните повторения,имаше и една симулация на нашите,която ако ни бяха свирили нямаше да я одобря...но кой ни слуша нас.
Честита победа на Литекс...беше страхотен мач и ще се радвам,да има повече такива мачове по нашите терени,от това печелим само ние феновете!!!!!!!!!!!! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 06 апр 2011 21:54

Round 3: Millwall 2–1 Walsall

Round 4: Telford United 0–2 Millwall

Round 5: Millwall 1–0 Burnley

Round 6: Millwall 0–0 Tranmere Rovers

Replay:Tranmere Rovers 1–2 Millwall

Semi-final: Sunderland 0–1 Millwall

(at Old Trafford)

Ами това, че ако се бяха паднали срещу отбор от Висшата лига ,може би щяха да отпаднат, колкото и талантлив отбор да имаха с Рийд, Кейхил, Нийл,Ливърмор, Уорд, Елиът и т.н.
А и няма какво да сравняваш с Англия.Защото бюджета на Милоул е по голям от на Левски и ЦСКА взети заедно ;)

бай-иво
Контакти:

Мнениеот бай-иво » 06 апр 2011 21:55

Мисълта ми е че там каквото сабя покаже.Който е домакин при жребия той е.Не като в България смяна на домакинствата при различни групи .В Англия Лийдс отстраниха Манчестър Ю като гост.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 апр 2011 21:57

kiko75 написа:
ShooterMan написа:И аз съм за 1 мач с директна елиминация.Също подкрепям,че 1/2 финалите трябва да са на неутрален терен
кво стане ве ве смешко щяхте да не биете щяхте незнамте кво аз казах ли ти че няма да минете центъра 8-)

Абе смешко,нали аз ти казах,че няма да минем центъра и ще се браним с 11 човека отзад?Ние пак ви бихме доволно и си взехме 3 точки,а ако не вземете Купата тая победа може да си я наврете на едно тъмно място :)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Футбол - България”