would написа:Роботоп, имай уважение към синия отбор.Не е отборчето на Ясен и Гонзо, както ти казваш, а отборът на всички нас.Ясен и Гонзо са до някое време в отбора, но ние сме фенове на Левски за цял живот.Успех на Левски.
Подкрепям те, напълно!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
would написа:Роботоп, имай уважение към синия отбор.Не е отборчето на Ясен и Гонзо, както ти казваш, а отборът на всички нас.Ясен и Гонзо са до някое време в отбора, но ние сме фенове на Левски за цял живот.Успех на Левски.
Долно уйно написа:Назад в темата беше питано за цени на билети
3лв за домакините за всички сектори
5лв за гостите
danito9401 написа:Замисляли ли сте се защо Левски е в такова състояние....миналият сезон...липсваше нападател който да вкара гола но все пак стигнахме до 3 място....взехме Дембеле и головата атака потръгна....но Батков продаде Жоазинио и сега дупката е в скороста на отбора и пробивите на Жоазинио....винаги ми е било гадно и винаги ще смятам че заради продажбата на Жоазинио Левски е в такова състояние.
Синьо сърце написа:Хай аман от плачковци!Утре като бием ще сте първи с дитирамбите!То пък угодия няма-Мъри плюхте,Кокала,Ратко,Гонзо и Ясен...Кой,сър Алекс ли да дойде тука?Това са ни възможностите и потенциала-няма откъде да дойде повече.И на мен не ми харесват много неща,но утре отивам в Ловеч и това е...И въобще,ако искате да помогнете с нещо-елате там.Ама да чакаш да паднем и да искаш оставки-**** съм ти и левскарите...Па чак и по-взискателни от феновете на Реал М-ми те кво да кажат,а?Или си подкрепяйте отбора-или си сядайте на задниците!Но все ми се струва,че утре и без вас ще минем-седете и си кютайте на телевизора и псувайте Гонзо!Дано ви е ужас да гледате синята победа и да ви горчи,п******вци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта