Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христолов на съд,Ботев на държавата?
И държавата Зимбабве да ни вземе, пак ще е по-добре от сега!
- bai Momchil
- Контакти:
Проданов, то това имущество отдавна е разсипано, баце ...
Някой може ли да ми даде пример за одържавен отбор,че не се сещам. 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Не бързайте още,аз лично докато не видя,няма да повярвам.Иначе тоя Яне Янев ще го правим министър-председател 

пич,вярваш,ли някой който гледа и вижда кво става в момента,ша дойде и ша прави на селския номерата,не ми се вярва,който и да е той да е такъв малоумник като селската мастияtprodanov написа:кан72 написа:защо??държавата го дава на някои,който да и покрие дълговете,а такива бяха и Кръстева и Гергов,обаче селския искаше и за него около милион,ако не ме лъже памета,така че сега отбора излиза по евтин-така че ще има кой да го вземе.НА мен обаче не ми се вярва написаното в 7дни-,,Селския на съд,БОТЕВ на държавата,, прекалено е хубаво за да е вярноtprodanov написа:Одържавяване на отбора определено не значи спасение и не ви го пожелавам по никакъв начин.
Защото този някой ще го вземе единствено, щото му е евтино и ще му дреме на оная работа за вас и ще бъде просто една перачница. Пак казвам - не ви го пожелавам, виждал съм подобни примери - най-добрия начин да съсипеш имущество е да го одържавиш.

bai Momchil написа:Проданов, то това имущество отдавна е разсипано, баце ...
Не е, не е. Не можеш да си представиш един клуб с история колко има.. Имущество не са само футболистите и базата.
ТНТ - аз пример за одържавен отбор не мога да ти дам, но съм виждал доста одържавено имущество, та затова ми е такова мнението.
Кан, вервай ми - селски мастии като селския има достатъчно!
selby1912 написа:Не бързайте още,аз лично докато не видя,няма да повярвам.Иначе тоя Яне Янев ще го правим министър-председател
А, не бе

Той да вземе да свърши работа пък...
Re: Ботве ,та Ботев...
portokal написа:Евала на пичовете от Локо и Берое!
Това,че се обиждаме и псуваме по стадионите не означава,че си нямаме уважението един спрямо друг.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Бареков: Ботев е отбор на страданието
Николай Бареков помести коментар в личния си сайт във връзка със ситуацията в Ботев Пловдив:
Футболът е важна част от моя живот. Ако сте фенове на Ботев - Пловдив и Арсенал, значи сте мои братя по оръжие. Няма по-хубава привилегия от тази, да си роден под знака на тези два култови отбора. Ние не сме от отборите на успеха. Не сме разглезени от фалш, разкош и изкуствени диаманти. Ние сме от отборите на страданието и красотата. Ние сме отборите на гражданите. Ние сме демократи по душа и общество по манталитет. Имаме своето мнение и го отстояваме, въпреки всичко. Ние не обичаме, за да ни плащат с титли и слава. Нашата слава е разочарованието и поражението. Нашата победа има много висока цена. Болка и страдание. Ние обичаме до болка, но нямаме обяснение защо. Ние не измерваме любовта си в пари, килограми и злато. Нашата любов е от пръв поглед, завладяваща и изпепеляваща. Ние любим и мразим до смърт. Мразим софийските грандове и корупцията в българския футбол. Мразим селяните и техните последователи. За нас Христолов никога не е съществувал. Сложили сме едно празно бяло поле и сме заличили неговото присъствие от лицето на земята. Мразим парите на олигарсите във футбола - руски и наши.
Красотата във футбола е над всичко. Няма по-красива игра от играта на контраатака. Няма по-красив футбол от този на канарчетата през 80-те години и футболът на Арсен Венгер в Арсенал. Който не е бил на трибуна Изток на колежа в Пловдив, тогава и сега, той не знае за какво е измислен футболът. Който не е сънувал стадион Хайбъри в Северен Лондон, той не може да мечтае.
Футболът е важна част от моя живот. Ако сте фенове на Ботев - Пловдив и Арсенал, значи сте мои братя по оръжие. Няма по-хубава привилегия от тази, да си роден под знака на тези два култови отбора. Ние не сме от отборите на успеха. Не сме разглезени от фалш, разкош и изкуствени диаманти. Ние сме от отборите на страданието и красотата. Ние сме отборите на гражданите. Ние сме демократи по душа и общество по манталитет. Имаме своето мнение и го отстояваме, въпреки всичко. Ние не обичаме, за да ни плащат с титли и слава. Нашата слава е разочарованието и поражението. Нашата победа има много висока цена. Болка и страдание. Ние обичаме до болка, но нямаме обяснение защо. Ние не измерваме любовта си в пари, килограми и злато. Нашата любов е от пръв поглед, завладяваща и изпепеляваща. Ние любим и мразим до смърт. Мразим софийските грандове и корупцията в българския футбол. Мразим селяните и техните последователи. За нас Христолов никога не е съществувал. Сложили сме едно празно бяло поле и сме заличили неговото присъствие от лицето на земята. Мразим парите на олигарсите във футбола - руски и наши.
Красотата във футбола е над всичко. Няма по-красива игра от играта на контраатака. Няма по-красив футбол от този на канарчетата през 80-те години и футболът на Арсен Венгер в Арсенал. Който не е бил на трибуна Изток на колежа в Пловдив, тогава и сега, той не знае за какво е измислен футболът. Който не е сънувал стадион Хайбъри в Северен Лондон, той не може да мечтае.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Ако това стане, евала на Яне Янев, ще излезе единствения политик който реално върши няква работа...