PLOVDIV PEE 1912 написа:E тва селяндура колкоото и да му обясняваш няма излизане на глава.От както им направиха еврофутбол по селата всички са червено-сини и много разбират от футбол.
България е селска държава и хората са със селски манталитет. Направих най-голямата си грешка в живота и вече 4 години живея в Голямото село (София). Тука са събрани селяндури от цяла България и си мислят , че футболът е Левски и ЦСКА. И като играем футбол нивото е супер ниско и даже ме учат как да играя футбол !! Представете си каква наглост дошъл селяндур от Стърчипишка Врачанско и ме учи на футбол !!! Аз им отговарям да не ми дават акъл за футбол , щото това е все едно аз да тръгна да уча Пеле и Марадона как да играят футбол. И се дразнят като им говоря за футбол и аз затова вече като чуя ,че някой е селяндур (разбирай че не е от Вечния град ) въобще нищо не му говоря , щото и без това нищо няма да му влезне в тъпата селска кратуна. Пловдив е едно райско кътче в България , където простотията и селянията са в много по-малки размери ,отколкото в останалата България. Аз мислено разделям България на две части. Пловдив и останалата част. Пловдив е Град Държава, КОСМОПОЛИТЕН град , а останалата част е едно безкрайно село.
За мен това е БОТЕВ ПЛОВДИВ ! БОТЕВ ПЛОВДИВ е противоположното на всичко селско , пошло и безочливо в България. А Христолов рано или късно ще си отиде ! И ще бъде заличен от историята , никой не трябва да си спомня въобще ,че този човек е съществувал !! Историята заличава такива мишки и хитреци на дребно и истината винаги побеждава рано или късно ! Успех ,канари !