Интер - Шалке 04 - 2:5 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Интер - Шалке 04 - 2:5 FT

Мнениеот emarkon » 06 апр 2011 01:09

Шалке ми напълниха душата!Много голям мач изиграха и точна това трябваше да се случи на големия отбор...В Германия ни очаква скучен мач,в който Интер пак ще се чудат откъде им е дошло.

Потребителски аватар
Okyouloose
Контакти:

Мнениеот Okyouloose » 06 апр 2011 01:10

Истинският фен е с отбора си докарай и винаги е оптимист . Интер толкова много са ми разваляли настроението и все пак винаги съм оптимист . Като играха Байрен - интер всичките ми приятели викат 3-0 ще ви прегазят ама то какво стана ние ги премазахме. И според мене понеже няма какво да губи леонардо ще заложи на 3 ма нападатели 2 халфа отзад 1 в центъра и 4 защитника малко абсурдно ,но няма какво да губи ;) ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 апр 2011 01:12

Аз винаги си подкрепям отбора,но гледам реално на нещата, 4 гола са много + това да запазим суха мрежата си е почти невъзможно.Еестествено че шанс винаги има както казах може да е 00000000000000.1% но шанса го има!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 апр 2011 01:12

Авалокитешвара написа:Оптимист си Дюрекс, оптимист си :shock:

По-скоро и за съжаление си е реалист човека.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 06 апр 2011 01:12

Леонардо: Нереално е да мислим за обрат

Империята на Интер, градена в последните няколко години, е на път да се срине само за няколко дни.След като нерадзурите паднаха с 0:3 от Милан и намалиха значително шансовете си за титлата в Серия А, сега катастрофираха 2:5 у дома от Шалке на четвъртфинал в Шампионската лига. Треньорът Леонардо призна, че няма шанс отборът му да продължи напред.Бразилецът все още няма победа у дома в кариерата си в Шампионската лига. Освен това нито веднъж отбор воден от Леонардо (Милан и Интер) не е запазвал вратата си суха в евротурнирите.Срещу Шалке Интер изравни печален рекорд. Само веднъж нерадзурите са допускали повече от 3 гола в Шампионската лига - през 2003 г. срещу Арсенал (1:5).Откакто Леонардо е треньор на нерадзурите, тимът е допуснал 29 гола в 19 мача. Само четири пъти Интер е запазил вратата си суха под ръководството на бразилеца."Направихме толкова много, за да стигнем до тук. Но сега не е реалистично да мислим, че можем да постигнем обрат. Все пак във футбола всичко е възможно", заяви Леонардо."Да анализираме тази загуба е трудно, защото мачът започна изключително с гол още в първата минута за нас. Шалке създаде 7-8 положения и вкара 5 гола. Възползваха се максимално"."От януари отборът започна да играе във всеки мач за победа. Не сме мислили за равенства и днес също излязохме с тази нагласа. Не мисля, че причината е липсата на равновесие между отделните звена".
"Сега трябва да опитаме да обединим сили и да реагираме. До момента момчетата дадоха много от себе си. И пристигнахме в най-важния миг без необходимите сили и допуснахме много тежки загуби като днешната и тази в дербито с Милан".

Вие Бенитес го хулихте на времето но едва ли начело с него щяхте да получите такъв шамар. Друг е въпроса дали с него начело щяхте да победите Байерн в Германия.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 апр 2011 01:14

finnan написа:
Леонардо: Нереално е да мислим за обрат

Империята на Интер, градена в последните няколко години, е на път да се срине само за няколко дни.След като нерадзурите паднаха с 0:3 от Милан и намалиха значително шансовете си за титлата в Серия А, сега катастрофираха 2:5 у дома от Шалке на четвъртфинал в Шампионската лига. Треньорът Леонардо призна, че няма шанс отборът му да продължи напред.Бразилецът все още няма победа у дома в кариерата си в Шампионската лига. Освен това нито веднъж отбор воден от Леонардо (Милан и Интер) не е запазвал вратата си суха в евротурнирите.Срещу Шалке Интер изравни печален рекорд. Само веднъж нерадзурите са допускали повече от 3 гола в Шампионската лига - през 2003 г. срещу Арсенал (1:5).Откакто Леонардо е треньор на нерадзурите, тимът е допуснал 29 гола в 19 мача. Само четири пъти Интер е запазил вратата си суха под ръководството на бразилеца."Направихме толкова много, за да стигнем до тук. Но сега не е реалистично да мислим, че можем да постигнем обрат. Все пак във футбола всичко е възможно", заяви Леонардо."Да анализираме тази загуба е трудно, защото мачът започна изключително с гол още в първата минута за нас. Шалке създаде 7-8 положения и вкара 5 гола. Възползваха се максимално"."От януари отборът започна да играе във всеки мач за победа. Не сме мислили за равенства и днес също излязохме с тази нагласа. Не мисля, че причината е липсата на равновесие между отделните звена".
"Сега трябва да опитаме да обединим сили и да реагираме. До момента момчетата дадоха много от себе си. И пристигнахме в най-важния миг без необходимите сили и допуснахме много тежки загуби като днешната и тази в дербито с Милан".

Вие Бенитес го хулихте на времето но едва ли начело с него щяхте да получите такъв шамар. Друг е въпроса дали с него начело щяхте да победите Байерн в Германия.

Бенитез е турнирен треньор,така че съм сигурен,че нямаше да се мъчим така срещу Байерн,камо ли да загубим този мач така катастрофално.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 апр 2011 01:18

Шегувате се за Бенитез, нали? Та аз празнувах уволнението му!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 апр 2011 01:20

finnan написа:Вие Бенитес го хулихте на времето но едва ли начело с него щяхте да получите такъв шамар. Друг е въпроса дали с него начело щяхте да победите Байерн в Германия.

Но пък можеха да бият в Италия с него
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 апр 2011 01:25

Mourinio написа:
finnan написа:Вие Бенитес го хулихте на времето но едва ли начело с него щяхте да получите такъв шамар. Друг е въпроса дали с него начело щяхте да победите Байерн в Германия.

Бенитез падна в Бремен с 3:0, загуби и мача с Атлетико, в първенството изоставаше с 15 точки от Милан. Никой не може да ме убеди, че Бенитез щеше да отстрани Байерн. Естествено това няма как да го знаем със сигурно и може само да гадаем, но май много бързо забравихте как изглеждаше Интер при Бенитез!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 апр 2011 01:36

Rivaldo10 написа:
Mourinio написа:

Бенитез падна в Бремен с 3:0, загуби и мача с Атлетико, в първенството изоставаше с 15 точки от Милан. Никой не може да ме убеди, че Бенитез щеше да отстрани Байерн. Естествено това няма как да го знаем със сигурно и може само да гадаем, но май много бързо забравихте как изглеждаше Интер при Бенитез!

Не бяхте зле, две Купи взехте, кой отбор разгромихте с 4:0 в групата, че забравих :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Интер”