Това ли е Черноморец Бургас ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Това ли е Черноморец Бургас ?
въпросът е в това, че група мними радетели на бургаския футбол, които се мислят за недосегаеми, си правят каквото искат с фитбола в града ни. Кога сте ходили за последно на стадион Черноморец. Виждали ли сте на какво прилича той? Кой е допуснал това? Защо Събев не направи един ремонт за да бъде в експлоатация за отбора, който носи името и на стадиона? Хвърля безумни пари за заплати на чужденци, които видяхме ка ксе представят. Строи още кампуси, а терените и трибуните на ст Черноморец с в плачевно състояние. Но той ще прави арена. Е да,ама не. Ясно е за какво му е този стадион. Нима вие феновете не му показахте искането си да играят в Акациите? Какво направи той? Направете си труда и посетете ст. Черноморец и съм сигурен. че всичко вътре ще ви се преобърне. Жалко, но е истина. Всичкои започна с Дражев и сега е в Затвора. Да видим този, който го довърши дали ще му прави компания някога зад решетките. Едва ли. След като с парите си купува медии, а със сладките думи си играе с чувствата на феновете
- Bartolomej
- Контакти:
То пък щото тос Нефтокомик е истинския основана там през далечната вече атомна годиан ..аре бегайте бе .
Мазутчета сега се смеете , че стадиона бил празен , защото Бургас мразел този Черноморец .
Ми ще ви питам някой ден , ако Ви се случи да играете пак на този стадиона в А група при цени на билетчета 10 лева колко "бургазлии" ще Ви подкрепят .
Завистта Вие пословична , а селския Ви манталитет е неизкореним .
Мазутчета сега се смеете , че стадиона бил празен , защото Бургас мразел този Черноморец .
Ми ще ви питам някой ден , ако Ви се случи да играете пак на този стадиона в А група при цени на билетчета 10 лева колко "бургазлии" ще Ви подкрепят .
Завистта Вие пословична , а селския Ви манталитет е неизкореним .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Няма такива идиоти другаде.Отбора им мач не може да спечели,варненски отбор идва в Бургас и си взима мача с лекота,а фенове им се чувстват все едно са си у дома(срам за целия град въобще),а те тука ми говорят врели некипели-това не бил истинския Нефтохимик,стадиона бил строен за служителите от НХК,преди 30 години как имали пълен стадион.Ако това не е истинския Нефтохимик за ПСФК-то какво може да се каже по въпроса,а темата със стадиона е още по-смешна.Еми закакво им е на служителите от Нефтохим стадион,освен за футболния им отбор.Да,преди 89' играчите в Нефтохимик са били и служители там,а всеки знае,че блоковете в Лазур са били обитавани от служителите на НХК.Вместо да се дърпате за глупости идете и си подкрепяйте отбора както повелява за представителя на А група на 300 000 град,вдигнете се против боклуците.Единственото свястно нещо в отбора е Академията,която...е взета от нас

mazut, нека си говорим истината.Как да напълнят стадиона ? С какво ? С брашнени чували ли.... Ако си отидат в Акациите може да им се пооправи малко картинката както беше през 90-те, а именно по около 1000 човека на мач иначе вчера на стадиона бяха будалите купили си карти и излъгани с "шампионските" амбиции на отбора от есента.Повярвай ми, ако не се бяха излъгали да си купят карти сигурно само служебните лица щяха да са на стадиона.Това не е подигравка, а самата истина.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- greenlandia
Черноморец ще е това което го направи един самозабравил се червен феодал, като си помисля ,че този същия Феодал беше тръгнал да оправя Българския футбол и ме избива на смях/плач!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
-
k.dimitrov
- Контакти:
Не съм ли аз този, който сам мога да реша кой Черноморец мога да подкрепям. Защо трябва някой да ми определя? От 1964г. съм привърженик на този отбор(тогава беше Ботев Бургас), в дъжд и пек съм бил и ще бъда на стадиона, където той играе, независимо как се нарича този стадион. Не ме интересува кой какво е правил, кой какво е строил, кой какво е рушил. За мен е важна марката Черноморец Бургас и след като за мен, а и за много други това е отборът, който я защитава, то и аз го подкрепям и ще го подкрепям, независимо дали побеждава или пада. За мен той е частица от моя живот, беше такъв и за баща ми (лека му пръст), вече е и за синовете ми, а скоро ще заведа и внука си. Всеки има право на избор, аз на никого не давам указания, нека и на мен никой не ми дава. Бъдете всички щастливи със своите отбори, защитавайте ги, борете се за тях, но не пречете на другите да имат свое мнение.
k.dimitrov написа:Не съм ли аз този, който сам мога да реша кой Черноморец мога да подкрепям. Защо трябва някой да ми определя? От 1964г. съм привърженик на този отбор(тогава беше Ботев Бургас), в дъжд и пек съм бил и ще бъда на стадиона, където той играе, независимо как се нарича този стадион. Не ме интересува кой какво е правил, кой какво е строил, кой какво е рушил. За мен е важна марката Черноморец Бургас и след като за мен, а и за много други това е отборът, който я защитава, то и аз го подкрепям и ще го подкрепям, независимо дали побеждава или пада. За мен той е частица от моя живот, беше такъв и за баща ми (лека му пръст), вече е и за синовете ми, а скоро ще заведа и внука си. Всеки има право на избор, аз на никого не давам указания, нека и на мен никой не ми дава. Бъдете всички щастливи със своите отбори, защитавайте ги, борете се за тях, но не пречете на другите да имат свое мнение.
