Мнениеот ShooterMan » 06 апр 2011 01:48
Е,пак не мога да се въздържа и съжалявам,че ще кажа така,но прочетах някои откровени глупости.Дори се стигна до абсурдното сравнение с погрома на Тотнъм днес.Първо участието в ШЛ(Купата демек) изцеди Тотнъм дотам,че в Премиършип вместо да устискат 4-тото място то догодина с тоя си силен отбор ще гледат само ЛЕ.Това едно.Второ - какво морално крушение от едно отпадане за Купата?Тука направо искрено се разсмях,че предпочиташ да сме паднели 0:4,другия колега говори даже за 0:10.Паднем ли с такъв резултат поне 3-4-5 кръга ще сме боксова круша,смазана психически от тежкия погром....какво ли ви обяснявам,да ви дам факти-Монтана,после веднага и една Каварна.Монтана дойде не само след бойкоти,губехме 2:0 и с 10 човека лудия Велизар се втурна да обръща мача помните ли а?Помните ли 3-тия гол,който хвана последния ни защитник при числено намален състав къде?Ами на центъра....резултата-напълниха ни кошарата като за светоно вместо да се бетонираме отзад и да удържим едно достойно 2:0 без да хвърляме клуба в тежки кризи и морални сътресения.Ако днес бяхме отнесли 0:4 в събота поне 100 педе*аса щяха да врякат срещу Генов,а мача с Видима щеше да е истински Ад,жив Ад,90 минутна мъка и селения.Смаза ли психически отпадането в Перник оня отбор?Ами не,напротив,взеха се в ръце и от 4 точки пасив финиширахме 3-ти.Аз ви го казвам,прочетете планчето ми в темата СПАМ,днес беше ПРЕДВИДЕНО отпадане.Дори да бяхме елиминирали ЦСКА...я да видим какво става?Литекс/Левски,Локо Пд,Черноморец и ние.Тука виждам,че като гости изхвърчаме където и да е,дори и в Бургас.Като домакини пак не е 100% гаранция,полуфинал е.Но сега?Знаете ли кога Локо Пд ще вземе Купа от ЦСКА или Левски насред София?Когато цъфнат налъмите!Те може да ударят единия на полуфинал в Пловдив,но другия 100% ще ги чака а Васил Левски в София и ще ги смаже както смазаха днес нас!Как изглеждаше Локо Пд на Васил Левски?3:0 от Локо Сф и 1:0 от ЦСКА.Толкоз.Повярвайте ми,така е ПО-ДОБРЕ ако искаме Европа,по-зле ако мечтаем за трофей.Е,трофей няма да има,но още в събота Черно Море излиза 4-ти и остава само Левски/ЦСКА/Литекс да спечели Купата.Място за донкихотовщини и романтики НЯМА,има място за прагматизъм...аз АДМИРИРАМ и ПОЗДРАВЯВАМ Жоро Божилов за изпросения "недостойно" картон,така ще е на линия за ВСИЧКИ ВАЖНИ МАЧОВЕ почвайки от този на Герена и ще пропусне ясния с Видима.Вие какво искате?Да го нашарят на Герена и после с Литекс какво ще правим?Какво ще правим без Божилов срещу Литекс,в най-важния мач за сезона,където 3-те точки за мене ни пращат в ЕКТ?Мислете ГЛОБАЛНО,трябва ни разчертан план за всеки мач и това къде да чистим картони е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО перо от него.Браво на Божилов,достойна постъпка в интерес на отбора!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.