Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

birata1912
Контакти:

Re: Ботве ,та Ботев...

Мнениеот birata1912 » 29 апр 2009 10:05

фен на Гонзо!фен на отбора на народа аре бегаи в обора да му4иш

Потребителски аватар
lestat33
Контакти:

Re: СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ!!!

Мнениеот lestat33 » 29 апр 2009 10:18

trakia написа:
lestat33 написа:Аз не мога да разбера на вас какъв ви е проблема?Значи аз съм броил пари и съм закупил нещо(в слуачая вашият любим клуб) и вие ще ми ставате господари на парите и на собственоста.Не съм привърженик на нито един от двата пловдивски отбора(живея в пловдив).Купете си отбора и тогава правете с него каквото си поискате.Правете глупости плащайте си глобите.Осъзнайте се ейййййййййййй.Правите големи глупости.За отбор който е традиция в БГ футбола,да изжеивее това обвинявам не само него.Бащите ви сигорно се срамуват от постъпките ви.И аз като много други обвинявам вас привържениците а не президентът ви.Ще завърша с това че аз от много малък следя и се вълнувам от футбола в България и ми е болно че много от отборите които някога бяха вече ги няма.Жалко за "Ботев"!!!!!!!!!

Млчо , бегом в турция пич . Нито си наясно как е създадено АД-то нито тоя има право върху моя отбор .1-во и най важно е ,че не еналял и един лев там за да си позволява квото и да било . тва да не ти е ФИФА-та да си прайш квото си искаш ? :evil:

Не съм Турчин и няма какво да правя в Турция."твоят отбор" недей така ша ме спукаш от смях.Нито можеш да си го позволиш нито идея си нямаш какво е да имаш и издържаш клуб.Аз съм привържник на Милан.Е моят отбор е загазил,не се представя добре.Да си прочел или гледал по тв някаде някой да се опитва да се меша в политиката и т.н. на клуба.Вие сте се самозабравили.Така не помагате на клуба си.Ще пишете смърт за ели кой си че за семейството и му и т.н. Че да не би вие да сте собственици на сградите и града че ша драскате и аз съм длъжен да чета глупости на забравили се лумпени.

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 29 апр 2009 10:32

maximalniq написа:Стига с този Ботев,където влезеш Ботев или Христолов на първа страница... Същата работа като Софийският боклук. Стига сте ревали и Добруджа има некъдърно ръководство и затова сме сега във 'В' група.Занимавате цяла България с проблемите ви.Ботев е симпатичен отбор но пък вие феовете голяма драма правите...

На теб като ти пречи, просто не чети. Хората си имат проблем и си го коментират... Щом си от Добруджа си смени аватара SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 29 апр 2009 10:38

lestat33 написа: Че да не би вие да сте собственици на сградите и града че ша драскате и аз съм длъжен да чета глупости на забравили се лумпени.

Дечко, никой не те кара да четеш каквото и да е! Ти си поредният малоумник на когото трябва да се обясни следното - Ботев Пловдив не е просто фирма, защото има обществено значение. Всеки, който се захване с тази фирма е наясно, че освен чисто търговските функции клубът има и обществени. Дори обществените са на първо място!!!
Не се занимавай с неща, които не са ти ясни!
В България да имаш гражданска позиция и да си я отстояваш, явно е голям грях?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 29 апр 2009 10:45

maximalniq написа:Стига с този Ботев,където влезеш Ботев или Христолов на първа страница... Същата работа като Софийският боклук. Стига сте ревали и Добруджа има некъдърно ръководство и затова сме сега във 'В' група.Занимавате цяла България с проблемите ви.Ботев е симпатичен отбор но пък вие феовете голяма драма правите...

ami imame si feno i ima koj da vika Botev ta Botev ,a vie vinagi ste bili na prazen stadion ,e kvo o4akva6 ?Daze gledaiki ti avatar neznam za kva dobrudza mi dranka6 pri uslovie ,4e tam e G. Ivanov
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 29 апр 2009 10:45

lestat33 написа:
trakia написа:
lestat33 написа:Аз не мога да разбера на вас какъв ви е проблема?Значи аз съм броил пари и съм закупил нещо(в слуачая вашият любим клуб) и вие ще ми ставате господари на парите и на собственоста.Не съм привърженик на нито един от двата пловдивски отбора(живея в пловдив).Купете си отбора и тогава правете с него каквото си поискате.Правете глупости плащайте си глобите.Осъзнайте се ейййййййййййй.Правите големи глупости.За отбор който е традиция в БГ футбола,да изжеивее това обвинявам не само него.Бащите ви сигорно се срамуват от постъпките ви.И аз като много други обвинявам вас привържениците а не президентът ви.Ще завърша с това че аз от много малък следя и се вълнувам от футбола в България и ми е болно че много от отборите които някога бяха вече ги няма.Жалко за "Ботев"!!!!!!!!!

