Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот Middlesbrough » 06 апр 2011 18:55

:lol: Пародия , затва вече не гледам футбол марка БГ , но какво да се прави Левскарче съм си само тяхните мачове не мога да не ги гледам :( , но тва просто е нямам думи Ясен да потърси друга професия защото треньорската не му се отдава ама никак , тоя от БФС ли са го извикали тоя съдия :? или клубовете и кой плаща за него ?

Офтопик:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 апр 2011 18:56

L_Messi написа:
delqnski47 написа:
L_Messi написа:Ето и едно чисто положение за Литекс, браво на Пламен Илиев! Мисля си, че Иво трябва да бъде сменен на почивката, няма смисъл да се рискува с него през второто полувреме.

Еми първото им е да!Като се отворихте и направиха положение!Иначе допреди гола кво се бяхте наредили пред вратата все едно срещу Барселона играете :roll:

По-прибрано играехме, но не сме се наредили пред вратата, защото в повечето случаи играчите на Литекс си оставаха 1:1 срещу нашите защитници и халфове. А и имахме по-чистите положения. Не казвам, че играем добре, даже напротив, но ако коментираме чистите положения те са 2 за нас и 1 за Литекс.

Всичките ви положения дойдоха от контри мисля!Тасевски подава на Дембеле(обичайната,до болка позната,комбинация) и това е!Но резултата си е закономерен според мен!Литекс стоят по добре!Даже имше едни 10 минути,в които играчите ви пипнаха само 2 пъти топката,след което отиваше при оранжевите!
Не се знае сега второто полувреме какво ще стане де...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 апр 2011 18:56

Глупаво предизвикана дузпа. Може да се очаква, че нападателят ще падне при най-малкото съприкосновение. При по-добра ориентация Иванов можеше да го остави, тъй като не излизаше фронтално срещу вратата.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 06 апр 2011 18:56

Поредното доказателство,че Гонзо и Ясен трябва да си подават оставката.Видович и Иса са най-слаби.Тоя Иса трябва час по скоро да ходи при Жоро Бекъма в Локо Мездра.
Страхлива тактика от много страхлив треньор.Съдията пък е фен на Литекс под прикритието "датски съдия". :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 06 апр 2011 18:57

zizilot написа:
CSKAEOTBORA написа:
Neftochimic1892 написа:Абе това : " Еи гове*а , майка ви да .. " коя агитка го пее : ?

По-принцип ЦСКА го започна, но Литекс го копират. Както и "Имала майка, едно ми чедо, едно ми чедо, говедо".

Що обиждаш бре немаш ли си друга работа гудьо ;)

Човека пита, аз му отговарям. Това е истината, какво обиждам? Задал е въпрос, отговарям му с истината. :)
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 06 апр 2011 18:57

абе как може да сте толко нагли след дузпата срещу видима която ви дадоха , като свирят дузпа която има малко съмнение срещу вас и вече край "сами срещу всички" , ама като свирят за вас и няма проблем ! айде стига вече ! СТАВАТЕ НАХАЛНИ !
Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 06 апр 2011 18:57

Сега случайно пуснах мача и о, каква умопомрачителна изненада, измислена дузпа за Гришата... толкова изненадан не съм бил откакто намалиха наказанието на Дока. Ловеч наистина са непредсказуем отбор! :lol:

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 06 апр 2011 18:57

Ако свири това дузпа не знам задъжането с две ръце срещу Дарко защо не го свири?
ЗАЩО ЗАЩО?
Защото живеем в БГ... страната на мутрите и селяндурите.
Ако свирят така в Лига Европа тая година може Литекс да не бъде разгромен в някои предварителен кръг.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 апр 2011 18:58

Айде спрете с тая дузпа - за мен има, за някои от вас няма, но не може да се отрече, че съдията има основание да я свири. Стига с тези конспирации, почваме да ставаме като някои, на които все Световният заговор им е виновен. Нека да гледаме играта на отбора. Аз лично не съм доволен от това, което показваме, макар че имахме 2 100% положения.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 06 апр 2011 18:59

Дузпа имаше,никой не ни е виновен,че в Левски играят безмозъчни футболисти с ограничен умствен капацитет ;)
Левски играе прилично,защото руши играта,ако тръгнем да градим ще получим още 1-2 гола ;)
Левски няма крила и това проваля отбора,Видович е абсолютен дилетант,а Иса става за мачове с Видима и Калиакра ;)
Дано поне от очертаващата загуба да има някакъв позитив,а именно напускане на някои ръководни кадри!
Последна промяна от SAMP на 06 апр 2011 19:01, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”