Подкрепям те колега. Доста по-голям си от нас и ако някои по-млади момчета се зачетат в това, което пишеш сигурно ще станат една идея по-толерантни. Може би си на годините на баща ми...Баща ми и чичо ми ме водеха на мачове - сега и двамата си имат други грижи и проблеми и въобще са далеч от футбола в града ни, но недоумяват дялбата...Оня ден ей така си лафихме на ракия и се отпуснаха в стари спомени за мачовете в града ни. Говориха си за футболисти, които аз не помня, припомняхме си за мачове на отбора и когато им споделих, че сега някак си отборът не е признат и харесван в Бургас останах неразбран и ги оставих невярващи с въпрос от сорта: "Този отбор да не играе за София"...просто хорицата си живеят в миналото и идеята, че отборът представлява града, а не нечии користен интерес...Години. По-Убаво от доброто минало нЕма. Разбрах го и аз макар вече на 40.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
k.dimitrov написа:Не съм ли аз този, който сам мога да реша кой Черноморец мога да подкрепям. Защо трябва някой да ми определя? От 1964г. съм привърженик на този отбор(тогава беше Ботев Бургас), в дъжд и пек съм бил и ще бъда на стадиона, където той играе, независимо как се нарича този стадион. Не ме интересува кой какво е правил, кой какво е строил, кой какво е рушил. За мен е важна марката Черноморец Бургас и след като за мен, а и за много други това е отборът, който я защитава, то и аз го подкрепям и ще го подкрепям, независимо дали побеждава или пада. За мен той е частица от моя живот, беше такъв и за баща ми (лека му пръст), вече е и за синовете ми, а скоро ще заведа и внука си. Всеки има право на избор, аз на никого не давам указания, нека и на мен никой не ми дава. Бъдете всички щастливи със своите отбори, защитавайте ги, борете се за тях, но не пречете на другите да имат свое мнение.
Че кой ти пречи да си подкрепяш отбора ? Адмирации за това . На теб , на Ел греко , на Девиан , на Фреди ( който се позагуби малко ) , на Конверс ... да не изброявам всеки поименно . Да не пропусна Бартоломей . За всеки отбор е въпрос на чест да има да има верни фенове като вас . Но приемете и чуждото мнение . Не ПР-те на Събев могат да определят кой отбор , на кого е наследник . След като няма никакви чисто правни предпоставки за това . Историята на един отбор не се гради с копи-пейст . Фенове не се купуват , нито се получават в наследство , нито пък са длъжни да припознават друг отбор за свой ... само защото името е ПОЧТИ същото . Фен е става когато отбора "те плени" с това което показва на терена . Това с особена сила важи за отбор с 6 годишна история . Говориш за "марката черноморец" . Къде е тя ? В рибата със зурла на логото ли ? Колкото и да ми е болно - Черноморец го няма . Убиха го Йоан Костадинов ,Димитър Николов , Порточанов и Митко Събев . От чисто икономически интереси . Говориш за многото освен теб които припознават този отбор . Тези много си имат цифрово изражение . Справка - мача с Черно Море . Писах по-рано . Отбор без фенове е тяло без душа . А 80 % от най-твърдите фенове не можем да приемем отбор създаден от Порточанов и управляван от Митко Събев . В това число почти целия "английски сектор" . С какво око да гледаме на отбор , който беше използван като средство за затриването на НАШИЯ , БУРГАСКИЯ Черноморец . Защото това е горчивата истина - ако не бяха споменатите по-горе престъпници ... и творението им , сега Черноморец , със или без Дражев щеше да го има , и да играе мачовете си на стадиона в Акациите . Говориш за преданост към отбора . Да те питам тогава нещо .
1. През сезон 2005/2006 лично ти , на кой отбор ходеше на мачовете ? Защото НИЕ бяхме на стадиона в Акациите , за да подкрепяме нашите , Бургаските юноши .
2. Говориш за приемственост . Излишно е да споменавам къде се събирахме от "английския сектор" . Сегашните фенове по-изнежени ли са , че се скриха под козирките на стадиона в Лазур .
