Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)
За пореден мач през пролетта сме отчайващо зле. Ясен и Гонзо май нямат идея какво да правят.
Neftochimic1892 написа:Дузпа може да има , но може и да няма : )
В случая има, и това означаваше втори жълт на "АВТОГОЛА", Гонзо от това се оплаши и изригна, но съдята защо го спести тоя картон, не ми е ясно????/
А дузпата е 100%-ва, то не беше побутване, а се вижда направо удар с лакът
Последна промяна от pankin на 06 апр 2011 18:59, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Жалки сме.Абсолютна дузпа.Иво трябваше да получи жълт картон.Реферът свири до момента перфектно.Единствената му грешка бе,че не даде фаул срещу Дарко когато бе задържан от ловчанлия с ръце и съответния жълт картон.Физически сме гроги.Селяндурът Ясен трябва да си ходи,а Гонзо с това подскачане като палячо до тъча не може да бъде изпълнителен директор в Левски.Второто полувреме трябва да покажем чудеса,иначе ще сме заслужено аут.

magichko написа:абе как може да сте толко нагли след дузпата срещу видима която ви дадоха , като свирят дузпа която има малко съмнение срещу вас и вече край "сами срещу всички" , ама като свирят за вас и няма проблем ! айде стига вече ! СТАВАТЕ НАХАЛНИ !
Някъде да си видял из форумите някой фен на Левски да се радва на такива дузпи като срещу Видима

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Чиста дузпа, проблема е,че спести втори жълт картон на Главоча Ивчо 

Хора, ама вие съмнявали ли сте се, че съдията е човек на БФС и съответно на Литекс. Проблемът не е в това. По-важното е, защо Гарата не вкарва три пъти от ситуации, в които през есента късаше мрежите. Защо играе Иса, каква е ролята му на терена. Защо защитата ни е такава дантела. Ако тези неща бяха наред, ако ще съдията да свири 8 дузпи, Литекс няма как да ни бият. И да попитам тук прислужниците на Гришата, които с такава страст защитават неговия отбор. Каква е тактиката на Любо Пенев? Бутане между защитата на Левски, за да може Христо Янев да получи фаул.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Това,че Иво не е научен как да се позиционира никой не му е виновен.
Сигурен съм, че единствено Гарата може да ви спаси, вижда се все още че като поеме топката си е голяма работа
tatusindo написа:magichko написа:абе как може да сте толко нагли след дузпата срещу видима която ви дадоха , като свирят дузпа която има малко съмнение срещу вас и вече край "сами срещу всички" , ама като свирят за вас и няма проблем ! айде стига вече ! СТАВАТЕ НАХАЛНИ !
Някъде да си видял из форумите някой фен на Левски да се радва на такива дузпи като срещу Видима
ами да радваха се мн фенове защото заради тая дузпа стана 2:0 ! защото нямаше как да вкарате но да не се връщаме на този мач .. дадох пример , как на вас се свирят адски смешни дузпи и когато се свири срещу вас винаги е измислена и смешна !
[center]
[/center]

Аз ли виждам грешно или Иванов излезна за второто полувреме?