Млчо , бегом в турция пич . Нито си наясно как е създадено АД-то нито тоя има право върху моя отбор .1-во и най важно е ,че не еналял и един лев там за да си позволява квото и да било . тва да не ти е ФИФА-та да си прайш квото си искаш ? :evil:

Не съм Турчин и няма какво да правя в Турция."твоят отбор" недей така ша ме спукаш от смях.Нито можеш да си го позволиш нито идея си нямаш какво е да имаш и издържаш клуб.Аз съм привържник на Милан.Е моят отбор е загазил,не се представя добре.Да си прочел или гледал по тв някаде някой да се опитва да се меша в политиката и т.н. на клуба.Вие сте се самозабравили.Така не помагате на клуба си.Ще пишете смърт за ели кой си че за семейството и му и т.н. Че да не би вие да сте собственици на сградите и града че ша драскате и аз съм длъжен да чета глупости на забравили се лумпени.

Ти си грешка на природата палячо...........за бащите ни небери грижа.......нещастник!Ти незнаеш на кой свят живееш бе младежо....Ти ако отидеш някой ден в Милано,ще трябва и Милан да намразиш бе келеш!Ебати заблудения народ......ужассссс!Селянина в правите ние в кривите..............боже защо като гърмиш нетрепеш боже :?: :evil: :evil:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

vEnKaTa_1912
Контакти:

Христолов на съд,Ботев на държавата?

Мнениеот vEnKaTa_1912 » 29 апр 2009 11:01

Собственикът на Ботев Димитър Христолов ще бъде арестуван до седмица, пише днес "7 дни спорт", позовавайки се на източници от прокуратурата. Депутатът Яне Янев и привърженици на отбора проведоха вчера в София серия от срещи в НАП, Главната прокуратура и ДАНС. Те представиха смущаващи документи. Според тях са извършени крупни нарушения на закона, които неизбежно водят към арест и съд.

Поради огромните задължения към НАП държавата вероятно ще трябва да придобие акциите на клуба, тъй като Христолов няма средства да плати задълженията. Така съдбата на отбора и неговото спасение ще останат изцяло в ръцете на УС. Това е първата крачка към спасението, което няма да е никак лесно - както финансово, така и структурно. БФС също ще трябва да подаде ръка.
кАнАр До ГрОб

tprodanov
Контакти:

Re: Христолов на съд,Ботев на държавата?

Мнениеот tprodanov » 29 апр 2009 11:03

Одържавяване на отбора определено не значи спасение и не ви го пожелавам по никакъв начин.

angel_9789
Контакти:

Арестуват Христолов и дават Ботев на държавата?

Мнениеот angel_9789 » 29 апр 2009 11:11

Собственикът на Ботев Димитър Христолов ще бъде арестуван до седмица, пише днес "7 дни спорт", позовавайки се на източници от прокуратурата. Депутатът Яне Янев и привърженици на отбора проведоха вчера в София серия от срещи в НАП, Главната прокуратура и ДАНС. Те представиха смущаващи документи. Според тях са извършени крупни нарушения на закона, които неизбежно водят към арест и съд.

Поради огромните задължения към НАП държавата вероятно ще трябва да придобие акциите на клуба, тъй като Христолов няма средства да плати задълженията. Така съдбата на отбора и неговото спасение ще останат изцяло в ръцете на УС. Това е първата крачка към спасението, което няма да е никак лесно - както финансово, така и структурно. БФС също ще трябва да подаде ръка.
Изображение
SINCE 1912

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Христолов на съд,Ботев на държавата?

Мнениеот Canaries front » 29 апр 2009 11:12

Ще е интересна гледка Христола в панделата ,да го клецат всеки ден,да не може да се порадва на новороденото си бебе :D .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Архив”