3. Не ти ли е поне малко тъпо да подкрепяш човек който е участвал активно в затриването на 2 БУРГАСКИ отбора ... и да претендира за ролята на СПАСИТЕЛ на футбола в Бургас . Мен лично щеше да ме е срам да се погледна в огледалото .
Не Конан, просто хората на тази възраст нямат нито желанието, нито времето, нито амбицията да осмислят това, което пишеш. Прав си за себе си, много си прав, като цяло. Времето обаче лети, изнизва се, ще дойде момент, когато няма да стъпим на стадиона, защото животът ще ни е притиснал ( дано се случи по-късно де )и футболът ще ни бъде само спомен и тук-таме някакъв ТВ интерес. Сегашния хъс не моЙ и с кран да ни го доставят. Много пъти съм писал с какъв ентусиазъм и жар съм ходил на мачовете на Черноморец, като дете. Бих/а се/ме на гарата с/ майните от Локо Пд. Сега, като си помисля - ми става смешно, а от позиция на годинките и времето се припознавам, като повечето надъхани момчета. ВЕрвай ми по-възрастните от теб и мен, ама хич не вдяват за какво иде реч. В горния пост писах за разговора с баща ми и чичо ми, които тотално се оттеглиха от стадионите. И 100 часа се "дърлихме" и накрая ми викат: "Изнежиха се сегашните ( и ти го каза) свикнаха на удобни седалки, на козирки, а ниеее едно време"...Ами да ти кажа честно оставих ги да си мислят и живеят със старите спомени. Колко живот им остава на хорицата, че да ги вкарвам в неясни и неразбрани пиеси? Животът е голяяям таааашаак. И да си търсим парцалите - старите спомени не моЙ ги върнем. Стария, истински отбор е убит отдавна - радвам се обаче, че бивши върли фенове на отбора явно не го осъзнават и не искат да го разберат този факт. Жалко е, че и ние нищо не можем да направим, а и не се опитваме, защото сме разединени и омразни един - друг...
ПС: Верно бе. Къде е Фреди ?
ПС: Верно бе. Къде е Фреди ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Когато винаги пишех против Събев и жалката му клика, използваща марката за свои цели, много хора намираха провокация... Вярно може би така е звучало... Никога не съм против клубът Черноморец - онзи симпатичният костелив орех в "А" група, с кипро стадионче, със силна школа, с много публика... А сега какво се оказа - жалко разместване на картите - смяна на бази, затривания на клубове, преструктурирания... нищо повече от загробени милиони с безмислените каузи на Събев, подкрепен от иновативния бездарник Балъков. Цялата суматоха винаги вървеше ръка за ръка с интересите на Нафтекс в Бургас и заигравките му с местната власт.
Черноморец Бургас стана жертва на Йоан, Дражев и Събев. Единият не се чу повече - явно доволен от цялата съсипия и масово разграбване на града - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТОВА СА ВСИЧКИ УСПЕШНИ КМЕТОВЕ В БЪЛГАРИЯ - МЕДИЕН ШУМ, ДОКАТО СИ ПРАВЯТ ТИХАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ...Дражев заслужено отива на "топло", макар че ПТП-тата са малка част от всичките му грехове, но рано или късно всички марионетки си намират майстора!!! Събев - на път е и той да се превърне в бита карта, засега подобно на МУСТАКА крета със заграбеното от руската мафия, но скоро и неговите дни ще бъдат пожълтели листи от календара. И след цялата съсипия, която направи най-нагло иска от безкористните фенове, които го видяха що за лицемер е - ако досега си затваряха очите - ЦЕЛИ 12 ЛЕВА ЗА БИЛЕТ... ЩО ЗА ЦИНИЗЪМ... КАТО ОТПАДАТ ПОНЕ ДА СИ ИЗБИЯТ НЯКОЙ ЛЕВ...
Черноморец Бургас стана жертва на Йоан, Дражев и Събев. Единият не се чу повече - явно доволен от цялата съсипия и масово разграбване на града - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТОВА СА ВСИЧКИ УСПЕШНИ КМЕТОВЕ В БЪЛГАРИЯ - МЕДИЕН ШУМ, ДОКАТО СИ ПРАВЯТ ТИХАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ...Дражев заслужено отива на "топло", макар че ПТП-тата са малка част от всичките му грехове, но рано или късно всички марионетки си намират майстора!!! Събев - на път е и той да се превърне в бита карта, засега подобно на МУСТАКА крета със заграбеното от руската мафия, но скоро и неговите дни ще бъдат пожълтели листи от календара. И след цялата съсипия, която направи най-нагло иска от безкористните фенове, които го видяха що за лицемер е - ако досега си затваряха очите - ЦЕЛИ 12 ЛЕВА ЗА БИЛЕТ... ЩО ЗА ЦИНИЗЪМ... КАТО ОТПАДАТ ПОНЕ ДА СИ ИЗБИЯТ НЯКОЙ ЛЕВ...